Istorija VBE
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:03:34 | Nuoroda

Ale studijos.lt pasidarė tikras pliotkų balius :D Iš pradžių visi rašė, kad jų mokytojos grįžo iš vertinimų ir labai nusivylusios, nes "kas antras suvokime surenka po 9 taškus". Tiesą sakant, manoji irgi tą patį sakė:D Po to, pasklidus atsakymams, paaiškėjo, kad visiems buvo labai lengva ir pan. O dabar dar ir kartelė keliama :D Įdomiai.

Anglų, sakė, turės kilt. MAtematikos mokytoja man pasakojo, kad padarius 11 t kartelę, neišlaikiusių būna 7- 8 proc, o su 13 taškų kartele neišlaikiusių jau apie 13 proc. Atceit, valdžiai tai atrodo per didelis skaičius, todėl kartelė gali šiemet maža būt. Gal čia irgi pliotkai, nžnau :)

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:04:44 | Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:

o kaip del lietuviu?krito irgi balas?

Dėl lietuvių tai girdėjau, jog balas gali būti kaip tik itin aukštas...

eina nx.......

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:05:29 | Nuoroda

ot vat zinau :)

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 34
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 72
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:07:20 | Nuoroda
boneka rašė:

ot vat zinau :)

Tai pasakyk, ar verta bent tikėt ir ar informacija patikima, nes ta kartelė čia su kiekviena diena keičias :)

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:10:51 | Nuoroda

Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 98
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 55
Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:14:21 | Nuoroda
saras* rašė:

Tai ji ir keisis, čia juk tik mokytojų spekuliacijos. Galutinai kartelę nustatys tam tikri dėdės ir tetos iš NEC'o prieš pat rezultatų paskelbimą... 

tai gal ir lietuviu pasikeis?:(

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:17:59 | Nuoroda
giedrius07 rašė:
saras* rašė:

Nežinau kiek jis keisis, bet galiu beveik garantuot,. jog pereinamasis bus aukštesnis nei pernai, nes ko bepaklausi visi mano, jog šių metų VBE buvo lengvesnis nei pernykštis. Tik ne man:D

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:20:04 | Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:
saras* rašė:

Nežinau kiek jis keisis, bet galiu beveik garantuot,. jog pereinamasis bus aukštesnis nei pernai, nes ko bepaklausi visi mano, jog šių metų VBE buvo lengvesnis nei pernykštis. Tik ne man:D

nu tai amen man...

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:29:03 | Nuoroda

nebenusisnekek. Ko bepaklausi sakai? Kiek paklausei zmoniu ? 20 ? 30 ? 100 ? Kiek tai sudaro visu laikiusiuju ? Beveik nieko! Tai nieko cia ir nespank. Jei visi teigia mokytojai kad suvokime visi suda sumale, tai kaip tada visi turejo rasinius/interpretacijas idealiai parasyt kad balas kiltu ?  

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:31:26 | Nuoroda
Guigudola rašė:

nebenusisnekek. Ko bepaklausi sakai? Kiek paklausei zmoniu ? 20 ? 30 ? 100 ? Kiek tai sudaro visu laikiusiuju ? Beveik nieko! Tai nieko cia ir nespank. Jei visi teigia mokytojai kad suvokime visi suda sumale, tai kaip tada visi turejo rasinius/interpretacijas idealiai parasyt kad balas kiltu ?  

nu as irgi taip galvoji,kad siemet blogai parase

Žinutė parašyta: 2009-06-20 21:58:05 | Nuoroda
Guigudola rašė:

visiskai sutinku

Žinutė parašyta: 2009-06-20 22:23:19 | Nuoroda
saras* rašė:
giedrius07 rašė:
saras* rašė:

KAIP jus galite lyginti lt VBE egzaminus. kuo per nykstis buvo sunkus?kuo siu metu - lengvas, ir atvirksciai>?
  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 91
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-06-21 11:00:57 | Nuoroda

Su tokiais nervais jūs iki penktadienio nebdatrauksit 

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-21 11:38:34 | Nuoroda

na penktadienis ir taip didzioji diena ps mus,tj tikrai datrauksim,tik wat tie rezai nelb i tema penktadwisiskai

• Istorija / VBE -
  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE -
  • Matematika / VBE -
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:04:24 | Nuoroda
Leeee rašė:

na penktadienis ir taip didzioji diena ps mus,tj tikrai datrauksim,tik wat tie rezai nelb i tema penktadwisiskai

Kaip tik į temą. Geriausia savaitės diena nusigėrimui iki sąmonės netekimo. O ar nusiegrt teks iš laimės ar iš nevilties čia jau kitas klausimas

• Geografija / MBE 9
  • Istorija / VBE 99
Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:30:03 | Nuoroda

ne,ne ta turejau omany...

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-21 12:30:18 | Nuoroda

*omeny

• Istorija / VBE -
  • Matematika / VBE -
Žinutė parašyta: 2009-06-21 16:45:56 | Nuoroda

O man jau prasideda karstlige, pora dienu atgal sapnavau, kad lt gavau 18% , o  sianakt, kad varau perlaikinet istorijos egzo, visi gauna savo egzus ir gali juos taisyt, o man duoda visai kitoki, daug ilgesni, sedziu visa egza ir nk nedarau :D klaiku... nedatrauksiu as iki tu rezultatu

Žinutė parašyta: 2009-06-22 11:50:29 | Nuoroda

www.peticijos.lt/visos/2628

pasirašykit dėl istorijos egzamino, visi kas laikė :)

Žinutė parašyta: 2009-06-22 13:55:22 | Nuoroda
svajose rašė:

www.peticijos.lt/visos/2628

pasirašykit dėl istorijos egzamino, visi kas laikė :)

Na,bet kai kurie pasirašiusieji tai pasireiškė per komentarus.Jau tokį savo pyktį pasilaikytų.;D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą