Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:00:43
| Nuoroda
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:04:10
| Nuoroda
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D Teisybė, deja. Kad ir kaip koktu pipažinti nežinia kur būtų daugiau egzotikos ir sukrėtimų: savanoriaujant afrikoj ar dirbant kokioj mokykloj:DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:14:15
| Nuoroda
edita.va rašė:
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D Teisybė, deja. Kad ir kaip koktu pipažinti nežinia kur būtų daugiau egzotikos ir sukrėtimų: savanoriaujant afrikoj ar dirbant kokioj mokykloj:DD Mokykloj ta egzotika greit patampa rutina vedancia link minciu apie pensija arba savizudybe. As pvz jei save kokioj 5-8kl dabar tureciau mokint, nu tai pasmaugciau plikom rankom turbut.:D Gerai kad mokytojom moterys dazniausia dirba, tai nesmurtauja bent. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:19:31
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
Muuuu rašė:
Mr.Lazy rašė:
edita.va rašė:
atleiskite, bet šiuo atveju mano altruizmas labai menkas ir ribotas.: ) Jo. Turbut jau mazesnis saves aukojimas butu vykti i Afrika rupintis skurstanciais vaikais, nei dirbt su musu mazaisiais teroristais.:D Teisybė, deja. Kad ir kaip koktu pipažinti nežinia kur būtų daugiau egzotikos ir sukrėtimų: savanoriaujant afrikoj ar dirbant kokioj mokykloj:DD Mokykloj ta egzotika greit patampa rutina vedancia link minciu apie pensija arba savizudybe. As pvz jei save kokioj 5-8kl dabar tureciau mokint, nu tai pasmaugciau plikom rankom turbut.:D Gerai kad mokytojom moterys dazniausia dirba, tai nesmurtauja bent. va dėl to kad nestoju į pedagoginį, bus viena iš smurtaujančių mokytojų mažiau.:DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-27
14:49:06
| Nuoroda
Sveiki, gal yra studijuojanciu Finansu informatika VU? Su kokiais balais istojot? |