Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:44:52
| Nuoroda
Įsivaizduokim tokia situacija: Petras pildydamas dokumentus pirmu numeriu įrašė ekonomiką (Konkursinis balas: 18), antru numeriu - teisę (KB: 17),treciu numeriu - architektūrą ( KB: 19), o Jonas pirmu numeriu irasė architektūrą (KB: 18),... Kam yra didesnės galimybės įstoti į architektūrą, Petrui ar Jonui,jei toje aukštojoje mokykloje,į kurią jie siekia įstoti,beliko tik viena laisva vieta? Gal klausimas ir kvailokas ,bet man toks neaiskumas iškilo DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:48:54
| Nuoroda
čia ta prasme jei Petras į ekonomiką ir teisę neįstoja ir tada jis su Jonu konkuruoja del vietos į architektūrą |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:50:30
| Nuoroda
access denied rašė:
Įsivaizduokim tokia situacija: Petras pildydamas dokumentus pirmu numeriu įrašė ekonomiką (Konkursinis balas: 18), antru numeriu - teisę (KB: 17),treciu numeriu - architektūrą ( KB: 19), o Jonas pirmu numeriu irasė architektūrą (KB: 18),... Kam yra didesnės galimybės įstoti į architektūrą, Petrui ar Jonui,jei toje aukštojoje mokykloje,į kurią jie siekia įstoti,beliko tik viena laisva vieta? Gal klausimas ir kvailokas ,bet man toks neaiskumas iškilo DD oho, cia kaip koks tekstinis matematikos uzdavinys...:D as manau, kad Petrui istoti didesne tikimybe, nes ekonomikai ir teisei nurodyti Petro balai yra per zemi, taigi Jonui nepasiseks |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:50:34
| Nuoroda
istos Petras |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
19:53:09
| Nuoroda
Jonas vargselis liks uz borto arba mokes pilna studiju kaina |
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:11:47
| Nuoroda
nezinau,gal kazka busiu sumaisius,bet pagal reforma (kiek ja supratau),tai istotu Jonas,nes jis architektura,kaip menu sriti iskele i pirma vieta,o Petras i trecia,todel pirmenybe teikiama Jonui. arba apsvieskit mane,jei suklydau |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:16:56
| Nuoroda
access denied rašė:
Įsivaizduokim tokia situacija: Petras pildydamas dokumentus pirmu numeriu įrašė ekonomiką (Konkursinis balas: 18), antru numeriu - teisę (KB: 17),treciu numeriu - architektūrą ( KB: 19), o Jonas pirmu numeriu irasė architektūrą (KB: 18),... Kam yra didesnės galimybės įstoti į architektūrą, Petrui ar Jonui,jei toje aukštojoje mokykloje,į kurią jie siekia įstoti,beliko tik viena laisva vieta? Gal klausimas ir kvailokas ,bet man toks neaiskumas iškilo DD Jei petras neistos i pirmas 2 spmybe studijuoti architekturaecialybes tada jis istos i architektura ir jonas liks ant ledo, taciau jei petras istos i kuria nors is pirmu dvieju, tada jonas gales dziaugtis turesias galimybe studijuoti architektura. Dar cia labai priklauso kokiu mokyklu programas surase petras. O dar yra kitas variantas, jog neistos nei vienas |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-18
20:18:31
| Nuoroda
Gendakis rašė:
access denied rašė:
Įsivaizduokim tokia situacija: Petras pildydamas dokumentus pirmu numeriu įrašė ekonomiką (Konkursinis balas: 18), antru numeriu - teisę (KB: 17),treciu numeriu - architektūrą ( KB: 19), o Jonas pirmu numeriu irasė architektūrą (KB: 18),... Kam yra didesnės galimybės įstoti į architektūrą, Petrui ar Jonui,jei toje aukštojoje mokykloje,į kurią jie siekia įstoti,beliko tik viena laisva vieta? Gal klausimas ir kvailokas ,bet man toks neaiskumas iškilo DD Jei petras neistos i pirmas 2 specialybes tada jis istos i architektura ir jonas liks ant ledo, taciau jei petras istos i kuria nors is pirmu dvieju, tada jonas gales dziaugtis turesias galimybe studijuoti architektura. Dar cia labai priklauso kokiu mokyklu programas surase petras. O dar yra kitas variantas, jog neistos nei vienas
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-19
00:44:16
| Nuoroda
stojimai.lt isnagrineti visi varijantai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-24