Medicinos fakultetas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:28:26 | Nuoroda

@Muuuu

tai gali nedekot... gerai, kad ir neieskojau, nesiunciau...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:30:50 | Nuoroda
sokoladinis rašė:

O cia jau tautosakinis pizduko apibrezimas

Neperlenk lazdos bent tu!

Viskas, užteks čia forumą teršti. Tiek man, tiek tau. Paironizavom, gana.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:33:08 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
sokoladinis rašė:

O cia jau tautosakinis pizduko apibrezimas

Neperlenk lazdos bent tu!

Viskas, užteks čia forumą teršti. Tiek man, tiek tau. Paironizavom, gana.

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:38:34 | Nuoroda
Muuuu rašė:
blackflower rašė:
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

Visgi manau šiemet minimalus konkursinis balas perkops 19,00 ribą. Juk nemažai stojančiųjų yra laikę abu - chemijos ir matematikos - valstybinius egzaminus. Vadinasi, jeigu prastai išlaiko bent vieną iš minėtųjų, vis dar kaip gelbėjimosi ratas gali būti antrojo egzamino rezultatas. Be to, šiais metais juk daugiau abiturientų laikė biologijos ir chemijos egzaminus. O dar ta naujoji konkursinio balo sudarymo tvarka kažin kaip pakeis situaciją. Tad darau prielaidą, kad minimalus balas bus, tarkim, 19,12.

Aš manau, kad daug yra tokių laikiusiųjų, kurie paskutiniais mėnesiais nusprendė imt chemiją/matkę dėl pasiketusios KMU tvarkos. Ir tikiuosi, kad daug yra tokių, kurie susimovė 8)

Muuuu tavo norai pildosi, pavyzdžiui aš susimoviau...

Suprantu. Bet.. toks gyvenimas. Kad ne taip baisiai ir susimovei :)

Mano KB tik 17,96  beveik nera tikimybes istot. Vis dar nesusitaikau su šia mintim, per daug įsisvajojus buvau...

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:39:02 | Nuoroda
Muuuu rašė:

Ką veikiat? 8)

Ziurim "Pagauk Kampa"

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:41:34 | Nuoroda
blackflower rašė:
Muuuu rašė:
blackflower rašė:
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

Visgi manau šiemet minimalus konkursinis balas perkops 19,00 ribą. Juk nemažai stojančiųjų yra laikę abu - chemijos ir matematikos - valstybinius egzaminus. Vadinasi, jeigu prastai išlaiko bent vieną iš minėtųjų, vis dar kaip gelbėjimosi ratas gali būti antrojo egzamino rezultatas. Be to, šiais metais juk daugiau abiturientų laikė biologijos ir chemijos egzaminus. O dar ta naujoji konkursinio balo sudarymo tvarka kažin kaip pakeis situaciją. Tad darau prielaidą, kad minimalus balas bus, tarkim, 19,12.

Aš manau, kad daug yra tokių laikiusiųjų, kurie paskutiniais mėnesiais nusprendė imt chemiją/matkę dėl pasiketusios KMU tvarkos. Ir tikiuosi, kad daug yra tokių, kurie susimovė 8)

Mano KB tik 17,96  beveik nera tikimybes istot. Vis dar nesusitaikau su šia mintim, per daug įsisvajojus buvau...

I kmu medicina vf meginsi? Visko gali buti zinok Nera cia taip jau prastai... mano manymu, krepseli i universitetines tikrai gausi

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:45:23 | Nuoroda

Siandien buvau susitikes su savo matematikos mokytoju priejom isvados, kad nuspeti kaip ivyks stojimas yra beveik neimanoma... gali atsitikti taip, jog del siu metu pokyciu stojime i KMU, minimalus KB i medicina vf siame universitete gali buti juokingas na, koks 17.36

Žinutė parašyta: 2009-06-30 23:52:12 | Nuoroda
sokoladinis rašė:
blackflower rašė:
Muuuu rašė:
blackflower rašė:
Muuuu rašė:
daktariūkštis rašė:

I kmu medicina vf meginsi? Visko gali buti zinok Nera cia taip jau prastai... mano manymu, krepseli i universitetines tikrai gausi

As jau seniai prasymą nunešiau su KMU medicina vf, nes kazkaip nesitikejau taip susimaut per egzus, nes mokykloj chemija ir biologija gerai sekesi,o bandomųjų rezultatai buvo labai geri. Keli pažystami pernai daug prasčiau išlaikė ir vistiek įstojo tai sako man dar neviskas prarasta.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 11:50:49 | Nuoroda

Kaip manot ar pavyktu istot i vu mf? Chemijos gavau 86%, lietuviu 93%, o biologijos 84%.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 11:53:31 | Nuoroda
bugusia rašė:

Kaip manot ar pavyktu istot i vu mf? Chemijos gavau 86%, lietuviu 93%, o biologijos 84%.

Žinoma, kad galima. Aišku, dar priklauso ir nuo to, koks tavo metinis pažymys matematikos.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 11:55:27 | Nuoroda

Mtematikos metinis 8, bet kai cia pamaciau kaip visi jus gerai islaiket tai sakau i nemokama man sunku bus istot

Žinutė parašyta: 2009-07-01 11:57:27 | Nuoroda
bugusia rašė:

Mtematikos metinis 8, bet kai cia pamaciau kaip visi jus gerai islaiket tai sakau i nemokama man sunku bus istot

Na, metinis payžmys šiek tiek numuša konkursinį balą, bet netgi ir su tokiu KB, manau, turėtum įtsoti į VF.

Žinutė parašyta: 2009-07-01 12:29:41 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
bugusia rašė:

Na, metinis payžmys šiek tiek numuša konkursinį balą, bet netgi ir su tokiu KB, manau, turėtum įtsoti į VF.

Iskilmingiau priiminek tojanciuosiu nors viena kita famfara isspausk

Žinutė parašyta: 2009-07-01 13:20:40 | Nuoroda

nestokit i medicina jei abejojat, kad to norit :) net ir didziausi entuziastai nusivilia, bet turbut jums jau nebera kelio atgal

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:39:16 | Nuoroda

Na, būsimi kolegos, jau turbūt laukiat nesulaukiat studijų?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:41:25 | Nuoroda
vartotojas007_700 rašė:

Na, būsimi kolegos, jau turbūt laukiat nesulaukiat studijų?

Laukiam nesulaukiam cementavimosi proceduru

Klausyk, o VU MF veikia kaupiomojo balo sistema? Kokia dali vidutiniskai sudaro koliai, egzaminas, dar kas nors?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:14:37 | Nuoroda

Jo, yra kaupiamasis balas. Procentaliai pasiskirstymas priklauso nuo dalyko: pvz. anatomijos egzamino pažymys lemia 60%, o visi per 1,5 metų parašyti koliai – 40% galutinio pažymio. Tačiau tarkime genetikos egzaminas lemia 100% galutinio pažymio. Bet pagrinde tai kaupiamasis balas veikia :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:30:55 | Nuoroda

Mano butu valia, panaikinciau tuos kaupiamuosius man uztenka sesiju, nes mokymasis istisa semestra veda is proto  

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:56:33 | Nuoroda
gggggh rašė:

Mano butu valia, panaikinciau tuos kaupiamuosius man uztenka sesiju, nes mokymasis istisa semestra veda is proto  

Tu studijuoji mediciną? Kelintakursis?

Žinutė parašyta: 2009-07-01 16:57:16 | Nuoroda
Muuuu rašė:

O kaip dėl apeliacijų? Ar jauti, kad tiek esi verta? :S

Gal dar viskas bus gerai...;)

Dėl apeliacijų tai galvojau, bet chemijos mokytoja patarė nerašyt, nes ji pati ten vertina ir sakė, kad ten labai negeranoriški žmonės susirinkę ir jie linkę tik dar labiau sumažint balus, nes tada kabinasi dėl betkokios smulkmenos

Tikrai manau kad turėjau gauti geriau, nes labai daug ruošiausi ir  galvojau, kad gerai parašiau.Keista, pas mus buvo tokių, kurie išvis nesimokė, į kontrolinius nejo,nusirašinėjo, bet išlaikė geriau nei gerieji mokiniai. Likimo ironija....

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą