Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:15:02
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
68 surinkau... Niu gi, saunuole =)sveikinu! |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:15:09
| Nuoroda
ei zmones paaiskinkit kodel negaunu sms? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:16:25
| Nuoroda
Lenocka rašė:
EnIGma;) rašė:
68 surinkau... Niu gi, saunuole =)sveikinu! na as esu visai patenkinta, nes nespejau parasyt egzo, tik apmaudu, kad geriau galejau..:))) bet siaip viskas normoj:))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:18:50
| Nuoroda
boneka rašė:
ei zmones paaiskinkit kodel negaunu sms? Sius i mokejimai (1614) po 1 egza sms prasyk, nes ir man tas pats buvo tai issiunciau i mokejimus ir lt ir anglu po 1 sec atejo
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:19:17
| Nuoroda
EnIGma;) rašė:
Lenocka rašė:
EnIGma;) rašė:
68 surinkau... Niu gi, saunuole =)sveikinu! na as esu visai patenkinta, nes nespejau parasyt egzo, tik apmaudu, kad geriau galejau..:))) bet siaip viskas normoj:)))
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:20:22
| Nuoroda
Lenocka tu forume palaikytoja visu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:21:36
| Nuoroda
As pabusiu draugiskas petys, i kuri galite issiverkti =DDDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:23:12
| Nuoroda
Kad cia didesne dalis dziugauja (gerai, kad keli egzai ateina tai is kurio nors leviau, bet kitas gerai ir gali skraidyt padebesiais anyway ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:25:14
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Kad cia didesne dalis dziugauja (gerai, kad keli egzai ateina tai is kurio nors leviau, bet kitas gerai ir gali skraidyt padebesiais anyway ) Galima issiverkti ir is laimes =DDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:26:35
| Nuoroda
kad i mokejimai.lt ir siunciau..nervina tokie bajeriai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:27:36
| Nuoroda
Cia tai "geras"... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:28:50
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Vikikute rašė:
Kad cia didesne dalis dziugauja (gerai, kad keli egzai ateina tai is kurio nors leviau, bet kitas gerai ir gali skraidyt padebesiais anyway ) Galima issiverkti ir is laimes =DDD Buna taip kai kuriems zmones... As is laimes tikriausiai dar gyvenime neverkiau... Bet rankos po anglu egzo drebet pradejo ir balsas strigt net sushukau kazkoki "A" kai pamaciau reza (kambary esu viena su 5 katinais, tai jie i mane keistai atsisuko- mazdaug:kas tai durnelei pasidare?" DD) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:29:49
| Nuoroda
boneka rašė:
kad i mokejimai.lt ir siunciau..nervina tokie bajeriai. o kaip to dalyko sms ar kaip visu is karto? nes tos kur visu is karto tai as negavau dar dabar. Skambinau puskei sake irgi dar negavo is tos kur 5lt atsakymo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:29:54
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Lenocka rašė:
Vikikute rašė:
Kad cia didesne dalis dziugauja (gerai, kad keli egzai ateina tai is kurio nors leviau, bet kitas gerai ir gali skraidyt padebesiais anyway ) Galima issiverkti ir is laimes =DDD Buna taip kai kuriems zmones... As is laimes tikriausiai dar gyvenime neverkiau... Bet rankos po anglu egzo drebet pradejo ir balsas strigt net sushukau kazkoki "A" kai pamaciau reza (kambary esu viena su 5 katinais, tai jie i mane keistai atsisuko- mazdaug:kas tai durnelei pasidare?" DD) Cia tavo palaikymo komanda?? =DDD Pas mane tik vienas katinas Silpnoka komanda |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:30:52
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Vikikute rašė:
Lenocka rašė:
Vikikute rašė:
Kad cia didesne dalis dziugauja (gerai, kad keli egzai ateina tai is kurio nors leviau, bet kitas gerai ir gali skraidyt padebesiais anyway ) Galima issiverkti ir is laimes =DDD Buna taip kai kuriems zmones... As is laimes tikriausiai dar gyvenime neverkiau... Bet rankos po anglu egzo drebet pradejo ir balsas strigt net sushukau kazkoki "A" kai pamaciau reza (kambary esu viena su 5 katinais, tai jie i mane keistai atsisuko- mazdaug:kas tai durnelei pasidare?" DD) Cia tavo palaikymo komanda?? =DDD Pas mane tik vienas katinas Silpnoka komanda
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:32:15
| Nuoroda
Jo, cia mano asmenine komanda palaikymo... Kaip tik po egzu isigijau, kad butu, kas palaiko (is tikro tai paemiau is kiemo katyte su vaikais, nes jokiose prieglaudose nebuvo vietos, siaute maras ir pns, todel man dave narva(kuriame jie nesedi -.-) ir dabar turiu tokius palaikytojus) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:40:15
| Nuoroda
Anglų išlaikiau 94% baisiai laiminga |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:40:36
| Nuoroda
as po viena siunciau ne visus is karto |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:41:28
| Nuoroda
Sveikinkit su šimtuku :] |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:42:00
| Nuoroda
Vikikute rašė:
Jo, cia mano asmenine komanda palaikymo... Kaip tik po egzu isigijau, kad butu, kas palaiko (is tikro tai paemiau is kiemo katyte su vaikais, nes jokiose prieglaudose nebuvo vietos, siaute maras ir pns, todel man dave narva(kuriame jie nesedi -.-) ir dabar turiu tokius palaikytojus) Kaip faina... Man anksciau budavo, einu atve, pamatau maza kaciuka ir taip norisi namo parsinest... Tevus vos ikalbejau ta vieninteli paimt, o ka jau kalbet apie 5 =DDDD Jau sitas padauza, vazonus isdauze, palmes apgriauze, tapetus apdrasek biskiuka =DDD |