Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-07
21:25:15
| Nuoroda
gal galit kasnors padeti del stojimo ir prasymu pildymo i tuos valstybinius lietuvos universitetus, nelabai suprantu is kur tuos prasymus gaut, nes ten lamabpo.lt yra tik pdf formate ir ju pildyt neiseina, negi spausdint reik? Ar reikia nueit i koki universiteta , kuris organizuoja priemima ir ten paprasyti prasymo blanko ir priedo. Ir as jau esu istojes i nevalstybine aukstaja mokykla, as pildysiu tik tam , kad studiju krepseli pabandyt gaut, bet irgi nelabai zinau kaip tai reikes pildyt tiksliai. Padekit kam nelabai sunku arba kas tesat tokioj pacioj situacijoj kaip as |
Žinutė parašyta:
2009-06-07
23:53:47
| Nuoroda
ten kur tu atsidarei lamabpo ten yra tik prasymo blankas. jei nori prasyma pateikt internetu tuomet registruokis i ISAS, bet gali ir nest i bet kuria aukstaja, kuri dalyvauja tame reikale. parsisiusk taisykle is lamabpo.lt ir viskas bus aisku |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-08
10:01:27
| Nuoroda
o kaip registruotis per ta ISAS , as niekaip nerandu? |
Žinutė parašyta:
2009-06-08
10:05:11
| Nuoroda
ai , turbut reik spaust ant "Priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas Internetinė |
Žinutė parašyta:
2009-06-08
10:18:34
| Nuoroda
jau atsidariau, uzpildziau. O ta registravimo pazyma, kai ismeta uzpildzius tuos duomenis reik atsispausdint paprasciausiai ir i banka su ja eit? |
Žinutė parašyta:
2009-06-08
10:46:20
| Nuoroda
Atsispausdint nebūtina. Žinok visus duomenis, kurių reikės pervedant pinigus. Gali pasirašyt kur nors ar atsispausdint, nėra skirtumo. Bet yra dar paprastesnis variantas. Gali, naudojantis internetine bankininkyste, pervest tuos pinigus į nurodytą sąskaitą. Nereikės eit į banką. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-08
11:07:30
| Nuoroda
Aisku. O kaip del nevalstybiniu universitetu reikes pildyt prasymus? Jeigu as jau esu pilnai istojes i nevalstybini universiteta, kuris taip pat dalyvauja bendrajame priemime, tik man reikia bandyti gauti studiju krepseli is valstybes, tai man uztenka tik i ta universiteta rasyt prasyma ar galima bandyt ir i bet koki kita valstybini uiversiteta rasyt pasirinkima tik i valstybes finansuojama vieta ir kad paskui galeciau gaves finansuojama vieta persinesti krepseli su ta pinigu suma, kuria gavau pasirinktoj specelybej, persinesti i nevalstybini univera? Ar taip negalima? Kas zinot padekit biski.. |
Žinutė parašyta:
2009-06-08
11:22:25
| Nuoroda
Man atrodo, reikia rašyti prašyme to nevalstybinio universiteto programą, į kurią įstojai, jei tas universitetas dalyvauja bendrajame priėmime. Kitaip abejoju ar gautai krepšelį. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-08
12:21:57
| Nuoroda
o jeigu as gaunu krepseli tame universitete, tai as galiu ji persinesti i kokionors kito universiteto ta pacia specelybe ir mokytis kitame universitete nemokamai? |
Žinutė parašyta:
2009-06-08
19:39:11
| Nuoroda
sweiki stojentieji:) as irgi siemet sumasciau stoti ,mokykla baigiau pernai ,ir niekur nestojau ,nes zinot darbas:D ne bet siemet sumasciau stoti i kokia kolegije neakivazdziai,tai patarkit , kas cia supranta visoj sitoj painevoj. Na zodziu kaip ir minejau atestata jau turiu,vat galvoju db butu geriau stoti ar per bendra kada visi 12-okai islaikys egzus? o tipo jai db stociau tai reiktu atsikirai lakstyt po kiekviena kolegije ar tai universiteta ir rasyt prasimus? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-11
22:17:39
| Nuoroda
untanass rašė:
sweiki stojentieji:) as irgi siemet sumasciau stoti ,mokykla baigiau pernai ,ir niekur nestojau ,nes zinot darbas:D ne bet siemet sumasciau stoti i kokia kolegije neakivazdziai,tai patarkit , kas cia supranta visoj sitoj painevoj. Na zodziu kaip ir minejau atestata jau turiu,vat galvoju db butu geriau stoti ar per bendra kada visi 12-okai islaikys egzus? o tipo jai db stociau tai reiktu atsikirai lakstyt po kiekviena kolegije ar tai universiteta ir rasyt prasimus? na as susigaudau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
10:00:08
| Nuoroda
ziezikas rašė:
o jeigu as gaunu krepseli tame universitete, tai as galiu ji persinesti i kokionors kito universiteto ta pacia specelybe ir mokytis kitame universitete nemokamai? Negali gaut krepšelio ir eit kur nori. Turi visus savo norus būt parašius prašyme. Gal tu, pavyzdžiui, į vieną universitetą nepatektai, o į kitą su tais pačiais balais, į tą pačią specialybę patektai. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
10:00:36
| Nuoroda
Tiksliau parašęs. |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
13:29:20
| Nuoroda
O kada prašymas laikomu priduotu? Negi užpildai ir vsio. Toks jausmas, kad turi būt koks mygtukas ale "siųsti" ar "patvirtinti". :? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-12
16:18:40
| Nuoroda
Daniq rašė:
O kada prašymas laikomu priduotu? Negi užpildai ir vsio. Toks jausmas, kad turi būt koks mygtukas ale "siųsti" ar "patvirtinti". :? tai jei registravai prasyma per ISAS tai yra tas mygtukas, ir tau paraso kad uzskaitytas tavo prasymas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
13:36:27
| Nuoroda
Skaičiau bendrąsias taisykles ir pasimečiau tarp datų.Tai taip išeina,kad ar istojau aš sužinosiu per e-mail ir tada iki rugpjūčio 5d aš galutinai viską turėsiu sutvarkyti su universitetu? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
15:58:50
| Nuoroda
Liepos 22d (atrodo) suzinosi kur istojai, o po to jau univero tinklapy bus viskas aiskiai parasyta |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:03:03
| Nuoroda
o jei aš važiuosiu į universiteta pildyt to prašymo tai man nieko nereik atsispaudinti? tik atesta, dokumentus ir nuotrauka veštis? visai pasimečiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
16:07:06
| Nuoroda
Prasyma pildant, kiek zinau, nieko nereik, isskyrus cekiuko, kad susimokejai uz ji banke. Va kai vesi dokumentus, liepos 9-18d, tada reiks veztis viska, kas nurodyta nuostatose tiek lamabpo, tiek kiekvieno univero svetainej. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-30
19:39:57
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Prasyma pildant, kiek zinau, nieko nereik, isskyrus cekiuko, kad susimokejai uz ji banke. Va kai vesi dokumentus, liepos 9-18d, tada reiks veztis viska, kas nurodyta nuostatose tiek lamabpo, tiek kiekvieno univero svetainej. o kai ten pildysiu tai ir susimokėti ten galima ar į banka reik? |
|
|