Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
08:41:05
| Nuoroda
Sveiki! Gal yra cia norinciu?Ar jau studijuojanciu?? As jau nusiteikiau,kad i LVA neistosiu,nebent tik i mokama...O kaip zinia,vet.medicina LVA kosmine kaina turi...Tad pradejau galvoti apie kolegija...Tik nezinau,ar verta kolegijoj mokytis veterinarijos...Kaip jus manote? |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
09:19:15
| Nuoroda
as turbut rasysiu veterinarija VIKO,bet kur nors prie galo,nes mane ne itin zavi kad galesi dirbti tik veterinaro padejeju.. sansu surast darba veliau,manau,laaabai mazai.. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
09:29:27
| Nuoroda
Taigi..As del to ir bijau..Nebent baigus kolegija varyt stot i LVA..Arba po metu perstoti...Tai net nezinau ar rizikuot man su veterinarija kolegijoj.. |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
09:36:40
| Nuoroda
Radau dar info truputi... www.euroguidance.lt/profesijosvadovas/print.php?content=data/profesijos/125.htm&k=5424c |
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:06:49
| Nuoroda
dar girdejau toki dalyka kad kai ateina metas apsispresti rinktis specializacija niekas neklausia tavo nuomones,o pasako - visa grupe mokysis pvz.smulkiuju gyvunu slaugos,tai visi ir eina,nori ar nenori... nzn tiesa ar ne,gerai butu kad kas papasakotu kaip is tikruju Markiziene,kur numetei linka parasyta kad is mokomuju dalyku imami ir liet. ir chem.,ir bio po 0.2,o uzsienio tik 0.1 nors kur stoti parasyta kad reikalingas TIk uzsienio pazymys- 0.2 .. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
10:09:37
| Nuoroda
ir dar kas nlb. pre sirdies kad barakai ir isvis agrotechnologijos fakultetas randasi uzmiesty buivydiskese,berods... tai ir nelabaj linksma butu kaimely sedet 3 metus |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-04
11:52:36
| Nuoroda
dandelion rašė:
ir dar kas nlb. pre sirdies kad barakai ir isvis agrotechnologijos fakultetas randasi uzmiesty buivydiskese,berods... tai ir nelabaj linksma butu kaimely sedet 3 metus Nu joo..Nesinori... Tai vat abejoju ar man rasyt veterinarija sitoj kolegijoj.. |
Žinutė parašyta:
2009-07-15
00:32:47
| Nuoroda
Markiziene rašė:
Sveiki! Gal yra cia norinciu?Ar jau studijuojanciu?? As jau nusiteikiau,kad i LVA neistosiu,nebent tik i mokama...O kaip zinia,vet.medicina LVA kosmine kaina turi...Tad pradejau galvoti apie kolegija...Tik nezinau,ar verta kolegijoj mokytis veterinarijos...Kaip jus manote? Man ta pati situacija .. Labai noriu , bet jauciu kad i LVA neistosiu .. taigi meginsiu pirma pasimokyt kolegijoj .. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-16
12:42:17
| Nuoroda
O as visgi kolegijos neparasiau...Man vien del vietos nelabai patinka...Na,bet sekmes,kas parasete veterinarija kolegijoje! |
Žinutė parašyta:
2009-07-16
13:50:45
| Nuoroda
o as parasiau priespaskutinej 15 vietoj aciu,ir tau sekmes;) |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
14:04:49
| Nuoroda
Tai kas šeis metais ketina ten stoti?;D |