Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:47:27
| Nuoroda
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:57:27
| Nuoroda
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:03:35
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. Tai aš kvitą galiu ir pats atsispausdinti..... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:03:43
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. O as neatidaviau sakiau, jei nori - atsisviesk Reikia eiti i ta banka, is kurio tu mokejai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:19:01
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. oba,sakai paslauga 1lt,kur as mokejau tj paeme uz paslauga 3lt....nesamone... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:20:59
| Nuoroda
mums VDU'je sake, kad privalo visi eiti i swedbank ;D nezinau kodel, gal sutarti kokia sudare ir siunte visus ten. o man tai to kvito visai negaila. negi reikia namie dar daugiau popieru, ir taip pilna |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:34:15
| Nuoroda
siestaa rašė:
mums VDU'je sake, kad privalo visi eiti i swedbank ;D nezinau kodel, gal sutarti kokia sudare ir siunte visus ten. o man tai to kvito visai negaila. negi reikia namie dar daugiau popieru, ir taip pilna Na jei kartu pridavei ir dokumentus, tai nereikia. O jei tik prašymą, tai gali užsireikti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
11:41:24
| Nuoroda
viskas yra daug paprasciau, nei atrodo, tik daug kas labai jau "giliai viska ima i sirdi". man tai juokingiausia buvo, kaip puse sales buvo vien tevu ir painiojosi, ir ikyriai stebejo, ir perdaug ten tie "suauge " tarp jaunuoliu ardesi... tai kada ju mylimi vaikeliai savarankiskai savimi prades rupintis , jei ne dabar?
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
13:50:34
| Nuoroda
Aš tai tik pora vaikučių su tėveliais mačiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
14:06:25
| Nuoroda
Ar tinka nesant dokumentus paduoti nespalvotas ID kortelei skirtas nuotraukas, ten tas, kur 3ju reikia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:18:20
| Nuoroda
*Campari* rašė:
Ar tinka nesant dokumentus paduoti nespalvotas ID kortelei skirtas nuotraukas, ten tas, kur 3ju reikia? Ir is kur tiek klausimu del spalvu? bendrojo priemimo taisykles skaitei? parasyta ten kas nors apie tas spalvas? Pateikiant prasyma tau reikia 1 nuotraukos, kitu 3 nuotrauku reikes kuomet iforminsi dokumentus aukstojoje mokykloje i kuria istosi taigi, remiantis BP taisyklemis, is viso reikes 4 nuotrauku |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:24:23
| Nuoroda
O mano kvitą atsišvietė ir atidavė orginalą atgal |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:46:44
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
O mano kvitą atsišvietė ir atidavė orginalą atgal kas kaip nori, tas taip daro o as jau kvito nebeturiu jei kas , tai vel varysiu i banka, negi sunku? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
16:11:40
| Nuoroda
Nereikes to kvito, as kai pirma karta nuejau, ji is manes paeme, o antra karta jau nebeprase.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:30:18
| Nuoroda
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:39:47
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:44:01
| Nuoroda
O ten galima nunešti visų reikiamų dokumentų orginalus ir kad tada vietoje padarytų tas kopijas? Nes reikiamu momentu visa technika mane pavedė ir daro nesamones |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:50:24
| Nuoroda
Takk... rašė:
O ten galima nunešti visų reikiamų dokumentų orginalus ir kad tada vietoje padarytų tas kopijas? Nes reikiamu momentu visa technika mane pavedė ir daro nesamones o ka jie su tavim darys?aisku, kad atsvies beje, mieste ir taip yra kur nusikopijuoti... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:54:12
| Nuoroda
siestaa rašė:
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly labai aciu paskaiciau komentarus, kad yra neturinciu kvito, ir pagalvojau, kad gal tai ne tas geltonas popieriukas, o kazkas kitas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:58:58
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
siestaa rašė:
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly labai aciu paskaiciau komentarus, kad yra neturinciu kvito, ir pagalvojau, kad gal tai ne tas geltonas popieriukas, o kazkas kitas turi geltona popieriuka - buk rami |
|
|