Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
16:24:19
| Nuoroda
1pupyte69 rašė:
kokie ten kineziterapija jei LKKA ? koks neprestizinis universitetas... susavo tokiais balais tu mergaite ne i ta neprestizini neistotum:DDD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
17:41:17
| Nuoroda
sveikuciai visi as taip pat ystojau y LKKA kineziterapija, reik jau dbr pradeti susipazinti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
17:51:10
| Nuoroda
AirTee skype nika |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
17:56:35
| Nuoroda
skype-> mazytea3 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:00:56
| Nuoroda
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
22:12:52
| Nuoroda
Sweiki visi as cia ne prie ko, nes istojau i kineziterapija visiskai i kita mokslu istaiga, bet noriu visiems palinket sekmes )) mums visiems ziaaaauriai pasiseke, bent mokytis tuos 4 metus bus idomu )) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
22:17:58
| Nuoroda
Sveikuciai as taipat nuo siu metu studijuosiu sia specialybe tai vat galim pradeti susipazinti mano skype svajoniaa |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-31
17:53:29
| Nuoroda
labutis sveikinu visas(us) as tajp pat istojau i LKKA kineziterapija mano skype augustuliaa |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-01
20:33:12
| Nuoroda
Labuka. As irgi cia istojau . Cia ir norejau, nes LKKa kineziterapiautus labiau vertina nei KMU. Manau bus smagu studijuoti, nes tai idomus mokslas. Pritariu kad jau butu pats laikas pradeti susipazineti su busimais kursiokais ir kursiokemis, kaip sakant apsiuostyti ;D. Mano skype swelnut3 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-02
13:55:34
| Nuoroda
Na, aš taip pat įstojau į LKKA kineziterpaiją. Aišku, svajonių svajonė buvo ir liks turbūt odontologija, nes be galo norėjau į šią specialybę, bet ir žinojau, kad neįstojau... Tiek to, Nežinau, kas per specialybė pilnai kineziterapija, todėl irgi nenusimenu. Draugas bus antrakursis, tai, kai matau, ką mokėsi, tikrai labai įdomu, bet sunku... Tačiau ĮVEIKIAMA :)))) O šiaip norėjau paklausti, su kokiais balais įstojot? Ar į vf? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
17:25:33
| Nuoroda
sveikuciai busimieji musu pirmakursiai as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri jei kyla klausimu rasykit man padesiu kuo galesiu :) |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
17:40:05
| Nuoroda
lilyy_doll rašė:
sveikuciai busimieji musu pirmakursiai as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri jei kyla klausimu rasykit man padesiu kuo galesiu :) Kaip suprast antraeilės? Universitete neskirstomos profesijos į pirmaeiles, antraeiles......aštuneilės ir taip toliau. Yra atskiri fakultetai ir juose yra skirtingos specialybės. Ir jei jau teigi, kad tai yra atmatėlės ir nekaip ten į juos žiūri, tai gal argumentuotum? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
11:19:48
| Nuoroda
sanemis rašė:
lilyy_doll rašė:
sveikuciai busimieji musu pirmakursiai as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri jei kyla klausimu rasykit man padesiu kuo galesiu :) argumentuoti labai paparsatai galiu tiesiog kai kuriuose fakultetuose kur yra destomi dalykai tokie kaip pataologine anatomija ir panasiai, kai ateina kineziterapiautai destytojai net neatskaito normaliai jiem pasakitu sako greiciau pravarom juos ir gana tyngi su jais terliotis, tokia realybe Kaip suprast antraeilės? Universitete neskirstomos profesijos į pirmaeiles, antraeiles......aštuneilės ir taip toliau. Yra atskiri fakultetai ir juose yra skirtingos specialybės. Ir jei jau teigi, kad tai yra atmatėlės ir nekaip ten į juos žiūri, tai gal argumentuotum?
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
11:34:56
| Nuoroda
lilyy_doll rašė:
sanemis rašė:
lilyy_doll rašė:
sveikuciai busimieji musu pirmakursiai as dabar busiu antrakurse mokaus irgi kaip jus jau lkka kineziterapija noriu pradziugint kad cia istojot nes patikekit kad ir kaip keistai skambetu kmu yra sudelis mano mama ten dirba buciau istojusi i kin tenai bet neneorejau nes ten visos specialybes kurios yra antraeiles kineziterapija,ergoterapija,ir pan ir atmateles ir nekaip ten i juos ziuri jei kyla klausimu rasykit man padesiu kuo galesiu :) argumentuoti labai paparsatai galiu tiesiog kai kuriuose fakultetuose kur yra destomi dalykai tokie kaip pataologine anatomija ir panasiai, kai ateina kineziterapiautai destytojai net neatskaito normaliai jiem pasakitu sako greiciau pravarom juos ir gana tyngi su jais terliotis, tokia realybe Kaip suprast antraeilės? Universitete neskirstomos profesijos į pirmaeiles, antraeiles......aštuneilės ir taip toliau. Yra atskiri fakultetai ir juose yra skirtingos specialybės. Ir jei jau teigi, kad tai yra atmatėlės ir nekaip ten į juos žiūri, tai gal argumentuotum?
čia pati sugalvojai ar sakė pažįstamo sesers dukterėčios draugės brolio senelės pažįstama? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
13:51:16
| Nuoroda
sanemis rašė:
lilyy_doll rašė:
sanemis rašė:
lilyy_doll rašė:
čia pati sugalvojai ar sakė pažįstamo sesers dukterėčios draugės brolio senelės pažįstama? mama mano dirba kmu viska puikiai zinau kas kaip ir kodel ten |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-09
23:23:38
| Nuoroda
Sveiki,būsimi grupiokai labai džiaugiuosi įstojusi į šia specialybę, manau, kad šis įvykis mums turėtų būti tikrai svarbus. Taigi norėčiau susipažinti, pasidalinti nežinomybės džiaugsmais ir rūpesčiais mano skype: sheeva221 |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-10
13:54:03
| Nuoroda
Sveiki. Ir aš čia įstojau. Taigi susipažinkim. Skype - tomike23 |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-18
14:51:02
| Nuoroda
sveiki as taip pat noreciau istoti i sia specialybe tad labai noreciau paklausti kaip su stojimais? su kokiais balais istojama? |
|
Žinutė parašyta:
2010-02-19
14:59:56
| Nuoroda
sweet rašė:
sveiki as taip pat noreciau istoti i sia specialybe tad labai noreciau paklausti kaip su stojimais? su kokiais balais istojama? I VU vf imanoma buvo istot su 18.5, o i VIKO turint kazkur 17 |