Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-28
19:59:10
| Nuoroda
Tarchy rašė:
na taip, bet as toks zmogus, turiu zinot uztikrintai. galeciau kokia biochemija molekuline biologija, siaip genetika traukia, bet laboratorijose uzsidaryt visai neturiu noro Galima tiesiog pripazinti, kad suklydai pasirinkdama mokyklini egzamina ir skirti vienerius metus siai klaidai istaisyti Pernai maziausias KB i farmcija buvo 17.79, 2007 - 17.94, 2006 - 17.65, taciau balo sudarymo principas buvo visai kitoks nei siais metais. Dabar viska lemia ne du, o trys egzaminai, o vienas is tu triju pas tave yra -10 vbe skaleje. Jei rimtai galvoji apie farmacija, tai butinai rasyk pirmu numeriu - o gal pavyks prie pabaigos ismukt |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:05:34
| Nuoroda
kaip nuotaikos visu norinciuju cia stoti po visu egzaminu? man lietuviu taip viska sugadino.. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:20:28
| Nuoroda
Monikitita rašė:
kaip nuotaikos visu norinciuju cia stoti po visu egzaminu? man lietuviu taip viska sugadino.. kiek lietuviu gavai?as 35, sakes |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
17:48:13
| Nuoroda
belatriks rašė:
Monikitita rašė:
kaip nuotaikos visu norinciuju cia stoti po visu egzaminu? man lietuviu taip viska sugadino.. kiek lietuviu gavai?as 35, sakes jei matiekos metini turejai 10A tai i farmacija visai imanoma dar istot. o i medicina tai tikrai galetum jei pati noresi |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:29:40
| Nuoroda
as 9 a lygi turejau.. o surinkau 53% |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:34:05
| Nuoroda
beje as zadu apeliacija rasyt, mokytoja palaiko. Vistiek jau nebera ka prarast.. sako sumazint neturetu , tai arba pakels arba ta pati paliks rezultata paliks. o kaip tu, belatriks? neplanuoji rasyt ? tik lb gaila butu jei iki isleistuviu neisaisketu.. |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:57:03
| Nuoroda
Monikitita rašė:
beje as zadu apeliacija rasyt, mokytoja palaiko. Vistiek jau nebera ka prarast.. sako sumazint neturetu , tai arba pakels arba ta pati paliks rezultata paliks. o kaip tu, belatriks? neplanuoji rasyt ? tik lb gaila butu jei iki isleistuviu neisaisketu.. as net nezinau, aukletoja sako, kad kazin ar ka pades
o manai verta apeliacija rasyt?jei maziau parasys?nors gal neturetu.metiniam lietuviu 9 turejau, o tik tiek gavau |
Žinutė parašyta:
2009-06-30
22:06:40
| Nuoroda
Kažkaip mažokai būsimų farmacininkų čia. Pagal lamabpo duomenis tai jau 73 žmonės pirmu nr. farmaciją parašė:> Apsireiškit, pabendrausim visi;> |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
10:50:54
| Nuoroda
Sveiki |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-01
11:47:15
| Nuoroda
gabike rašė:
Sveiki Anglų kalbos testą reikia laikyti, pagal jį suskirsto į grupes:) O anglų k. kaip mokomasis dalykas irgi bus;> |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
01:39:57
| Nuoroda
rasysiu pirmu ir vieninteliu numeriu:) sieksiu daugiau, nei kasininkes vietos vaistineje:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
10:44:38
| Nuoroda
muuu lb aciu uz palaikyma |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
10:48:33
| Nuoroda
vf,bent visad taip budavo tai ir si kart manau taip pat. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:35:05
| Nuoroda
paskaiciavau ta savo bala tai 19,72.. turetu uztekt bet vistiek bisky baisu tik viena rasyt... kokie jusu balai gaunasi? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:41:26
| Nuoroda
To siesta. Sutaupysi pinigėlių tik vieną specialybę parašius;) Aš tai 4 parašiau dėl visa ko;) Kodėl apsisprendei į farmaciją stoti?;) Mano konkursinis balas 19,6 |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
12:58:19
| Nuoroda
gabike rašė:
Sveiki Gabike, iš kokios mokyklos būsi?:) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:15:46
| Nuoroda
miela rašė:
To siesta. Sutaupysi pinigėlių tik vieną specialybę parašius;) Aš tai 4 parašiau dėl visa ko;) Kodėl apsisprendei į farmaciją stoti?;) Mano konkursinis balas 19,6 As jau db nemazai zinau apie cheminius, ir apie naturalius vaistus, jau seniai domiuosi, netgi konsultuoju draugus, pazistamus ir giminaicius. nuejus i bet kuria vaistine, kalbinu vaistininkus(o jei dar jaunutis koks berniukas dirba, tai mmmm, dvigubas malonumas ;D, domiuosi, kodel jie pasirinko butent farmacininko darba, kodel ne medicina ar kokia odontologija. dazniausiai isgirstu toki atsakyma, kad jiems malonu padeti zmonems, idomu tobuleti ir domestis vaistu naujovemis, dauguma tu, kurie paprasciausiai dirba uz prekystalio, apgailestauja , kad vaistininkas siuolaikineje visuomene laikomas nebe sviesuoliu, kaip anksciau, o paprastu pardaveju sukomercintoje vaistineje (del sito tikriausiai kiekvienam is musu, svajojanciam apie farmacininko karjera, yra itin apmaudu:////) neseniai suzinojau, kad keli man artimi zmones svajojo apie sia specialybe, taciau tuomet buvo sunkesni laikai, nepavyko jiems igyvendinti sios svajones. tai isgirdus ne kazin ka nustebau, matyt tai yra uzkoduota genuose, ir tik dar labiau supratau, kad tikriausiai(na vistiek negaliu dar drasiai pasakyti) busiu pasirinkus teisingai. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:34:05
| Nuoroda
O gal tu tiesiog svajoji apie galimybe laisvai prieiti prie "nemokamu" psichotropiniu medziagu? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:35:57
| Nuoroda
siestaa rašė:
miela rašė:
To siesta. Sutaupysi pinigėlių tik vieną specialybę parašius;) Aš tai 4 parašiau dėl visa ko;) Kodėl apsisprendei į farmaciją stoti?;) Mano konkursinis balas 19,6 As jau db nemazai zinau apie cheminius, ir apie naturalius vaistus, jau seniai domiuosi, netgi konsultuoju draugus, pazistamus ir giminaicius. nuejus i bet kuria vaistine, kalbinu vaistininkus(o jei dar jaunutis koks berniukas dirba, tai mmmm, dvigubas malonumas ;D, domiuosi, kodel jie pasirinko butent farmacininko darba, kodel ne medicina ar kokia odontologija. dazniausiai isgirstu toki atsakyma, kad jiems malonu padeti zmonems, idomu tobuleti ir domestis vaistu naujovemis, dauguma tu, kurie paprasciausiai dirba uz prekystalio, apgailestauja , kad vaistininkas siuolaikineje visuomene laikomas nebe sviesuoliu, kaip anksciau, o paprastu pardaveju sukomercintoje vaistineje (del sito tikriausiai kiekvienam is musu, svajojanciam apie farmacininko karjera, yra itin apmaudu:////) neseniai suzinojau, kad keli man artimi zmones svajojo apie sia specialybe, taciau tuomet buvo sunkesni laikai, nepavyko jiems igyvendinti sios svajones. tai isgirdus ne kazin ka nustebau, matyt tai yra uzkoduota genuose, ir tik dar labiau supratau, kad tikriausiai(na vistiek negaliu dar drasiai pasakyti) busiu pasirinkus teisingai. laisvai su tokiu ir tu istosi |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
13:37:40
| Nuoroda
sokoladinis rašė:
O gal tu tiesiog svajoji apie galimybe laisvai prieiti prie "nemokamu" psichotropiniu medziagu? neatskleidinek mano slaptu planu |
|
|