Medicinos fakultetas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 01:09:47 | Nuoroda
agnese4ka rašė:

19.12 :D gerai butu, jei visi taip istotu :D mokytusi turbut puse dabartiniu abituriuentu :D

Pala, nebesuprantu kokie tavo metiniai... jei imi chemijos vbe, tuomet reikia matematikos metinio, jei imi matematikos vbe, tuomet reikia chemijos metinio... Jei tas tavo nurodytas metinis yra chemijos, tuomet tavo KB yra 19.32, o ne 19.12 ar tik ne studijos.lt skaiciuokle naudoji? siuskis mano keverzone is mano dienorascio ir pasiskaiciuok kaip zmogus

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-30 01:14:47 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
agnese4ka rašė:

19.12 :D gerai butu, jei visi taip istotu :D mokytusi turbut puse dabartiniu abituriuentu :D

Pala, nebesuprantu kokie tavo metiniai... jei imi chemijos vbe, tuomet reikia matematikos metinio, jei imi matematikos vbe, tuomet reikia chemijos metinio... Jei tas tavo nurodytas metinis yra chemijos, tuomet tavo KB yra 19.32, o ne 19.12 ar tik ne studijos.lt skaiciuokle naudoji? siuskis mano keverzone is mano dienorascio ir pasiskaiciuok kaip zmogus

jo, gaunasi 19.32  

Žinutė parašyta: 2009-06-30 01:18:41 | Nuoroda

Kitas!

Žinutė parašyta: 2009-06-30 12:30:33 | Nuoroda
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
sonaatt rašė:

o jetau kokie cia visi issimoksline kai paskaitinejau tai baime net sukilo kad isvis beviltiska as su savo balu 14.62. turiu vilties i vk bent?

i vf? universitete, ko gero, sansu jokiu...

Jis turejo omeny Vilniaus kolegija turbut...:P

aha i kolegija

• Biologija / VBE 58
  • Chemija / MBE 10
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 15
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 38
Žinutė parašyta: 2009-06-30 13:03:18 | Nuoroda
sonaatt rašė:
Aiste18 rašė:
sokoladinis rašė:
sonaatt rašė:

o jetau kokie cia visi issimoksline kai paskaitinejau tai baime net sukilo kad isvis beviltiska as su savo balu 14.62. turiu vilties i vk bent?

i vf? universitete, ko gero, sansu jokiu...

Jis turejo omeny Vilniaus kolegija turbut...:P

aha i kolegija

Sveikatos prieziuros fakultetas? Nesidomejau, tikrai...nezinau pernai metu formuliu, sunku pasakyt kaip ten kas bus...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:06:06 | Nuoroda

Šiandien priduodamas prašymą dar sykį paklausiau, kaip sudaromas konkursinis balas, ir išsiaiškinau vieną svarbų dalyką, dėl kurio abejojau. Žodžiu, jeigu imamas chemijos VBE rezultatas, tuomet metinis imamas matematikos, jeigu imamas matematikos VBE rezultatas, tuomet metinis imamas chemijos. Sau palankesnį konkursinį balą, priduodamas atestatą, stojantysis pasirenka pats. Taigi prieš tai mano apskaičiuotas konkursinis balas 20,00 nukrito iki 19,86. Manau, vis dar turėtų tokio balo patekti tiek krepšeliui gauti, tiek į medicinos studijas.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:14:17 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

Šiandien priduodamas prašymą dar sykį paklausiau, kaip sudaromas konkursinis balas, ir išsiaiškinau vieną svarbų dalyką, dėl kurio abejojau. Žodžiu, jeigu imamas chemijos VBE rezultatas, tuomet metinis imamas matematikos, jeigu imamas matematikos VBE rezultatas, tuomet metinis imamas chemijos. Sau palankesnį konkursinį balą, priduodamas atestatą, stojantysis pasirenka pats. Taigi prieš tai mano apskaičiuotas konkursinis balas 20,00 nukrito iki 19,86. Manau, vis dar turėtų tokio balo patekti tiek krepšeliui gauti, tiek į medicinos studijas.

Mano toks pats konkursinis balas ! ;D Tik va dabar idomu katras tu ar as bus auksciau? Pagal ka atsizvelgs tokiu atveju?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:26:03 | Nuoroda

Pasidomėjau ir radau štai ką: jeigu sutampa, pirmumo teisę turi tas, kurio brandos egzaminų įvertinimų, padaugintų iš svertinių koeficientų, suma didesnė. Mano suma: 17,86. Kokia tavo?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:34:12 | Nuoroda
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

Pasidomėjau ir radau štai ką: jeigu sutampa, pirmumo teisę turi tas, kurio brandos egzaminų įvertinimų, padaugintų iš svertinių koeficientų, suma didesnė. Mano suma: 17,86. Kokia tavo?

Aš kaip suprantu, reikia VBE balus daugint atitinkamai iš 0,2 ir 0,4 ir viską sudėt. Ar klystu? :?

Teisingai supranti

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:34:37 | Nuoroda

O kiek jau prasymu registruota? Perkope 10.000?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:35:57 | Nuoroda

@Muuuu

na, ziurek! jei dabar bandai issiginti, jog nestoji, o visgi istosi - bus atskira kalba su tavim

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:36:50 | Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė:

Čia ta prasme į VU MF tiek?? :o Ar apskritai? :o

Apskritai

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:38:05 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

https://bp.lamabpo.lt/bp2009/vu_am$progr_pasirenk.show

Čia galima stebėti augančią konkureciją.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:39:25 | Nuoroda

Žiūriu šokoladinis čia visimes nervus ramina :D tai riek ir man paklaust. 18,84 į kmu mediciną VF realu ? nes galvoju dar duot LT apeleacija nes labai jau įtartini visos mokyklos rezultatai galvoju ar nebus kokios klaidos. Na norėčiau būt garantuotas bent į mokamą kad įstočiau tada irgi neduočiau, nes baisu mažiau gaut:D p.s pagal ką sprendi pereinamąjį balą į kmu :) ?

• Biologija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:41:21 | Nuoroda
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

Tai kaip pas tave tokia maža suma gali gautis?

Ar ne taip reikia daryti???

100x0,2= 20

97x0,2=19,4

93x0,4=37,2

Iš viso: 76,6

Na, aš tiesiog pasirinkau balų skaičiuoklę ir numinusavau metinį pažymį. O tokiu atveju mano balas būtų: 74,6

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:42:26 | Nuoroda

P.S. Ėmiau ne chemijos, o matematikos VBE rezultatą, nes su juo aukštesnis konkursinis balas.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:42:37 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:

Bet ten nerodo kiek is viso jau yra prasymu... siais metais tureru buti apie 40.000 stojanciuju. As noreciau nesti prasyma paskutine diena, tad noriu numatyti kokios bus eiles jei paskutine diena prasymus registruos 10.000 pilieciu - isprotesiu toje eileje

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:45:50 | Nuoroda

@daktariūkštis

Koks tavo registracijos nr.? Jau virs 10.000?

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:47:33 | Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė:
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:

Bet ten nerodo kiek is viso jau yra prasymu... siais metais tureru buti apie 40.000 stojanciuju. As noreciau nesti prasyma paskutine diena, tad noriu numatyti kokios bus eiles jei paskutine diena prasymus registruos 10.000 pilieciu - isprotesiu toje eileje

O kodėl tu paskutinę dieną? Kas čia dabar,mm? :) Taigi gali ramiai jau dabar paduot prašymą, tau niekas nebegresia :D

Rasysiu tik viena pageidavima, bet dar nezinau kas tiksliai tai bus nematau prasmes uzpildyt dabar, o paskui stovet toje pacioje eileje, jei sumanysiu pakeist jau geriau galutinai apsispresiu, priduosiu likus valandai ar maziau iki pabaigos ir nebebus kelio atgal

Žinutė parašyta: 2009-06-30 16:51:00 | Nuoroda
Muuuu rašė:

@daktariūkštis

Supratau :))

Kaip šiaip nuotaikos? Laukiat rudens? :)) Visi taip į VU ir planuojat, kaip sakėt, niekas nepersigalvojot? :))

Na, visų pirma, laukiu liepos 22 d., kai jau tikrai tikrai žinosiu, kad įstojau, nes kol kas esu užtikrintas 95%, o norisi būti užtikrintam visu 100%. Be abejo, laukiu rudens. Išsvajotoji medicina, nauja mokymosi aplinka, naujas statusas (studentas), naujos pažintys ir pan. Jau padaviau prašymą, kuriame VU medicina nr.1

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą