konkursinis balas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-16 14:42:28 | Nuoroda

buavau sitame tinklapyje pries metus,ziuriu db  viskas pasikeite, tiesiog gal galit parasyti kur cia rasti konkursinius balus, su kokiu maziausiu didziausiu istojo praeitais metais.

Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:20:31 | Nuoroda

Siame tinklapy is tikruju nezinau kaip rasti ir ar is viso jame yra, nes as ir ieskojau, bet neradau, tai susiradau man aktualiausiu universitetu tiknlalapiuose =)

• Istorija / VBE 85
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 71
  • Matematika / VBE 27
  • Užsienio kalba (anglų) / MBE 8
Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:25:26 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2009-06-16 19:36:26 | Nuoroda

šiemet bus gerokai aukštesnis balas norint įstoti į valstybės finansuojamas, o į mokamas jaučiu visi istos kas tik norės, na nebent į TOP 3 popuiariausias specialybes :)

Žinutė parašyta: 2009-06-16 20:39:15 | Nuoroda

Sakykit prasom. Baigiau mokykla 2007 metais. Ar mano konkursinis balas kitaip skaiciuos ar ne? Kazur cia perskaiciau, kad kazkaip kitaip bus... Gal suklydau

Žinutė parašyta: 2009-06-16 22:58:51 | Nuoroda
Kjara rašė:

Sakykit prasom. Baigiau mokykla 2007 metais. Ar mano konkursinis balas kitaip skaiciuos ar ne? Kazur cia perskaiciau, kad kazkaip kitaip bus... Gal suklydau

tu teisus. o kaip skaiciuos yra parasyta priėmimo taisyklese

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 92
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 84
Žinutė parašyta: 2009-06-16 23:57:21 | Nuoroda
Ervy rašė:
Kjara rašė:

tu teisus. o kaip skaiciuos yra parasyta priėmimo taisyklese

Ten tik apie lietuviu kalbos egzamenus parasyta

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-06-17 17:20:44 | Nuoroda

Žiūrėk priedą nr. 4, ten yra kaip versti balus ir juos perskaičiuoti. Lietuvių tik tiek, kad jei turi testą ir interpretaciją atskirus įvertinimus, tai pagal tą lentelę paskaičiuoji ir išvedi vidurkį jų, o kitiems vidurkio vest nereikia, tik perskaičiuot.

Žinutė parašyta: 2009-06-18 11:25:40 | Nuoroda
Stebukl-Inga rašė:

Žiūrėk priedą nr. 4, ten yra kaip versti balus ir juos perskaičiuoti. Lietuvių tik tiek, kad jei turi testą ir interpretaciją atskirus įvertinimus, tai pagal tą lentelę paskaičiuoji ir išvedi vidurkį jų, o kitiems vidurkio vest nereikia, tik perskaičiuot.

As baigiau nelietuviu mokykla tai lietuviu laikiau kaip valstybini, jokios interpretaciju nebuvo, pvz mano egzai, lt 50% , ist 50%, angl 47% ir informatika MBE 7 tai as negaliu suskaiciuot balo savo pagal balu skaiciuokle kuri yra sitame puslapyje?

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą