Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:50:50
| Nuoroda
Sveiki. Ar daug yra planuojančių stoti į šią specialybę? Kaip manot, ar užteks 16.90 į mokamą? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
14:58:31
| Nuoroda
Aš čia planuoju. Kaip manot, užteks 19, 22 į MRU vf?? |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:02:31
| Nuoroda
Sveikinu su rezultatais Turėtų pakakti. Šiais metais daug kas traukia į užsienį. Tiksliau kaip niekad daug. Kadangi anksčiau skaičiau, kad nori į teisę VU, gali bandyt net ir ten. O mano viltis į vf sužlugdė istorija, kuriai skyriau tiek dėmesio... |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:04:13
| Nuoroda
Jaunoji rašė:
Sveikinu su rezultatais Turėtų pakakti. Šiais metais daug kas traukia į užsienį. Tiksliau kaip niekad daug. Kadangi anksčiau skaičiau, kad nori į teisę VU, gali bandyt net ir ten. O mano viltis į vf sužlugdė istorija, kuriai skyriau tiek dėmesio... Kažin, ar užtektų VU teisei tiek istorijos, būtų be galo nuostabu. Kažkaip labai tikuos, jog bent MRU užteks. O kaip tavo visi rezultatai? |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:12:55
| Nuoroda
Vis vien bandyk stoti į VU, o antru nr rašyk MRU. Kas žino, gal įstosi į VU |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:19:09
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:
Sveikinu su rezultatais Turėtų pakakti. Šiais metais daug kas traukia į užsienį. Tiksliau kaip niekad daug. Kadangi anksčiau skaičiau, kad nori į teisę VU, gali bandyt net ir ten. O mano viltis į vf sužlugdė istorija, kuriai skyriau tiek dėmesio... Kažin, ar užtektų VU teisei tiek istorijos, būtų be galo nuostabu. Kažkaip labai tikuos, jog bent MRU užteks. O kaip tavo visi rezultatai? Matai, Tavo kiti gan neblogi rezultatai. Tas turėtų padėti. Nors, kai dabar krepšeliais viskas paremta, tai neaišku. Bet laikyk špygas ) O mano rezultatai mane labai nuvylė. Tik lietuvių gavau daugiau nei norėjau - 79, nors būčiau laiminga gavus 70. Bet tas džiaugsmas menkas palyginus su istorijos balais. Mano žinios vertos daug daug daugiau. Bet čia gal giminės bruožas, nes puskei pernai panašiai buvo. Na, o anglų net nežinau, kaip vertint. Tikėjausi 90+, gavau 88 |
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:24:56
| Nuoroda
Argentum rašė:
Vis vien bandyk stoti į VU, o antru nr rašyk MRU. Kas žino, gal įstosi į VU Svarbu, kad įstočiau į teisę nemokamą Vilniuj ir viskas Taip ir rašysiu, kaip tu patarei |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:25:02
| Nuoroda
Argentum rašė:
Vis vien bandyk stoti į VU, o antru nr rašyk MRU. Kas žino, gal įstosi į VU Svarbu, kad įstočiau į teisę nemokamą Vilniuj ir viskas Taip ir rašysiu, kaip tu patarei |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:25:05
| Nuoroda
Argentum rašė:
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:25:06
| Nuoroda
Argentum rašė:
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:25:07
| Nuoroda
Argentum rašė:
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:26:05
| Nuoroda
Oho, kad pavariau |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
15:28:44
| Nuoroda
Jaunoji rašė:
EzoTao rašė:
Jaunoji rašė:
Sveikinu su rezultatais Turėtų pakakti. Šiais metais daug kas traukia į užsienį. Tiksliau kaip niekad daug. Kadangi anksčiau skaičiau, kad nori į teisę VU, gali bandyt net ir ten. O mano viltis į vf sužlugdė istorija, kuriai skyriau tiek dėmesio... Kažin, ar užtektų VU teisei tiek istorijos, būtų be galo nuostabu. Kažkaip labai tikuos, jog bent MRU užteks. O kaip tavo visi rezultatai? Matai, Tavo kiti gan neblogi rezultatai. Tas turėtų padėti. Nors, kai dabar krepšeliais viskas paremta, tai neaišku. Bet laikyk špygas ) O mano rezultatai mane labai nuvylė. Tik lietuvių gavau daugiau nei norėjau - 79, nors būčiau laiminga gavus 70. Bet tas džiaugsmas menkas palyginus su istorijos balais. Mano žinios vertos daug daug daugiau. Bet čia gal giminės bruožas, nes puskei pernai panašiai buvo. Na, o anglų net nežinau, kaip vertint. Tikėjausi 90+, gavau 88 O tai kiek už istoriją?? |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:03:45
| Nuoroda
kaip manote,ar patekčiau su 17,9 į teisės ir valdymo mokamas studijas? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:34:00
| Nuoroda
Nostalgija999 rašė:
kaip manote,ar patekčiau su 17,9 į teisės ir valdymo mokamas studijas? Tai kad tu ir į nemokamas turbūt patenki. |
Žinutė parašyta:
2009-06-29
16:55:13
| Nuoroda
Ar su 18,38 imanoma i teise ir valdyma vf? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:35:33
| Nuoroda
abejoju,ar "tilpčiau" į tokią vietą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:43:03
| Nuoroda
VISIEMS: apie 17 balų yra pereinamasis į teisę vf, teisę ir valdymą vf, todėl įstosit, manau. Aš irgi ketinu čia. Tik vienas KLAUSIMAS: Kas geriau - teisė ar teisė ir valdymas? Gal pastarąjį studijuoti nėra taip sausa, kaip vien teisę? Vis negaliu apsispręsti, ar gryną teisę ir teisę ir valdymą. HELP. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
18:57:56
| Nuoroda
Tautvydai. Krepselis socialiniu mokslu jau skaityk tavo, i MRU istosi tikrai, bet bandyk ir i VU. Idomu as gausiu krepseli su 18.64? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-06-29
19:00:24
| Nuoroda
donatus rašė:
VISIEMS: apie 17 balų yra pereinamasis į teisę vf, teisę ir valdymą vf, todėl įstosit, manau. Aš irgi ketinu čia. Tik vienas KLAUSIMAS: Kas geriau - teisė ar teisė ir valdymas? Gal pastarąjį studijuoti nėra taip sausa, kaip vien teisę? Vis negaliu apsispręsti, ar gryną teisę ir teisę ir valdymą. HELP. Jo jo, mano balas yra 19, 22, tai vf tikrai turėčiau į tą MRU įstot, bet ta pati problema pas mane: teisė ar teisė ir valdymas. Pastaroji nėra taip sausa (ten ir ekonomikos, ir vadybos kursai yra), o teisėj tik teisė bei jos istorija. Jei nori tik konsultuot teisiniais klausimais, stok į valdymą, jei būt teisininku, advokatu ir pan - tik į teisę. Todėl ją turbūt ir rašysiu, be valdymo Kas kaip galvojat? |