Istorija VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:03:42 | Nuoroda

parasius istorijos egza siu metu manau daug kas uzsiparines islaikiau ar ne;]

cj ir as taip jauciuos. nes tokio zostko neesu mates. ypac testas. iseina kas atspes tas laimes o ne kas zino ;]

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:04:03 | Nuoroda
sand rašė:
batonas_su_sviestu rašė:

o prancuzija skaitosi kaip didzioji valstybe ar ne? nieko kito nesugalvojau tai ja parasiau...:-s o siaip shudegzis galiu pasakyti...:-D

prancuzija teise, tai ji nedalyvavo

lemiamąjį žodį turėjo tik Anglijos, Prūsijos, Rusijos, Austrijos bei Prancūzijos atstovai, teisė ne Prancūziją o Napaleoną. O dėl skirtumų Vokietijos ir Italijos suvienijimų, tai parašiau, kad Vokietija kariavo labiau išorės karus, o Itlija lokalius (garibaldžio žygis). Dar dėl testo, kaip rašėt dėl Klaipėdos? Kokios ten autonomijos teisės, aš uostą pavariau, nors garantuoju, kad lempa

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 90
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 85
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:04:34 | Nuoroda

Kaip manot koks galetu buti pereinamasis balas siemet?gal kas atsimenu koks praitu metu buvo?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:04:48 | Nuoroda

ok, einu prasiblaivyt. užeisiu vakare peržvelgt egzo iš nec saito. daug neprikomentuokit, nes tingėsiu viską skaityt. :DD

• Istorija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 88
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:04:55 | Nuoroda

jo kokie tie sukileliai buvo. as parasiau zemaiti ir plechaviciu(kazkur girdeta pavarde, tai ir parasiau):D dar buvau parases Maironi, nes vistiek jis ten prisidejo, nors ir eilem, bet prisidejo, bet paskuj isbraukiau. ble ziuriu egzas, tai visiska spelione, nx uzpisa, kai moki ir paskuj gauni mazai balu uz egza, tai taip nervai ima.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:04:57 | Nuoroda
Vilou rašė:

Nezinau ar gerai, bet as rasiau taip apie Vokietijos ir Italijos suvienijimus.

Italijoje - pilietinis karas (Dz. Garibaldis), Vokietija buvo suvienyta taikiai (O. von Bismarkas). Hmm, dar panasumus reikejo parasyt, bet nepamenu :)

Vokietija taikiai suvienyta? O tai kodėl tris karus kariavo? Su Danija, Austrija-Vengrija ir Prancūzija? Beje iš Prancūzijos buvo tada atimti tie garsieji Elzasas su Lotaringija, dėl kurių paskui kalėsi ir I ir II pasauliniuose.

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:05:02 | Nuoroda
satkutis rašė:

VIlou Vokietija buvo suvienyta 3 karais: su danija, austrija ir prancuzija. cia tau panasu i taiku suvienyjima? :)

As tai parasiau, kad Italija vienyta savo teritorijoj, o Vok. ateme is danijos slezviga holsteina, is pranc. elzasa, lotaringija ir t.t. Ta prasme is kitu valstybiu grobe.

• Istorija / VBE 67
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:06:14 | Nuoroda
tavicius rašė:
sand rašė:
batonas_su_sviestu rašė:

o prancuzija skaitosi kaip didzioji valstybe ar ne? nieko kito nesugalvojau tai ja parasiau...:-s o siaip shudegzis galiu pasakyti...:-D

prancuzija teise, tai ji nedalyvavo

lemiamąjį žodį turėjo tik Anglijos, Prūsijos, Rusijos, Austrijos bei Prancūzijos atstovai, teisė ne Prancūziją o Napaleoną. O dėl skirtumų Vokietijos ir Italijos suvienijimų, tai parašiau, kad Vokietija kariavo labiau išorės karus, o Itlija lokalius (garibaldžio žygis). Dar dėl testo, kaip rašėt dėl Klaipėdos? Kokios ten autonomijos teisės, aš uostą pavariau, nors garantuoju, kad lempa

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:06:53 | Nuoroda
meskinas999 rašė:
Vilou rašė:

Nezinau ar gerai, bet as rasiau taip apie Vokietijos ir Italijos suvienijimus.

Italijoje - pilietinis karas (Dz. Garibaldis), Vokietija buvo suvienyta taikiai (O. von Bismarkas). Hmm, dar panasumus reikejo parasyt, bet nepamenu :)

Vokietija taikiai suvienyta? O tai kodėl tris karus kariavo? Su Danija, Austrija-Vengrija ir Prancūzija? Beje iš Prancūzijos buvo tada atimti tie garsieji Elzasas su Lotaringija, dėl kurių paskui kalėsi ir I ir II pasauliniuose.

Taigi jau zinau, anksciau zmogus komentavo mano klaida, del kurios as sutinku.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 97
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:07:27 | Nuoroda
meskinas999 rašė:
sand rašė:

o apskritai, kas nors tikisi 100?.. ar visiem toks suktas ir neaišku kaip gausis? 

Aš tikiuosi, nes kiek suprantu egzaminas visiems buvo sunkus, todėl net už 80 taškų jau gali būti 100 %. Praeitas metais už 87 taškus dar buvo šimtukas, čių metų egzaminas gerokai sunkesnis nei praėjusių.

Sakai,kad sunkesnis? Na testas tai tikrai sunkesnis..Bet man rods praeitais metais sunkesniai šaltiniai buvo.Ar ne?

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:07:31 | Nuoroda

kaip del klaipedos? 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:08:44 | Nuoroda

as tai apie klaipeda rasiau kad svietimas..bet visiskai belekaip, spejau...

• Dailė / MBE 10
  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:09:48 | Nuoroda

as apie klaipeda rasiau kad uosta valde nes juk klaipeda :DD

• Istorija / VBE 77
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:10:44 | Nuoroda

ten buwo klausimas berots kokias kitais metodais rusija bande kovoti su lietuva .

parasiau kirilicos,krikscionybe uzdrausta ir kolonizacija.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:11:24 | Nuoroda

del uosto tai tikrai negalejo ten pati, na nes juk priziurejo ten viska

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:11:31 | Nuoroda

dėl Klaipėdos rašiau irgi ,kad uostas, bet nežinau :) dėl Vok. ir It suvienijimu irgi rašiau,kad italija savose ribose,o Vokietija užgrobinėjo kitas teritorijas. :) dėl partizanų. parašiau Žemaitį (bet čias kaip ir nepilnas jo slapyvardis,gal užskaitys?) ir Ramanauską-Vanagą.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:11:32 | Nuoroda

as ir parasiau zemaiti

Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:11:48 | Nuoroda
batonas_su_sviestu rašė:

as tai apie klaipeda rasiau kad svietimas..bet visiskai belekaip, spejau...

as irgi

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 91
  • Matematika / VBE 66
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:12:16 | Nuoroda
Rasiukasz rašė:
meskinas999 rašė:
sand rašė:

o apskritai, kas nors tikisi 100?.. ar visiem toks suktas ir neaišku kaip gausis? 

Aš tikiuosi, nes kiek suprantu egzaminas visiems buvo sunkus, todėl net už 80 taškų jau gali būti 100 %. Praeitas metais už 87 taškus dar buvo šimtukas, čių metų egzaminas gerokai sunkesnis nei praėjusių.

Sakai,kad sunkesnis? Na testas tai tikrai sunkesnis..Bet man rods praeitais metais sunkesniai šaltiniai buvo.Ar ne?

Praeitais metais šaltiniai man tikrai nebuvo sunkesni už šių metų. Maždaug toks pats lygis. Gerai, kad man istorija nereikalinga, tik dėl sportinio intereso laikiau, bet nesinori pagyrimo dėl istorijos netekt. :)

• Biologija / VBE 91
  • Chemija / VBE 95
  • Istorija / VBE 93
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 90
  • Matematika / VBE 95
Žinutė parašyta: 2009-06-10 13:13:03 | Nuoroda

o kaip ten su tuo paskutiniu klausimu? as zinau kad pasirinkau atsakymo, kurio net pilnai nesupratau. paprasciausiai atmetimo budu atkrito nato, es (abu 2004), jto (1991 jei neklystu), tad liko ten tas pirmas A atsakymas.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą