Anglu filologija 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:20:23 | Nuoroda

Eh, as tai tiek nesugebesiu susimoket. Man atrodo niekur nestosiu isvis.. :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:21:40 | Nuoroda

Bet gaila man pinigu  :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:23:37 | Nuoroda

Man tevu gaila :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:25:23 | Nuoroda

Shit ta istorija, kaimas pas mane...... Tai isvis..  :)

Bandyk, niekas juk nedraudzia...

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:26:40 | Nuoroda

O pas mane lietuviu, svarbiausias dalykas stojant i kalbas... Galvoju gal siuos metus palaukt, issilaikyt IELTS ir istot i anglija, Anglu Italu kalba :)

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:27:53 | Nuoroda
Baranka rašė:

Man tevu gaila :)

as tai pati 1m turiu, bet kas kitus mokes.....

Žinutė parašyta: 2009-07-01 14:31:29 | Nuoroda
Baranka rašė:

O pas mane lietuviu, svarbiausias dalykas stojant i kalbas... Galvoju gal siuos metus palaukt, issilaikyt IELTS ir istot i anglija, Anglu Italu kalba :)

Bandyk siust, jei neistosi, tada......

Žinutė parašyta: 2009-07-01 15:15:39 | Nuoroda

Skaiciukai skiriasi zinai :DD Siaip del kainos , tai apie 6000 visur mokslai kainuoja, tai jau senai aisku kad bus skaudzios sumos, bet ka padarysi , be issilavinimo sedet irgi nuosprendis ateiciai :) Tai kazkaip savotiska investicija gaunasi, nemanau , kad tevai nori kad vaikas niekur nestotu jei imanoma..

Žinutė parašyta: 2009-07-01 17:33:49 | Nuoroda

Ar skauda, kad ta tema sukurta :) Investicija investicija... Bet tu su diplomais tikrai labai daug jau privise yra.. O vadinami "gap year" Lietuvoj zinoma, akd yra labai priesingai vertinami. Vos ne iskart pasmerkimas, kad sunu keliais eini. Bet gal ir nieko palaukt tuos vienus metus. Zinoma nereikia ranku sudejus sedet, kazka veikt, dirbt, bendraut...

Žinutė parašyta: 2009-07-01 17:45:05 | Nuoroda

Gal pasirodys juokinga,bet ar anglu filologija ir istorija imanoma studijuot Lietuvoje? :D

Žinutė parašyta: 2009-07-01 17:48:54 | Nuoroda
:)p rašė:

Gal pasirodys juokinga,bet ar anglu filologija ir istorija imanoma studijuot Lietuvoje? :D

Kaip viena studiju programa? Vargu. Bet anglu filologija neapseina be sios salies, Jav ir kitu anglakalbiu saliu istorijos, nors tai labiau kulturos istorija. O kam tau ta filologija, jei nori istorijos, tai ir imk.

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 53
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2009-07-01 17:53:08 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
:)p rašė:

Kaip viena studiju programa? Vargu. Bet anglu filologija neapseina be sios salies, Jav ir kitu anglakalbiu saliu istorijos, nors tai labiau kulturos istorija. O kam tau ta filologija, jei nori istorijos, tai ir imk.

Na as labiau galvojau apie gido specialybe,o anglu k+ istorija,pats tas.Zinoma KU siulo rekreacija ir turizma,bet kazkaip apie KU nlb gerus atsiliepimus girdejau,del prastos studiju kokybes,tai ir ziuriu visas galimybes :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą