Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
00:23:58
| Nuoroda
as niekad nesidarydavau jokiu spurgiu, kazkaip nenoredavau rizikuoti.. bet pries egzamina labai rimtai pradejau svarstyti i tualeta nusinesti knygele ir ten ja paslepti:D bet, ko neisdrisai per 12 metu, tuo labiau to neisdrisi egzamino diena |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
08:20:51
| Nuoroda
as irgi neisdrisciau eiti i tualeta speros paziuret =D per visus egzus nei karto isejus nebuvau i wc =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
21:06:33
| Nuoroda
As irgi nebuvau, bet jus man pasakykit, kaip galima nedrist speros wc pasiziureti? Gi ten niekas nemato... aisku gali isgirsti... kaip mano draugei buvo... pasiprase ji i tualeta per lietuviu VBE ir traukai ten is bato visas savo paklodes apie autorius, o vykdytoja uz duru... tu gal tyliau savo spargalkes vartyk, labai jau girdisi.... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
16:32:45
| Nuoroda
mellisa rašė:
As irgi nebuvau, bet jus man pasakykit, kaip galima nedrist speros wc pasiziureti? Gi ten niekas nemato... aisku gali isgirsti... kaip mano draugei buvo... pasiprase ji i tualeta per lietuviu VBE ir traukai ten is bato visas savo paklodes apie autorius, o vykdytoja uz duru... tu gal tyliau savo spargalkes vartyk, labai jau girdisi.... Geras |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
11:19:14
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Kaip galima nedrįst šperos pasižiūrėti? Labai paprastai. Iš baimės, ar tiesiog turint sąžinės.
Sąžinė .... Prie ko ji čia ? Kad tau pasiseks labiau nei kitam? Neturiu sąžinės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
23:07:52
| Nuoroda
Uoj jus vaikai vaikai. Matosi, kad dar zali |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
11:01:46
| Nuoroda
Neidavau į egzaminą visai neskaičius, bet špera visada turėdavau, maža kas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
11:09:23
| Nuoroda
MScofield rašė:
Uoj jus vaikai vaikai. Matosi, kad dar zali Tikrai gerai parasyta.. =) Manau studiju metu padauges speru naudotoju =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-07
13:01:26
| Nuoroda
As tai tingejau daryti spera, pamasciau dar kad neverta rizikuoti ir savigarba neleido kazkaip. Klasiokas tai visa sasiuvinio lapa susikises buvo i kisene per anglu. Nuejo i tulika ir kad nesigirdetu kaip slama popierius myzo ir skaite.:D Mergos tai i liemenuku prisigrudo visko.:D |
|
|