Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:16:11
| Nuoroda
Muuuu rašė:
vycas0722 rašė:
Ziuzelis rašė:
O kokius makaronus verdi? spesiu. sokoladinis verda tik spagetti: geriau viniojas Gerai čia kaip tavo nuotaikos? KMU Mediciną ,,jamsi''? :)) cia manes klausi? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:16:21
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:
vycas0722 rašė:
Ziuzelis rašė:
O kokius makaronus verdi? spesiu. sokoladinis verda tik spagetti: geriau viniojas Bet kriauklytės gražiau O man patinka tokie kur būna skaičiukų, raidelių ir visokių gyvūnėlių formos Ai dar kaneloni labai mieli - kaip dūdelės o taip, as irgi megstu tuos linksmus makaroniukus ir dar...placius, didelius, tuos, su kuriais lazanija gaminama |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:16:29
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:
vycas0722 rašė:
Ziuzelis rašė:
O kokius makaronus verdi? spesiu. sokoladinis verda tik spagetti: geriau viniojas Bet kriauklytės gražiau O man patinka tokie kur būna skaičiukų, raidelių ir visokių gyvūnėlių formos Ai dar kaneloni labai mieli - kaip dūdelės Jo, raidelės miela labai, ypač graibyt jas iš pieniškos sriubos |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:17:26
| Nuoroda
Muuuu rašė:
siestaa rašė:
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:
Viskas puiku, tik kažkaip pasidarė įdomu,kodėl būtent šis ženklas Mmm. Tikriausiai pameni, kad jis gali reikšti bučkį, yra pikto veiduko sudedamoji dalis, tai ir kilo minčių? ) man tai jis reiskia toki....nebloga bucki Nu prancūziškas - su dviem liežuviais ir litru seilių? :S o taip |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:17:54
| Nuoroda
Vistiek geriausi makaronai - mesa |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:18:29
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Vistiek geriausi makaronai - mesa O pati skaniausia daržovė - dešrelė |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:18:36
| Nuoroda
Muuuu rašė:
PsicLt rašė:
Kai cia jus linksmai ;/ Davai ir as i biomedicina. Politologai kazkaip nykiai. Nors ko ir tiketis... Prisijunk Mes čia jau serialą kuriam labai cia linksma, tikrai kvieciam |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:18:47
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:
Jo, raidelės miela labai, ypač graibyt jas iš pieniškos sriubos Net vaikystę prisiminiau... Bet pieniškos sriubos dabar niekas manęs nepriverstų valgyt! Kodėl? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:19:24
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
PsicLt rašė:
Vistiek geriausi makaronai - mesa O pati skaniausia daržovė - dešrelė mesedziai, tarp jusu yra ir vegetare ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:19:35
| Nuoroda
Ziuzeli, psssst... Juk i avatara pasiziurek |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:21:09
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Ziuzeli, psssst... Juk i avatara pasiziurek Aaaa Saviškių neskriaudžiam |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:21:21
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Ziuzeli, psssst... Juk i avatara pasiziurek RIMTAI dvi vegetares:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:22:32
| Nuoroda
siestaa rašė:
PsicLt rašė:
Ziuzeli, psssst... Juk i avatara pasiziurek RIMTAI dvi vegetares:D Šaunuolės, aš bandžiau,bet po mėnesio vos neišvirtau, tai esu vegetarė savo siela, bet kūnas mano mesėdis |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:23:17
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Ziuzelis rašė:
PsicLt rašė:
Vistiek geriausi makaronai - mesa O pati skaniausia daržovė - dešrelė Suskėlei Nekenčiu tos plėvės ant pieniškos sriubos :S FUUU..... as ta pieniska sriuba tik ligoninese matydavau, bet vistiek patekdavo jos i kriaukle, nes ten tik ir kelios kruopeles, ryziai, ar makaroneliai plaukiodavo...ir net ne raideles ar kriauklytes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:23:34
| Nuoroda
Nekenčiu tos plėvės ant pieniškos sriubos :S Nejau aš vienintelė,kuriai ji netrugdo? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:23:59
| Nuoroda
As matyt prigimtinai plesrus Niekad ne nesusimasciau apie vegetarizma. Kazkaip... naturali atranka mano genuose Jauciuosi sugyvulejes. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:24:19
| Nuoroda
Muuuu rašė:
vycas0722 rašė:
Muuuu rašė:
vycas0722 rašė:
Ziuzelis rašė:
O kokius makaronus verdi? spesiu. sokoladinis verda tik spagetti: geriau viniojas Gerai čia kaip tavo nuotaikos? KMU Mediciną ,,jamsi''? :)) cia manes klausi? Tai ne žinok. Tavo žinutę cituoju, bet skirta ne tau turbut kad taip. dar minciu turejau apie stojima i vu: siaip, del geografinio isprusimo. bet pradejau kaune tai ir greiciausiai "dvesiu" kaune bet galutini taska apsisprendimui padetu, jei tu taip pat i kmu soktum. siesta jau turim, taves, sokoladinio, daktariukscio dar trukstam, bet paskutiniai 2 jau kaip ir i vu apsisprende . visai sauni kompanija |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:24:36
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
Nekenčiu tos plėvės ant pieniškos sriubos :S Nejau aš vienintelė,kuriai ji netrugdo? Man irgi. Pieniska sriuba yra gooood! Vaikyste gi primena |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:24:38
| Nuoroda
PsicLt rašė:
As matyt prigimtinai plesrus Niekad ne nesusimasciau apie vegetarizma. Kazkaip... naturali atranka mano genuose Jauciuosi sugyvulejes. Ko jau čia? Esi normalus žmogus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-02
23:26:24
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
PsicLt rašė:
As matyt prigimtinai plesrus Niekad ne nesusimasciau apie vegetarizma. Kazkaip... naturali atranka mano genuose Jauciuosi sugyvulejes. Ko jau čia? Esi normalus žmogus Nu taaaip, bet, buna, vegetarai sako, kad del kilnesniu tikslu nevalgo mesos. Kad mes protingesni uz zveris ir tipo galim valdyt savo norus ir pan Tai va tuo aspektu, as jauciuos, kad nieko as ten valdyt negaliu. |
|
|