Padėkit
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-04-27 21:57:12 | Nuoroda

Visų pirma noriu atsiprašyti, jeigu ne ten parašiau temą, kur reikėjo.
Taigi, gal galit padėt? Esu 11-okas, jau dabar pamažu nerimauju ką studijuot ir kur studijuot. Sunku pasirinkt reikiamą dalyką, nes nuo to, praktiškai, priklauso mano ateitis.
Tai čia dalykai, su kurie man labiausiai prie širdies(A-a lygiu, B-b lygiu, pirmas skaicius pirmo semestro, antras antro):
Istorija(A): 9, 9
Geografija(B, nes A lygio grupe nesusidaro): 9, 10
Anglų k.(A): 8, 9
Ekonomika(B, nes A lygio grupe nesusidaro): 8, 9
Lietuvių k.(A): 9, 8
Matematika(A): 6, 6 :D
Pirmi semestrai tiesiai is pažymių knygelės, o antrus suskaičiavau kiek gausis. Viskas tiesa, tik norėčiau pridurt, kad dar du metus dalyvavau Č.Kudabos konkurse ir abukart tarp 20 patekau tai gal kažką truputį labiau sako, be to labiau mane trauktų kažkas prie finansų ar pan., nors sprendžiant iš matematikos taip neatrodo...
Taigi labai norėčiau išgirsti studentų, ir netik, nuomonę, pagal esamus dalykus kur būtų geriausia studijuot ir ką. O jei per sunku, tai bent jau ką geriausia studijuot :)
Laukiu atsakymų :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 54
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 83
Žinutė parašyta: 2009-04-28 16:11:28 | Nuoroda

Patarkit kasnors :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2009-04-28 17:24:02 | Nuoroda
Muuuuu rašė:
moto91 rašė:

Visų pirma noriu atsiprašyti, jeigu ne ten parašiau temą, kur reikėjo.
Taigi, gal galit padėt? Esu 11-okas, jau dabar pamažu nerimauju ką studijuot ir kur studijuot. Sunku pasirinkt reikiamą dalyką, nes nuo to, praktiškai, priklauso mano ateitis.
Tai čia dalykai, su kurie man labiausiai prie širdies(A-a lygiu, B-b lygiu, pirmas skaicius pirmo semestro, antras antro):
Istorija(A): 9, 9
Geografija(B, nes A lygio grupe nesusidaro): 9, 10
Anglų k.(A): 8, 9
Ekonomika(B, nes A lygio grupe nesusidaro): 8, 9
Lietuvių k.(A): 9, 8
Matematika(A): 6, 6 :D
Pirmi semestrai tiesiai is pažymių knygelės, o antrus suskaičiavau kiek gausis. Viskas tiesa, tik norėčiau pridurt, kad dar du metus dalyvavau Č.Kudabos konkurse ir abukart tarp 20 patekau tai gal kažką truputį labiau sako, be to labiau mane trauktų kažkas prie finansų ar pan., nors sprendžiant iš matematikos taip neatrodo...
Taigi labai norėčiau išgirsti studentų, ir netik, nuomonę, pagal esamus dalykus kur būtų geriausia studijuot ir ką. O jei per sunku, tai bent jau ką geriausia studijuot :)
Laukiu atsakymų :)

Norint studijuoti finansus reikėtų gerokai pasitempti matematikoje, nes ten jos iš tiesų daug. Jeigu tikrai jauti, jog tai tavo rogės tai verčiau susiimk jau dabar. Linkiu sėkmės!

Dėkui už atsakymą.
O prie to pačio gal kas galėtų pridurti kur geriausia studijuot Ekonomiką ar su ja susijusius dalykus? Kur geriausi dėstytojai, geriausios sąlygos ir pan.? :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2009-04-28 17:33:09 | Nuoroda

Vienas tikrai protingas žmogus, kuris dabar neakyvaizdžiai studijuoja ekonomiką VU sako, kad geriausia eiti į kokį ISM arba kitą "užsienietišką" universitetą Lietuvoje, nes sakė, kad ekonomikos mokymas Lietuvos valstybiniuose universitetuose yra ganėtinai pasenęs ir nepakankamai geras.. Tei va

• Istorija / VBE 96
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-04-28 17:38:55 | Nuoroda

Dar kartą dėkui :)
Iš tiesų turėjau mintyse kelis galimus variantus: MRU, VU, VDU bei ISM. Tavo pasakymas, kad gana senamadiškai ir pan., tai tik prideda noro stoti į ISM. O kaip dėl praktikos? Gal kas studijuojat panašius dalykus vienam iš universitetų, tai galėtumėt pasakyt, jei atliekat praktiką, kokio pobūdžio ji būna ar kaip mokymosi sąlygos bei dėstytojai. Perskaitysiu viską, ką tik parašysit :D
Galbūt atrodau lyg rakštis vienoj vietoj, bet tiesiog noriu būti užtikrintas dėl ateities ir nesiblaškyti :)

• Geografija / MBE 10
  • Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 80
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą