Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-06
23:52:11
| Nuoroda
Vega, kokia Tu šaunuolė, dievaži. Ačiū už informacija. Atsiprašau, kad mes visi tokie idotai ir nesugebam jos rasti patys. Na, tai laukiam stojamųjų. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-07
00:26:01
| Nuoroda
Kam tos gėlės man bet atsargiau kalbėk daugumos vardu - ji tikrai gali įsižeisti, pavadinta idiotais. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-07
19:42:34
| Nuoroda
Vien per tokius žmonės kaip tamsta dingsta noras studijuoti žurnalistiką. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-08
19:25:38
| Nuoroda
Kolegos būkim draugiški |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
20:57:49
| Nuoroda
;DDD Am, visų pirma, norėčiau pasakyti, kad Blonde pasivadinusi mergina klysta.! ;D aš iš Lietuvių turėjau 46 ir į žurnalistiką neįstojau tik todėl, kad rašiau tik VF (: . Pažiūrėjęs kitų rezultatus, kuriuos galima rasti lamabpo tinklalapyje, supratau, kad į mokamą įstojęs būčiau be vargo. Tad nereikia išpūsti burbulo, kad be 80 ies iš lietuvių VBE - niekaip neįstosi. Tai visiška nesamonė. (: Ypač šiemet... Pasirodykit puikiai per stojamuosius ir būsite priimti be vargo. Dėl pačio kūrybinio konkurso tai... Jokiu būdu nepersistenkti per pokalbį reikia.. (: Neapsimesti visažiniu. O rašinys... Kiekvieną dieną per šio kūrybinio konkurso sesiją, visi gauna dvi temas iš kurių, kaip jau minėjo kolegė, renkasi vieną ir rašo nenurodytos apimties ar kriterijų rašinį. [ "parašyti nors ir vieną sakinį..."- taip pasakė Valiulis paklaustas apie apimtį.]. Aš manau, kad šiame kūrybiniame konkurse daug laisvės (: todėl nežiūrėkit kaip į kokį siaubą.. dešimtuką gauti nėra taip sunku kaip atrodo... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-10
21:02:13
| Nuoroda
Beje, jei taip lengvai dingsta noras studijuoti žurnalistika, tai kodėl apskritai ją pasirinkti? (: Jei nebūsi naglas - tai niekada nebūsi pirmas šiame prostitucijos versle [ žurnalistikoje ]. (: Pamatysit dar ką turiu omenyje... kai įstosite |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
14:06:05
| Nuoroda
O tai rašant tarkim prašymą, tai galima pirma rašyt valstybės finansuojamą, o paskui - ne. Ir jei nepriims į finansuojamą, tada automatiškai į nefinansuojama žiūrės ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
16:52:00
| Nuoroda
Ir dar klausimas: kadangi konkursas jau birželio pabaigoje, tai reiškia, kaip suprantu, kad reikia kuo greičiau siųst paraiškas, right? Nes kiti kur stoja, tai iki liepos 7 ar 8 net ir nesiuoršia siųsti paraiškų. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
18:50:31
| Nuoroda
Daniq rašė:
O tai rašant tarkim prašymą, tai galima pirma rašyt valstybės finansuojamą, o paskui - ne. Ir jei nepriims į finansuojamą, tada automatiškai į nefinansuojama žiūrės ? kaip suprantu, taip, jei neistosi i vf, ziures i mokama (aisku, jei busi parasiusi, tarkim, 1teise vf, 2 teise m... nes reiktu rasyt pirma visas specialybes vf, po to visas mokamas.. ;]]] |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
18:52:13
| Nuoroda
Daniq rašė:
Ir dar klausimas: kadangi konkursas jau birželio pabaigoje, tai reiškia, kaip suprantu, kad reikia kuo greičiau siųst paraiškas, right? Nes kiti kur stoja, tai iki liepos 7 ar 8 net ir nesiuoršia siųsti paraiškų. taip, reikia anksciau priduot.. man irgi nepatinka, kad turiu paduot prasyma, kai dar nezinau egzu rezultatu.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
18:58:02
| Nuoroda
Dėkui už atsakymus. Beje, nekeisk mano lyties ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:31:22
| Nuoroda
Daniq rašė:
Dėkui už atsakymus. Beje, nekeisk mano lyties ;DD labai atsiprasau ;DDDDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-13
13:41:16
| Nuoroda
Taip, jei įrašai abu: 1.žurnalistika [ vf ] 2.žurnalistika [m] ir neįstoji į 1-ąjį, tada žiūri ar įstojai į 2-ąjį pasirinkimą. O dėl tų prašymų... Čia truputi, žinoma, nesmagu, kad reikia pasiskubinti su jais, bet yra išeitis. Kaip žinia, kai kuriuos rezultatus iš laikytų egzaminų sužinosime tik po kūrybinio konkurso [ pvz.: Istorijos gal..] . Todėl atsiranda komplikacijų mąstant ką kaip surašyti prašyme. Išeitis čia būtų ta, kad sužinoję visus balus, tarp jų ir balą iš kūrybinio konkurso - dar yra laiko kažką keisti savo prašyme [ tai kainuos 30LT kiek skaičiau]. Sužinai balus, pamatai realią situaciją ir matai, kad kažką galima pakeisti savo interesų naudai - tai tokia galimybė yra. (: |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
13:27:14
| Nuoroda
Sveiki visi Galiu pasakyti, kad į žurnalistiką įstoti nereikia labai aukštų balų. Lietuvių išlaikykite daugiau nei 50 proc. ir įstosite, jeigu praeisite kūrybinį konkursą.
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
19:45:54
| Nuoroda
Vat ir norėjau paklaust. Kaip ruošiatės konkursui ? :) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
20:23:03
| Nuoroda
Och, paskutinės žinutės į mano sąžinę pasibeldė ir prisibeldė :) po galais, reikia ruoštis... taip nesirūpinčiau ir gal visai nesiruoščiau, jei pačiai būtų aiški tema - ekonomika.. ką gi, jei paklaus kokio sukto klausimo apie ekonomiką, tai atsakysiu tik tiek, kad jei turėčiau pakankamai žinių apie ją ir nuoširdžiai domėčiausi, tuomet ir stočiau į ekonomiką bet geriau nerizikuoti, kad nebūtų parodytos durys.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
21:23:47
| Nuoroda
Būtent. Ta ekonomika man niekad itin nepatiko ;D Nu nežinau, realiai reiks pasidomėt daugiau, paskaitinėt darbų ar pan. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:05:09
| Nuoroda
Sveiki visi |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:18:20
| Nuoroda
Bent jau man tikrai neliūdna, kad visi gali atsipalaiduoti, o manęs dar laukia šioks toks išbandymas. Būtent taip ir žiūriu į tą konkursą - nesitikiu kažko labai ypatingo, tiesiog įdomu save išbandyti (kaip populiaru šiais laikais sakyti) ir pažiūrėti, ar tikrai ta komisija tokia žiauri, kaip visi pasakoja Beje, žurnalistai entuziastai - ar šią studijų programą rašysite pirmu numeriu? Galvoju patalpinti į antrą vietą po lietuvių - ispanų kalbų.. jaučiu, komisija pagalvos, kad nelabai pas juos noriu, tai iškart atmes ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-15
23:29:36
| Nuoroda
Daniq rašė:
Vat ir norėjau paklaust. Kaip ruošiatės konkursui ? :) Aš tai skaitau visas temas iš eilės, rašausi į wordą viską. Vėliau skaitysiu, analizuosiu plačiau
|