Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
01:33:50
| Nuoroda
Sveiki, likimo broliai ir seserys
Gal kas iš Jūsų, isprusę Jaunuoliai, man patarimų pažersite? Tai vat, pirmiausiai yra tokia padėtis: LIETUVIŲ VBE 55%, ISTORJA VBE 30% ir ANGLŲ MBE 5 (rezultatai ne mano). Klausimas: ar su tokiais rezultatais įmanoma įstoti į VDU ISTORIJĄ, LIETUVIŲ FILOLOGIJA ar kur dar galima bandyti VDU? (katalikų teologijos nesiūlyti).
VF, manau, net nekalbėkim, kalbam apie M, Norėčiau argumentuotų nuomonių. Ačiū. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-05
11:18:05
| Nuoroda
imaggGO rašė:
Sveiki, likimo broliai ir seserys
Gal kas iš Jūsų, isprusę Jaunuoliai, man patarimų pažersite? Tai vat, pirmiausiai yra tokia padėtis: LIETUVIŲ VBE 55%, ISTORJA VBE 30% ir ANGLŲ MBE 5 (rezultatai ne mano). Klausimas: ar su tokiais rezultatais įmanoma įstoti į VDU ISTORIJĄ, LIETUVIŲ FILOLOGIJA ar kur dar galima bandyti VDU? (katalikų teologijos nesiūlyti).
VF, manau, net nekalbėkim, kalbam apie M, Norėčiau argumentuotų nuomonių. Ačiū. Įstoti įmanoma. VDU priima nemažai žmonių į mokamas vietas. Bent jau pernai priimė į istoriją M - 25, o lietuvių filologiją -10. AIšku, su tokiais rezultatais būtų gal ant ribos, bet viskas realu. Blogiausiu atveju, galima rašyti etnologiją, kur dar konkursas mažesnis. Prašom. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-08
22:25:54
| Nuoroda
AČIŪ.
Ką kiti mano? |
|
|