Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:03:34
| Nuoroda
Ale studijos.lt pasidarė tikras pliotkų balius Iš pradžių visi rašė, kad jų mokytojos grįžo iš vertinimų ir labai nusivylusios, nes "kas antras suvokime surenka po 9 taškus". Tiesą sakant, manoji irgi tą patį sakė:D Po to, pasklidus atsakymams, paaiškėjo, kad visiems buvo labai lengva ir pan. O dabar dar ir kartelė keliama Įdomiai. Anglų, sakė, turės kilt. MAtematikos mokytoja man pasakojo, kad padarius 11 t kartelę, neišlaikiusių būna 7- 8 proc, o su 13 taškų kartele neišlaikiusių jau apie 13 proc. Atceit, valdžiai tai atrodo per didelis skaičius, todėl kartelė gali šiemet maža būt. Gal čia irgi pliotkai, nžnau |
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:04:44
| Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:
o kaip del lietuviu?krito irgi balas? Dėl lietuvių tai girdėjau, jog balas gali būti kaip tik itin aukštas... eina nx....... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:05:29
| Nuoroda
ot vat zinau |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:07:20
| Nuoroda
boneka rašė:
ot vat zinau Tai pasakyk, ar verta bent tikėt ir ar informacija patikima, nes ta kartelė čia su kiekviena diena keičias |
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:10:51
| Nuoroda
Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:14:21
| Nuoroda
saras* rašė:
Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... tai gal ir lietuviu pasikeis?:( |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:17:59
| Nuoroda
giedrius07 rašė:
saras* rašė:
Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... tai gal ir lietuviu pasikeis?:( Nežinau kiek jis keisis, bet galiu beveik garantuot,. jog pereinamasis bus aukštesnis nei pernai, nes ko bepaklausi visi mano, jog šių metų VBE buvo lengvesnis nei pernykštis. Tik ne man:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:20:04
| Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:
saras* rašė:
Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... tai gal ir lietuviu pasikeis?:( Nežinau kiek jis keisis, bet galiu beveik garantuot,. jog pereinamasis bus aukštesnis nei pernai, nes ko bepaklausi visi mano, jog šių metų VBE buvo lengvesnis nei pernykštis. Tik ne man:D nu tai amen man... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:29:03
| Nuoroda
nebenusisnekek. Ko bepaklausi sakai? Kiek paklausei zmoniu ? 20 ? 30 ? 100 ? Kiek tai sudaro visu laikiusiuju ? Beveik nieko! Tai nieko cia ir nespank. Jei visi teigia mokytojai kad suvokime visi suda sumale, tai kaip tada visi turejo rasinius/interpretacijas idealiai parasyt kad balas kiltu ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:31:26
| Nuoroda
Guigudola rašė:
nebenusisnekek. Ko bepaklausi sakai? Kiek paklausei zmoniu ? 20 ? 30 ? 100 ? Kiek tai sudaro visu laikiusiuju ? Beveik nieko! Tai nieko cia ir nespank. Jei visi teigia mokytojai kad suvokime visi suda sumale, tai kaip tada visi turejo rasinius/interpretacijas idealiai parasyt kad balas kiltu ? nu as irgi taip galvoji,kad siemet blogai parase |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
21:58:05
| Nuoroda
Guigudola rašė:
nebenusisnekek. Ko bepaklausi sakai? Kiek paklausei zmoniu ? 20 ? 30 ? 100 ? Kiek tai sudaro visu laikiusiuju ? Beveik nieko! Tai nieko cia ir nespank. Jei visi teigia mokytojai kad suvokime visi suda sumale, tai kaip tada visi turejo rasinius/interpretacijas idealiai parasyt kad balas kiltu ? visiskai sutinku |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-20
22:23:19
| Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:
saras* rašė:
Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... tai gal ir lietuviu pasikeis?:( Nežinau kiek jis keisis, bet galiu beveik garantuot,. jog pereinamasis bus aukštesnis nei pernai, nes ko bepaklausi visi mano, jog šių metų VBE buvo lengvesnis nei pernykštis. Tik ne man:D KAIP jus galite lyginti lt VBE egzaminus. kuo per nykstis buvo sunkus?kuo siu metu - lengvas, ir atvirksciai>? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
11:00:57
| Nuoroda
Su tokiais nervais jūs iki penktadienio nebdatrauksit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
11:38:34
| Nuoroda
na penktadienis ir taip didzioji diena ps mus,tj tikrai datrauksim,tik wat tie rezai nelb i tema penktadwisiskai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:04:24
| Nuoroda
Leeee rašė:
na penktadienis ir taip didzioji diena ps mus,tj tikrai datrauksim,tik wat tie rezai nelb i tema penktadwisiskai Kaip tik į temą. Geriausia savaitės diena nusigėrimui iki sąmonės netekimo. O ar nusiegrt teks iš laimės ar iš nevilties čia jau kitas klausimas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:30:03
| Nuoroda
ne,ne ta turejau omany... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
12:30:18
| Nuoroda
*omeny |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-21
16:45:56
| Nuoroda
O man jau prasideda karstlige, pora dienu atgal sapnavau, kad lt gavau 18% , o sianakt, kad varau perlaikinet istorijos egzo, visi gauna savo egzus ir gali juos taisyt, o man duoda visai kitoki, daug ilgesni, sedziu visa egza ir nk nedarau klaiku... nedatrauksiu as iki tu rezultatu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
11:50:29
| Nuoroda
pasirašykit dėl istorijos egzamino, visi kas laikė |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-22
13:55:22
| Nuoroda
Na,bet kai kurie pasirašiusieji tai pasireiškė per komentarus.Jau tokį savo pyktį pasilaikytų.;D |