Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:01:35
| Nuoroda
kimono90 rašė:
Gal kuris galėtumėt tiksliai paaiškint kaip skaičiuot KB į kmu ir vu mf(truputį su daruge susiginčijom kaip jį skaičiuot).Abi laikėm matematiką, liet.,bio.Sakykim rezultatai:liet 70,mat 68 bio 98 metinis chemijos 10.Tai jei galit detaliai aprašykit kaip skaičiuot ir koks KB būtų tokiu atveju.Dėkoju (13 + bio vbe / 10) * 0.4 + (13 + mat vbe / 10) * 0.2 + (13 + lt vbe / 10) * 0.2 + (1 + che metinis) * 0.2.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
10:53:40
| Nuoroda
O su 18.5? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
11:40:22
| Nuoroda
kimono90 rašė:
O su 18.5? pataikei ant ribos mielieji , bandyti ir tiketis niekas nedraudzia. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
12:37:36
| Nuoroda
kimono90 rašė:
Gal kuris galėtumėt tiksliai paaiškint kaip skaičiuot KB į kmu ir vu mf(truputį su daruge susiginčijom kaip jį skaičiuot).Abi laikėm matematiką, liet.,bio.Sakykim rezultatai:liet 70,mat 68 bio 98 metinis chemijos 10.Tai jei galit detaliai aprašykit kaip skaičiuot ir koks KB būtų tokiu atveju.Dėkoju http://www.studijos.lt/busimiems_studentams/dienorastis/99/0/Konkursinio-balo-skaiciuokle-2009 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:15:19
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Sveiki būsimi medikai! Muuuu pargrįžo! ) Kaip laikotės? Nepraėjo noras nuo rudens trinti medicinos fakultetų suolus? Gal Gendakis netyčiom apsireiškė? Dingo žmogus be žinios :S Noras tikrai nepraejo Malonu, kad grizai - bus kam ragus lauzyt Manau Gendakis susimove per valstybinius ir pabego i Meksika |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:26:05
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Tu čia su tais ragais man baik Aš tikiuosi, kad jam tik sugedo pc ir dėl to jis negali pasirodyti. Jau dvi savaites jo nera... belieka tik laukt - pieno ar kraujo puta isplaus Baltija O tai tu dar ir prasymo neuzpildei? Apsileidimas netvarkingas tavo ukis Siaip i Kauna butu optimaliau tau... bent jau mano manymu taciau jei labai nori i Vilniu - prasom |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
11:47:45
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Kompiuteris gali ir per du mėnesius ,,nepasveikti''... Mano ūkis dabar labai veša, tai nėra kada ir prašymų pildyt. Kodėl man būtų optimaliau į Kauną? Prašau argumentuoti savo teiginį. Yra labai daug kamanes pliusu keli is ju, ne svarbumo tvarka: Pirma - geresnis susisiekimas. Jei gyvensi barake, tarpmiestinis autobusas atves tave praktiskai iki duru. Universiteto padaliniai sukoncentruoti, lengvai pasiekiami. Antra - solidesne mokymo baze. Zmones, kuriu parasytus vadovelius skaito vilnieciai, desto Kaune. Didzioji dalis moksliniu tyrimu atliekama KMU. Kaune ir turtingesnis prozektoriumas, ir vienintelis Lietuvoje anatomijos muziejus (virsutiniame centriniu rumu aukste), ir vienintelis farmacijos muziejus... Trecia - prieinamesnis pragyvenimas. Jei sumastysi gyventi ne barake, Kaune tam reikes zymiai maziau resursu. Be to, vien medicinos studiju programoje KMU studijuoja daugiau studentu nei visame VU medicinos fakultete |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
12:20:25
| Nuoroda
Muuuu rašė:
sokoladinis rašė:
Be to, vien medicinos studiju programoje KMU studijuoja daugiau studentu nei visame VU medicinos fakultete Tai kas? Lengviau istoti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
12:39:33
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Čia agituoji, kad tik į VU nerašyčiau? O įdomumo dėlei, KMU barakai yra toliau nei VU nuo fakultetų? Dievazi, tikrai ne! KMU barakai yra arba salia kliniku (4,5) arba salia kalbu katedros (2,3 ir truputi toleliau 1). Nuo kalbu katedros iki centriniu rumu gali ramiai eiti pesciomis Pasiziurek kokiame maps.lt kur yra Jankaus g. pradzia (2, 3 ir kiek toliau 1 barakai), bei Odontologijos f. dekanatas - tame paciame pastate 4, o salia - daugiaaukstis 5 barakas. Teko nakvotis, tad gaudausi VU salia fakulteto yra barakai, bet spek ar tu tenai gausi vieta, juolab kai butu kainos nezmoniskos. Daugumos mano pazistamu kursiokai medikai gyvena Sauletekyje, ar dar toliau - vadinamojoje Kamciatkoje. Isbarsto juos po visus barakus. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
13:22:45
| Nuoroda
Del teiginio, kad mokomes is kaunieciu vadoveliu - taip dauguma duodamu vadoveliu yra kaunieciu, bet O DIEVE apsaugok nuo ju (tragiskos strukturos, klaidos kas antram sakiny ir tt) , todel pagrinde mokomes is paskaitu medziagos ir konspektu, einanciu is kartos i karta.
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
13:57:50
| Nuoroda
gggggh rašė:
Del teiginio, kad mokomes is kaunieciu vadoveliu - taip dauguma duodamu vadoveliu yra kaunieciu, bet O DIEVE apsaugok nuo ju (tragiskos strukturos, klaidos kas antram sakiny ir tt) , todel pagrinde mokomes is paskaitu medziagos ir konspektu, einanciu is kartos i karta.
Na, paskaitos neturetu buti diktantai bet ka padarysi - tokia jau Lietuvoje studiju kokybe per auditoriniu valandu skaiciu, skirtu konkreciam dalykui, labai sunku isdestyti visa kursa, tad akivaizdu, jog vien paskaitu medziagos nepakaktu. Konspektai visada liks tik konspektai, bet jei tu nori viso labo tik islaikyti egzamina, tuomet tau uzteks ir konspektu. Galbut lietuviskos knygos ir nera idealios, bet juk niekas nedraudzia tau mokytis is kitokiu. Siuo aspektu KMU biblioteka nepralenkiama. Suprask, as negarbinu KMU, nesu jo studentas ir tenai nestoju. Esu vilnietis, tad renkuosi vietine mokyklele Tiesiog esu buves ir KMU, ir VU, tad galiu kazkiek juos lyginti o tu buvai KMU prozektoriume, naujojoje KMU bibliotekoje? Eksponatai ir preparavimui tinkama medziaga - ne tas pats Sakai dauguma gauna vieta ciurlionkej o as sakau, kad negauna zmones nesa kysius, kad juos priimtu, kuomet atsilaisvins vieta mano manymu tiesiog stoji muru uz savo aukstaja, ne daugiau Sakai reikia rinktis pagal miesta, bet juk nepagyvenes miesto nepazinsi. Pasivazinejamas konstitucijos prospektu, grindinio trynimas vokieciu gatveje ir prieigose, ar ledu valgymas akropolyje, tai ne pazintis su miestu. Gerai kai cia gyveni, turi draugu, tuomet ir miestas atrodo savas. Taciau ne vilnieciams (beje, tai du atskiri zodziai), jis tikrai toks nera, net jei jie ir noretu taip manyti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
14:57:42
| Nuoroda
ziuriu cia jus jau apsiuoste, apsiziureje kur kas, tai tokia vistele pasijauciau, nes net nezinau kurioj tiksliai vietoj VU medicinos fakultetas yra. (gal ir atleistina,nes ne vilniete esu, bet..) gal kas zinot kiek tiksliai tie barakai kainuoja? ir ar galima ju be tu kysiu juos gaut? va vakar, nuveziau prasyma..beliko tik laukt.. Jei istosiu i pirma parasyta vieta, tai nezinau kaip ir kiek svesciau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
15:31:43
| Nuoroda
Paskaitos-diktantai kolkas buvo tik embriologija, neorganine ch. ir biochemija . I bendras paskaitas eiti neprivaloma, todel as i jas ir nevaikstau. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
15:35:22
| Nuoroda
Kotrybird rašė:
ziuriu cia jus jau apsiuoste, apsiziureje kur kas, tai tokia vistele pasijauciau, nes net nezinau kurioj tiksliai vietoj VU medicinos fakultetas yra. (gal ir atleistina,nes ne vilniete esu, bet..) gal kas zinot kiek tiksliai tie barakai kainuoja? ir ar galima ju be tu kysiu juos gaut? va vakar, nuveziau prasyma..beliko tik laukt.. Jei istosiu i pirma parasyta vieta, tai nezinau kaip ir kiek svesciau.. http://www.bustas.vu.lt/ |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
15:52:29
| Nuoroda
aciu,sokoladini bet vis tiek nesupratau: 200lt kainuoja men bendrabutis, ar cia tik avansas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
15:54:58
| Nuoroda
gggggh rašė:
Paskaitos-diktantai kolkas buvo tik embriologija, neorganine ch. ir biochemija . I bendras paskaitas eiti neprivaloma, todel as i jas ir nevaikstau. Man tavo poziuris i studijas yra aiskus jei ne paslaptis, kuriuo numeriu istojai ir koks buvo tavo KB? bent jau PM gali parasyt ar drasos turi viso labo tik forumuose nepazistamiems aiskinti, kad jie nusisneka galima labai graziai implikuoti savo minti nesisvaistant ad hominem argumentais - jie zemina tave, o ne mane Jei Vilniuj gausi ta buta uz 500, tai Kaune - uz 300, susidarys skirtumas, uz kuri gali kasmet atostogauti egipte O kas yra miesto trauka, ka? Architektura? Dirbtine atmosfera pagrindinese gatvese? Kas tavo manymu "traukia" zmogu, kuris pirma karta lankosi svetimame mieste? Juk cia labai svarbus atsitiktinumo faktorius Tik nesakyk, kad jau Vilniuje tai visur jautiesi puikiai Momentinis susizavejimas - taip bobiska |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
15:59:17
| Nuoroda
Kotrybird rašė:
aciu,sokoladini bet vis tiek nesupratau: 200lt kainuoja men bendrabutis, ar cia tik avansas? O tu perskaitei viska kas ten parasyta, ar irgi "is paskaitu" ketini mokytis? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
16:14:49
| Nuoroda
Koks kategoriskumas "nusisneki" tau yra izeidimas? nusileisk ant zemes, cia zmogus tik nori papasakoti, patarti ir pns nes prisimenu save praeitais metais, parasiau pm daugiau |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
16:44:57
| Nuoroda
gggggh rašė:
Koks kategoriskumas "nusisneki" tau yra izeidimas? nusileisk ant zemes, cia zmogus tik nori papasakoti, patarti ir pns nes prisimenu save praeitais metais, parasiau pm daugiau As neprates prie valkatu zargono kuomet kiekviena priestaravima reiskianti mintis pradedame zodziu "nusisneki" tai yra zodziu valkiojimas - "reiskia", "taip sakant", "pavyzdziui", "nusisneki" |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
16:51:35
| Nuoroda
Ar tu taip ir su pacientais bendrausi ? :D:D:D valkatom isvadinsi ? i tokia bjauria specialybe lendi, iprasi prie visko
|