Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
16:02:43
| Nuoroda
Sveiki,noreciau suzinoti jusu nuomones pvz noriu stoti i buhalterine apskaita 1nr mano egz rezultatai tokie: matematika (5)mok lietuviu (70)vbe rusu (67)vbe ar imanoma istoti?ir kokia jusu nuomone apie agroverslo vadyba?laukiu atsakymu |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
22:04:58
| Nuoroda
Pagal preitus mets,tai i mokama istotum,kaip siais metais bus nezinau;] |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
22:25:46
| Nuoroda
Šiais metais bus einam link kraštutinumų. Į mokamą bus įstoti lengviau, o į valstybės fianasuojama sunkiau, nei ankstesniais metais. Tas gali negalio tik pačiose populiariausiose Top 5 specialybese |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-27
23:29:54
| Nuoroda
V3rSus rašė:
Šiais metais bus einam link kraštutinumų. Į mokamą bus įstoti lengviau, o į valstybės fianasuojama sunkiau, nei ankstesniais metais. Tas gali negalio tik pačiose populiariausiose Top 5 specialybese Na jau na jau. Nedarykit problemų ten kur jų nėra. Nemokamų vietų pusė kiek yra studentų, todėl teoriškai beveik 50 % studentų galės studijuoti valstybės lėšomis. Reforma nepatenkinti turėtų būti tik tie, kurie surinko mažai iš egzaminų, o pvz man reforma tik į naudą, ypač gerai, kad krepšelis keliauja kartu su studentu, o ne pririšamas prie konkrečios specialybės. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:21:08
| Nuoroda
meskinas999 rašė:
V3rSus rašė:
Šiais metais bus einam link kraštutinumų. Į mokamą bus įstoti lengviau, o į valstybės fianasuojama sunkiau, nei ankstesniais metais. Tas gali negalio tik pačiose populiariausiose Top 5 specialybese Na jau na jau. Nedarykit problemų ten kur jų nėra. Nemokamų vietų pusė kiek yra studentų, todėl teoriškai beveik 50 % studentų galės studijuoti valstybės lėšomis. Reforma nepatenkinti turėtų būti tik tie, kurie surinko mažai iš egzaminų, o pvz man reforma tik į naudą, ypač gerai, kad krepšelis keliauja kartu su studentu, o ne pririšamas prie konkrečios specialybės. Tikrai labai gerai. Gal tiesiog ta reforma kai kuriem smoge labai netiketai, bet praeis kazkiek laiko ir apsiprasime.. =) As irgi planuoju i VIKO ekonomikos fakulteta, istestines studijas =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:31:32
| Nuoroda
Rasysiu ne pirmu numeriu.. |