Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:27:08
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt niekas nepasikeitė. rūpus miltai, kaip mane tai užknisa! |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:36:39
| Nuoroda
revile rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt niekas nepasikeitė. rūpus miltai, kaip mane tai užknisa! pas mane taip pat nepasikeite |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:39:20
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:40:48
| Nuoroda
aš jau nebežinau ką daryti, gal tikrai antra karta sumokėti? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:41:41
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:43:21
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
aš jau nebežinau ką daryti, gal tikrai antra karta sumokėti? nu as rytoi eisiu i univiera ir ten klausiu kame problemos, nesamone antra kart moket is kur pas abiturijanta tokie pinigai kad 150 LT i bala antra kart ismest |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:44:32
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:45:17
| Nuoroda
Tai jus visdar bandot per neta pildyti? Ar tik banko pavedima darot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:45:33
| Nuoroda
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija Tai tau jau uzregistravo ta prasyma ir dokumentus? =) Tai ko panikuoji tada =D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:45:46
| Nuoroda
kažkokios nesamones čia dedasi ir tik nervus visiem gadina |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:46:02
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Tai jus visdar bandot per neta pildyti? Ar tik banko pavedima darot? Kad jau per neta senai nebetalima =D Tikiuosi, cia visi sita zino |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:46:32
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija Tai tau jau uzregistravo ta prasyma ir dokumentus? =) Tai ko panikuoji tada =D bet juk nerodo kad sumokėjom |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:48:30
| Nuoroda
Lenocka rašė:
Mr.Lazy rašė:
Tai jus visdar bandot per neta pildyti? Ar tik banko pavedima darot? Kad jau per neta senai nebetalima =D Tikiuosi, cia visi sita zino Tai as ir labai tikiuosi blemba. Nes kai paklausiau, tai kilo tokiu minciu, kad nevisi zino. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:49:13
| Nuoroda
jo nerodo, kad sumokėta dar sugalvos, kad mes nesumokėjom ir mūsų dokumentus atmes. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:49:39
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija Tai tau jau uzregistravo ta prasyma ir dokumentus? =) Tai ko panikuoji tada =D bet juk nerodo kad sumokėjom Bet gi kol neusmoki tol neduoda pildyt.. Tai logiska, kad klaida banke, juolab kad daug kam taip pasitaike.. =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:50:16
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
Lenocka rašė:
Rulle121 rašė:
nu pas nieka nepasikete ta imoka? nes pas mane vis dar 0.00 Lt Kur cia tau raso, kad nulis? va cia bp.lamabpo.lt/bp/bpapp_main.html kai prisijungi raso kad imoka 0.00 lt nesuprantu kame cia bajeris svarbiausia kad ne vienam man taip yra, vieni sumokejo kaip ir as ta pacia diena pas juos viskas gerai raso kad 150 Lt pas kitus 0.00 Lt nesuprantu kas cia dedas negi antra kart teks moket Ne, ne.. Kam moket antra karta. Juk tau net neduotu to prasymo uzpildyti jeigu neusmoketum.. Arba blogai supratau, ir dar nepildei prasymo? Tikriausiai klaida pas juos.. Tik beda, kad laiko mazai lieka, nesamones... jau uzpildziau senai as ta prasyma,visus dokus padaviau net ir imokos kopija Tai tau jau uzregistravo ta prasyma ir dokumentus? =) Tai ko panikuoji tada =D bet juk nerodo kad sumokėjom Taigi viskas, prasymas issiustas, uzskaitytas, pinigai automatiskai irgi dingo. Ka tu manai, kad tau taip ir rodys ta imoka? Jus pirma issiaiskinkit ar turi ten rodyti jums tuos inestus pinigus, o tada bangas kelkit. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:50:33
| Nuoroda
revile rašė:
jo nerodo, kad sumokėta dar sugalvos, kad mes nesumokėjom ir mūsų dokumentus atmes. Nesunku patikrint buvo sumoketa ar ne... =) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:51:35
| Nuoroda
Pas mane rodo, kad 150lt. Bet jeigu Jums nerodo, tai visvien juk pinigai buvo pervesti is Jusu saskaitos, reiskia atkeliavo i kita, o tai juk galima patikrint Tikriausiai per klaida, uzsirase tas nulis |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:51:47
| Nuoroda
Mr.Lazy rašė:
Lenocka rašė:
Mr.Lazy rašė:
Tai jus visdar bandot per neta pildyti? Ar tik banko pavedima darot? Kad jau per neta senai nebetalima =D Tikiuosi, cia visi sita zino Tai as ir labai tikiuosi blemba. Nes kai paklausiau, tai kilo tokiu minciu, kad nevisi zino. per banka cia visi tas imokas pervede ten dave imokos ceki ji atspaudinau ir su visais dokai atidaviau univiere kai prasyma pildziau bet va kai prisijungi prie interneto raso kad sumokejei 0.00 Lt |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
13:51:49
| Nuoroda
revile rašė:
jo nerodo, kad sumokėta dar sugalvos, kad mes nesumokėjom ir mūsų dokumentus atmes. Sumokejai ta stojimo imoka. Prieme tavo dokumentus, uz tai pasieme kas jiems priklauso ir neliko tu tavo pinigu. Nesuprantu ko jus cia inksciat. |
|
|