Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
12:20:05
| Nuoroda
Žinau, kad daug atradimų įvykę... todėl ir sakau, kad reikės kokios naujesnės pasiieškot. Tik elektroninio varianto tikrai neskaitysiu. Reik man ant popieriaus kad būtų. O spausdintis irgi nesiruošiu, geriau nusipirkt. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
14:38:50
| Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė:
Dvi issamesnes knygeles Crowell - Simple Nature (June 2007).pdf - 19MB Serway - College Physics 7e.pdf - 49,2MB Ačiū ačiū ačiū!!! 8) Bile macytu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
14:47:56
| Nuoroda
R.V.U. rašė:
Žinau, kad daug atradimų įvykę... todėl ir sakau, kad reikės kokios naujesnės pasiieškot. Tik elektroninio varianto tikrai neskaitysiu. Reik man ant popieriaus kad būtų. O spausdintis irgi nesiruošiu, geriau nusipirkt. Miskas tau nepadekos! Tokiu knygu lietuviu kalba nera o popierines be galo brangios be to, jose neveikia paieska Jei tau reikia tik bendro supratimo, tuomet is esmes uztektu kazko is seriju "i egzamina - be baimes" ir "pasikartokime pries egzamina"- trumposios vidurines mokyklos programu versjios |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
17:04:59
| Nuoroda
tj wa, o seip, kas is cia esanciu vu mf masto apie baraka? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
19:04:56
| Nuoroda
ar jus isprotejot, kad norit per vasara mokytis ? ir dar fizika su informatika cia jos treciam plane ir net nieko nesuprasdami ramiai praslysit. patausokit neuronus ir gerai pailsekit, dar spesit snapa atkalt |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
21:56:49
| Nuoroda
hitlere rašė:
tj wa, o seip, kas is cia esanciu vu mf masto apie baraka? man taip pat tenka pagalvoti. O kokia situacija su ciurlionio bendrabuciais? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
21:56:55
| Nuoroda
gggggh rašė:
ar jus isprotejot, kad norit per vasara mokytis ? ir dar fizika su informatika cia jos treciam plane ir net nieko nesuprasdami ramiai praslysit. patausokit neuronus ir gerai pailsekit, dar spesit snapa atkalt Aš ne į mediciną stosiu. Ten kur stosiu fizikos bus per akis, todėl ir tenka mokytis per vasarą. Nenoriu paskui dvigubai kalt, kai studijuosiu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
21:57:48
| Nuoroda
Beje, Čiurlionio barakuose medikai su chemikais būna. Tai jei aš varyčiau į baraką, gal kartu būtume. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
22:00:24
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
Tokiu knygu lietuviu kalba nera o popierines be galo brangios be to, jose neveikia paieska Jei tau reikia tik bendro supratimo, tuomet is esmes uztektu kazko is seriju "i egzamina - be baimes" ir "pasikartokime pries egzamina"- trumposios vidurines mokyklos programu versjios Lietuvių kalba nėra tokių knygų, kuriose viskas plačiai, daug informacijos. O man tereikia bendrų dalykų, pačių pagrindinių vidurinės kurso. Iš esmės galėčiau pasiimti visų metų fizikos vadovėlius ir mokytis, bet manau per daug vargo. Geriau, kad vienoj ar keliose knygose suspaustai viską rasčiau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
22:38:07
| Nuoroda
Teoriskai medikai ir gamtininkai turetu gyventi Ciurlionio g., bet veikia "sudetinga sistema" ir gauti kambari salia fakulteto esanciuose barakuose yra keblu jei "nepasirupinsi" iki skirstymo, ko gero gausi vieta Kamciatkoj, jei pasiseks labiau - Niujorke suras lova severnioliktame aukste isimtiniais atvejais gali patekti ir i Baltupio g., kur galesi kepti kotletus kartu su filosofais visada galima meginti gauti bendrabuti esanti kad ir Vilniaus kolegijos ukio jurisdikcijoje, aisku su ta salyga, kad ju studentai neuzpildys patalpu iki pat lubu |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-10
23:50:49
| Nuoroda
Tuose bendrabuciuose mokytis sunkiai iseis, ir salygos ir kaimynai bus nepavydetini(99%)... gerai, kad turiu buta Vilniuje, prie miskelio... tik beda, kad toli vaziuot iki fakulteto... o vat kaune taip pat turiu kur gyventi, ir KMU visai prie pat...na zesim kaip cia bus su egzu rezultatais.. |
Žinutė parašyta:
2009-06-11
13:53:41
| Nuoroda
rrr...negaliu sulaukt rezultatu:) ilgu kaip. ir kaip but faina biski cia su kuom per forumus pabendravus susitikt real, da vienam barake gyvent, nenoriu but tarp kokiu "kitamoksliu" ikista kaip cia kaskas kalbejo ir apskritai... nedrasu bus vienai tarp nepazystamu...nu tik pradzioj, bet wiswien...tj wa: ieskau draugu ir sugyventiniu(kambarioku)! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
13:57:20
| Nuoroda
beja, R.V.U., mes is to pacio krasto ka tu tiksliau nori studijuot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
17:21:40
| Nuoroda
Būsimų medikų susitikimas. Skamba viliojančiai. Tik iš pradžių įstoti reikia ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
17:35:00
| Nuoroda
Muuuu rašė:
hitlere rašė:
beja, R.V.U., mes is to pacio krasto ka tu tiksliau nori studijuot? Aš už jį atsakysiu, manau, jis nesupyks R.V.U. stos į VU Chemiją. Žinoma neužpyksiu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
23:32:07
| Nuoroda
Bus fuxų stovykla ir susipažinsim visi. Aišku pirmiausia kaip ir sakot, pirma reikia dar rezultatų salaukt ir tada bus matyt ar ta fuxų stovykla išvis bus kai kam... :) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
12:07:19
| Nuoroda
Būsimi (gal) medikai atostogauja ir laukia rezultatų |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-14
21:26:37
| Nuoroda
Kadangi oras neleidžia išlėkti laukan, tai tenka imtis namisėdinės veiklos. Visus mokslo metus kaupti popieriai (sąsiuviniai, pratybos, testai) pasibaigus egzaminams drastiškai pašalinti iš kambario į atliekų kaupyklas. Rodos, darbas lengvas ir dvylikos metų sunkų akmenį nuo širdies nuridenantis, visgi laiko, savo ruožtu, nemažai atima. Neabejotinai ėmiausi ir atostoginės veiklos. Vartymasis lovoje iki pat pietų, pusryčiai vakare, vakarienė paryčiais, seniai planuotų susitikimų realizavimas, nemokyklinės literatūros skaitymas bei sportinė veikla jau įgauna vasarišką pagreitį ir išstumia rutinišką gyvenimą tempą. Tik retsykiais aplanko egzaminų šmėkla ir bruka į protą egzistencines mintis apie kupiną nežinios ateitį. O kaip tu bei kiti, tikėkimės, būsimi medikai leidžia atostogas? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
15:33:49
| Nuoroda
kokie tie nauji hobiai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-16
08:52:39
| Nuoroda
As jau taip pat buvau uzmirses visus egzaminus , tik va klasiokas primine, tai siandien issiunciau zinute ir ziuresim kokie rezultatai ateis. Siap uzmirsti padeda, kokia nors aktyvi veikla, (pvz as biski pakeliavau) tik gaila, kad lietus siek tiek gadina nuotaika. |