VDU Naujųjų medijų menas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-11 14:08:05 | Nuoroda

Ceres, o ką pirmu numeriu rašei ? 

Žinutė parašyta: 2010-07-11 19:12:26 | Nuoroda
easyhere rašė:

Sveiki,
Skaitau cia jusu komentarus ir matau vieni cia jau istojo gavo rezultatus vos ne 100% :) kiti galvoja jau apie busimas studijas ir studentavima. Sveikinu :)
As ir galvoju... o ka daryt tokiam, kaip man, kuris tik dabar atsibudo ir sugalvo pameginti istoti i sita universiteta dar siais metais?

Į medijų meną nėra šansų šiemet,nes reikia laikyti stojamąjį,o kur nereikia stojamojo,žinoma,kad gali mėginti į VDU,bet prašymą pildyti reikia iki 19d,tad sėkmės ir paskubėk ;))))

• Dailė / MBE 10
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2010-07-20 11:10:07 | Nuoroda

Sveiki,jei dar nežinote,tai ten buvo jau galutinis stojamojo egzamino įvertinimas :)sužinojau iš studijų marketingo tarnybos :)

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-22 15:06:38 | Nuoroda
Urtė! rašė:

Ceres, o ką pirmu numeriu rašei ? 

pirmu numeriu pas mane kūrybinės industrijos VGTU, o po gero pergalvojimo naujųjų medijų meną atkėliau į antrą vietą :)

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 70
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 67
Žinutė parašyta: 2010-07-23 17:13:39 | Nuoroda

Įstojau :) Kas su manimi? :)))

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-24 12:25:03 | Nuoroda

och įstojau pirmu nr, o jau maniau kad busiu jūsų grupiokė...

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 92
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 70
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 67
Žinutė parašyta: 2010-07-26 14:02:38 | Nuoroda
Ceres rašė:

och įstojau pirmu nr, o jau maniau kad busiu jūsų grupiokė...

Gaila :(

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-27 23:45:13 | Nuoroda

Sveiki :) Mano stojamasis balas buvo 90, įstojau į VDU naujųjų medijų meną.. :)) Kas dar čia studijuos? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-28 11:38:09 | Nuoroda
Raudona rašė:

Sveiki :) Mano stojamasis balas buvo 90, įstojau į VDU naujųjų medijų meną.. :)) Kas dar čia studijuos? :)

Aš :)

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-07-28 20:39:54 | Nuoroda
Ikei rašė:
Raudona rašė:

Aš :)

Damn, iš vis kiek mūsų bus? :D nemokami tik 8.. :D

Žinutė parašyta: 2010-07-28 20:52:11 | Nuoroda

Ta prasme,nemokamų vietų tik 8?Ar tik tiek žmogeliukų įstojo į nemokamą? Mh,čia kažko klausiau iš VDU,tai rašė,kad 17 nemokamų vietų ;D Bet jei iš viso mūsų 17,tai oi ;DD

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-08-10 17:53:19 | Nuoroda
Ikei rašė:

Ta prasme,nemokamų vietų tik 8?Ar tik tiek žmogeliukų įstojo į nemokamą? Mh,čia kažko klausiau iš VDU,tai rašė,kad 17 nemokamų vietų ;D Bet jei iš viso mūsų 17,tai oi ;DD

pernai buvo 17, o šiemet sumažino iki 8.. :D

Žinutė parašyta: 2010-08-17 00:56:32 | Nuoroda

Sveiki,gal galite pasakyti kokių egzaminų reikia norint stoti į šią specialybę?? ačiū

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:15:25 | Nuoroda

Reikia lietuvių k. egzamino, dar įsiskaičiuoja anglų metinis, taip pat reikia laikyti stojamąjį egzaminą.

Žinutė parašyta: 2010-10-15 16:29:35 | Nuoroda

O lietuvių egzamino reikia būtinai valstybinio ar   galima ir su mokykliniu įstoti?

Žinutė parašyta: 2010-10-15 21:30:31 | Nuoroda

Ir ač čia noriu! Tik kad va dayg laiko praleidau ieškodama apie užsienio universitetus, kad labai mažai ką žinau apie Lietuvos. Baisus iš tiesų man tas stojamasis. Dailės mokyklą lankiau tik metus ir per juos ne itin ką išmokau, bet pamėginti norėčiau. Gal galit man daugiau papasakoti apie stojamuosius? 

1.Man įdomu, kas konkrečiau yra vizualinė raiška? Tai kiek suprantu piešimas, bet ką ten reikia piešti?

2.Ir kaip su tuo fotografavimu? Ką reikia fotografuoti ir ar reikia redaguoti nuotraukas? Ir kaip ten su jų pateikimu? Labai susidomėjau šiuo dalyku, tad norėčiau sužinoti daugiau.

Žinutė parašyta: 2010-10-25 18:04:27 | Nuoroda

M? ir ar lb sunku įstoli čia? ar labai sunku  įstojus mokytis?

Žinutė parašyta: 2010-10-27 20:24:34 | Nuoroda
Draguza rašė:

Ir ač čia noriu! Tik kad va dayg laiko praleidau ieškodama apie užsienio universitetus, kad labai mažai ką žinau apie Lietuvos. Baisus iš tiesų man tas stojamasis. Dailės mokyklą lankiau tik metus ir per juos ne itin ką išmokau, bet pamėginti norėčiau. Gal galit man daugiau papasakoti apie stojamuosius? 

1.Man įdomu, kas konkrečiau yra vizualinė raiška? Tai kiek suprantu piešimas, bet ką ten reikia piešti?

2.Ir kaip su tuo fotografavimu? Ką reikia fotografuoti ir ar reikia redaguoti nuotraukas? Ir kaip ten su jų pateikimu? Labai susidomėjau šiuo dalyku, tad norėčiau sužinoti daugiau.

1.Taip,tai piesimas.Reikia piesti paprasta geometriniu figuru kompozicija.

2.Fotografuoti reikia pagal tema nurodytoje vietoje,apie tai viska pasako egzamine.Redaguoti nuotrauku nereikia.Per egzamina pasakys kiek ju padaryti ir kokio dydzio.

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-10-27 20:31:01 | Nuoroda
CoreyD rašė:

M? ir ar lb sunku įstoli čia? ar labai sunku  įstojus mokytis?

Ar sunku istoti,tai nezinau....Na kiekvienais metais konkursas dideja,daugiau zmoniu atvyksta i egzamina,tad daugiau konkurentu.(per siu metu egzamina atvykusiu buvo labai daug,be galo issigandau,kad man nepavyks)I nemokama vieta istoti ,matyt, sunku,o kaip del mokomu,tai...istoja tie,kuriu vidurkis pakankamas ir jie nori moketi daug pinigu....(nemokamu vietu labai mazai,nes studijos brangios) :)

Beje,cia dar kazkas klause del egzaminu.Reikia lietuviu valstybinio,anglu metinio ir stojamojo egzamino-jis pats svarbiausias.Dar...Stojant i VDU butu gerai,kad laikytumete anglu egzamina,nes jo ivertinimas isiskaiciuoja i anglu bala,nuo kurio priklauso,kuriame lygyje mokysites anglu kalba :)

• Dailė / MBE 10
Žinutė parašyta: 2010-11-29 14:51:06 | Nuoroda

Mielieji,

Kas planuojate studijuoti šioje programoje, noriu atkreipti jūsų dėmesį.  Pagal pasirodžiuses naujas taisykles 2011-2012 m. Gali reikėti informacinių technologijų metinio pažymio arba egzamino, kurio tiksliai reikia sužinosime tik sausio mėn. kuomet Švietimo ministras išleis įsakymą.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą