Taikomoji matematika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-03 18:52:48 | Nuoroda

Sveiki, noreciau suzinoti kuo skiriasi KTU taikomoji matematika nuo VU matematikos ir jos taikymo? Kokie siu studiju pliusai, minusai? Butu saunu isgirst atsiliepimus tu, kurie tai studijuoja:)

Aciu ;)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 20:08:55 | Nuoroda

Kuo skiriasi, galima atsakyti nebent formaliais studijų aprašymais, nes studijavusių ir vienam, ir kitam turbūt nelabai yra. Nebent magistrantų, mačiusių abi vietas, galėtų asirast.

Pati irgi daug svarsčiau, VU ar KTU rinktis. Pasirinkau KTU ir bent jau kol kas tikrai nesigailiu. Lengva nėra, nes be visų matematikų pirmame kurse pakankmai nesilpnai reikia mokytis programavimą ir fiziką (programavimas - lygiai taip pat kaip informatikams, fizika - kartu su fizikais), viską nuoširdžiai išmokti kartais neužtenka net laiko. Aišku, čia dar ir nuo gabumų, darbo našumo ir visokių kitokių dalykų priklauso, todėl jei nelengva man, nereiškia, kad taip pat nelengva bus ir kitam. Norint tikrai viskas įmanoma. Jei matematika patinka, studijuoti turėtų būti įdomu (gal ne viskas ir ne visada, bet taip ir turi būti). Dėstytojai neblogi. Pagalbos ir privačių konsultacijų visada galima tikėtis beveik iš visų.

Dalykas, kuris man nelabai patinka - didelis skaičius nemotyvuotų žmonių. Šiuo atžvilgiu VU, ko gero, žymiai pranašesnis, bet bėda čia nedidelė - jei norėsi mokytis, kitų nenorėjimas netrukdys, o bendraminčių irgi tikrai turėtų atsirasti.

Jei dar kas nors domina, rašyk privačiai, negražu gi visas paslaptis čia viešai pasakoti :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą