Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-05-09
18:08:35
| Nuoroda
Kurią studijų proramą verčiau rinktis? Gal galit papasakot kas su kokiais egzaminų rezultatais čia įstojot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-10
19:47:31
| Nuoroda
Va, va, va :) aš irgi žadu stoti į kąnors, kas susiję su ekonomika. VU ekonomika ir ISM ekonomika man priimtiniausi, taigi bet kokia informacija čia padėtų ir man |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-11
19:28:22
| Nuoroda
Gal būtų galima sužinoti, kodėl domina būtent šios studijų programos? Apie VU ekonomiką esu girdėjusi nemažai prastų atsiliepimų, bet norėčiau sužinoti daugiau informacijos.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-12
18:40:58
| Nuoroda
2008m ISM pateko tarp 300 geriausiu verslo mokyklu ir gavo 4 palmes sakeles is penkiu galimu! tai auksciausias ivertinimas lietuvoje ir vienas auksciausiu visame Vidurio ir rytu Europos regione. Beje, ten istot gal ir lenga, pirmus kursus lengva, taciau atejus (jei sugebi) i trecia kursa,tai lb sunku, reik daug mokytis, ir betko ten nelaiko! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-13
17:05:41
| Nuoroda
O gal kas nors galėtų ką nors papasakoti apie MRU finansų ekonomiką? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-14
16:11:22
| Nuoroda
Na galeciau papasakot apie VU EKO. Istojau cia su aukstais balais, o kokiu butent reik gali pasiskaiciuot pagal praeitu metu pereinamaji bala, kad jis nukris abejoju kad kils irgi nemanau. Greiciausiai liks labai panasus. Zodziu pries stodamas irgi girdejau daug blogu atsiliepimu todel nieko gero nesitikejau, bet istojes labai nustebau is kur ir kas tokias nesamones susigalvoja kad kokybe bloga (bent jau lietuvoje nemanau kad ka geriau rasi) ar dar kas nors. Man pvz viskas lb patinka: destytojai geri kai kurie dirba be destytojo darbo su tuo dalyku susijusiose imonese todel zino apie ka kalba. Mokytis tikrai nesunku, labai maloni aplinka, zmones labai faini (na aisku visokiu yra bet pagrinde viskas ok). Na aisku turi ir savo trukumu bet kas ju neturi. O del ISM kiek zinau ji jau mazai vertina darbdaviai nes ten stoja turtingu teveliu vaikeliai (aisku ne visi yra ir protingu) ir todel diploma gauna, tie kurie jo gal ir neverti. O apie MRU nieko pasakyt negaliu (vienas mano draugas kuris ten mokos yra nepatenkintas, bet nzn del ko). |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-18
19:47:26
| Nuoroda
Hmm.. Įdomu. Negi niekas daugiau nenori pasidalinti savo žiniomis apie ekonomikos studijų programas Lietuvoje? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
16:02:51
| Nuoroda
tai va, gal ka netycia nustebinsiu, bet studijuoju ekonomika VU Kauno Humanitariniam fakultete:) (nelabai kas informuotas buna, kad KHF'e ekonomika yra:) nors yra ir dar vadyba ir verslo administravimas, kulturos vadyba, informatikos vadyba, kas nesusije su humanitarianiais mokslais) tai galiu pasakyti, kad labai saunus fakultetas, nes palyginus maza bendruomene, visi visus pazysta:) destytojai pakankamai kompetetingi ir puikiai isaiskina viska:) pliusas, kad galima susitart su jais del ivairiu dalyku:) daug savirealizacijos galimybiu tiek studentu atstovybeje tiek fakultete bunant paprastu studentu:) visokie seminarai vyksta susije su isidarbinimu, erasmus programa ir t.t...:) tad tikrai verta cia stot, nes ir siek tiek zemesne kartele nei Vilniui, o ir trubut rimciau ruosia, nes Vilniui neseniai isgirdau, kad labai visi durniu volioja pirmakursiai.. tai cia turbut apie ka kalba visi:)
p.s. siemet musu fuxu stovykla isrinkta geriausia tarp visu fakultetu!:) tad jei ka, tai bent jau smagiai pradesit studentiska gyvenima!:) p.s.2 bet siaip tikrai neturetumete nusivilti:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
18:27:28
| Nuoroda
Pritariu paskutiniam pasisakymui nors mokausi Vilniuj P.S. stovykla tikrai sauni..:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-20
23:58:26
| Nuoroda
Raivi, o kas ten pas jus negerai siaip?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-05-23
11:17:38
| Nuoroda
Na nzn atrodo viskas gerai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
00:39:53
| Nuoroda
Raivi, minėjai, jog nemanai, kad keisis pereinamasis balas į VU ekonomiką. Gal galėtum mestėlt kokių argumentų, pagrįsti savo nuomonę? ;] Mat, kiek žiūrėjau, pernai pereinamasis balas į VU ekonomiką (vf) buvo 19,70, mano 19,82, tai kaip ir turėčiau įstoti, bet baisoka, nes jau taip ant ribos... Labai džiaugčiausi, jei tas balas tikrai nesikeistų, tad ir noriu sužinoti, kaip būna, kaip kasmet tas pereinamasis balas svyruoja (ar išlieka pastovus)... :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
15:49:50
| Nuoroda
Bet mru kazkaip negali pasirinkti srities kaip vu ekonomikoj ar ne taip? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
10:15:01
| Nuoroda
Hey, esu MRU FE studentas, tai kas liecia sias studiju kryptis ir mokymosi kokybe univere tiek galiu pasakyti: visiskai nesigailiu, kad istojau cia, o ne i VU, nes siemet apie investicijas ir finansus, efektyvu mastyma suzinojau tiek daug, kad sunku patiketi. Patikekite, siu dalyku niekur kitur geriau neismokys nei cia, todel pagrindinis mano galva, MRU fe pranasumas pries VU eko ir yra ir tai, kad istojes i Romery tu iskart konkreciai studini konkrecia ekonomikos sriti - finansus. Pazistama studina VU eko - tai 1-2 kursus kale bendra eko teorija ir tik tada specializavosi i konkrecia sriti ( o kartais lieka prastos sritis, nes ten vyrauja principas - kas greitesnis, tas laimi ), bet, zinoma, nenoriu kritikuoti cia VU eko, nes ten taip pat yra ir geru dalyku. Taciau finansu ekonomika, dar reiktu pamineti, yra nauja studiju programa, kurios itin didelis trukumas Lietuvoje. Kas liecia pati univera, tai MRU neturi tokio autoriteto kaip 1579 m. ikurtas VU, bet studiju kokybe nekiek nenusileidzia (bent jau pats toki ispudi susidariau). Pats univeras is vidaus lb modernus, dar daugiau renovuojamas itin svarbiam Lietuvai ivykiu, nes ne paslaptis, kad butent Romery , o ne VU 2010 m. rugseji ivyks Pasaulio universitetu rektoriu konferencija ( tai pirmais kartas Rytu europoje ). Taip pat moderni ir puiki biblioteka bei itin pigi valgykla (pavalgai pietus uz 3-5 lt ). Tad, kas islaiket puikiai egzaminus ir ka domina butent finansu sritis ekonomikoje - stokit cia, ka domina kita ekonomikos sritis - rinkites VU. Sekmes jums, kadangi tiek VU eko, tiek MRU fe konkursas bus zveriskas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
10:47:49
| Nuoroda
absent_minded rašė:
Hey, esu MRU FE studentas, tai kas liecia sias studiju kryptis ir mokymosi kokybe univere tiek galiu pasakyti: visiskai nesigailiu, kad istojau cia, o ne i VU, nes siemet apie investicijas ir finansus, efektyvu mastyma suzinojau tiek daug, kad sunku patiketi. Patikekite, siu dalyku niekur kitur geriau neismokys nei cia, todel pagrindinis mano galva, MRU fe pranasumas pries VU eko ir yra ir tai, kad istojes i Romery tu iskart konkreciai studini konkrecia ekonomikos sriti - finansus. Pazistama studina VU eko - tai 1-2 kursus kale bendra eko teorija ir tik tada specializavosi i konkrecia sriti ( o kartais lieka prastos sritis, nes ten vyrauja principas - kas greitesnis, tas laimi ), bet, zinoma, nenoriu kritikuoti cia VU eko, nes ten taip pat yra ir geru dalyku. Taciau finansu ekonomika, dar reiktu pamineti, yra nauja studiju programa, kurios itin didelis trukumas Lietuvoje. Kas liecia pati univera, tai MRU neturi tokio autoriteto kaip 1579 m. ikurtas VU, bet studiju kokybe nekiek nenusileidzia (bent jau pats toki ispudi susidariau). Pats univeras is vidaus lb modernus, dar daugiau renovuojamas itin svarbiam Lietuvai ivykiu, nes ne paslaptis, kad butent Romery , o ne VU 2010 m. rugseji ivyks Pasaulio universitetu rektoriu konferencija ( tai pirmais kartas Rytu europoje ). Taip pat moderni ir puiki biblioteka bei itin pigi valgykla (pavalgai pietus uz 3-5 lt ). Tad, kas islaiket puikiai egzaminus ir ka domina butent finansu sritis ekonomikoje - stokit cia, ka domina kita ekonomikos sritis - rinkites VU. Sekmes jums, kadangi tiek VU eko, tiek MRU fe konkursas bus zveriskas Su kokiais balais pats čia įstojai, vf ar m mokaisi? mru fe vienintelė vieta kur noriu mokytis, tai labai norėčiau čia įstoti, kaži su 19,40 KB pavyktų? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
11:09:38
| Nuoroda
Cloudless, neabejoju, kad istosi i vf, jei nebus stebuklo:) Mano balas stojant pagal pagal sena skaiciuokle berods buvo 17,30 , o pagal siu metu butu 19,42, o istojau i vf . Sekmes;) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:12:23
| Nuoroda
absent_minded rašė:
Cloudless, neabejoju, kad istosi i vf, jei nebus stebuklo:) Mano balas stojant pagal pagal sena skaiciuokle berods buvo 17,30 , o pagal siu metu butu 19,42, o istojau i vf . Sekmes;) Nuraminai, o kelintu numeriu gal pameni? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:15:50
| Nuoroda
63 is 90 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:17:51
| Nuoroda
tai turiu tada mažą šanselį patekti, niekas čia nestokit !! :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-03
17:59:46
| Nuoroda
absent_minded rašė:
Cloudless, neabejoju, kad istosi i vf, jei nebus stebuklo:) Mano balas stojant pagal pagal sena skaiciuokle berods buvo 17,30 , o pagal siu metu butu 19,42, o istojau i vf . Sekmes;) Taip skirias skaičiuoklės??;oo Tai reiškia ta kur pateikta statistika 2008 metų istojusių reikia bent per porą balų pakelti?;o |