Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:06:08
| Nuoroda
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:06:11
| Nuoroda
gal SMF pirmakurses paneles galetu svao skype mestelt?:) |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:06:21
| Nuoroda
Lunaria rašė:
smagu 8-) vis jaukiua,kad kazka jau bent siek tiek zinai/pazisti:P daugiau nemeginai skambinti tiems pietautojams? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:08
| Nuoroda
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale o is kur tu busi?:)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:18
| Nuoroda
Tai va aš tikiuos duos tas paskolas greitu laiku ;] duok diev ;] p.s. dėkui už ta sėkmę ,man ištvermės toj choreografijoj reikės labai ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:27
| Nuoroda
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:07:33
| Nuoroda
Lunaria rašė:
gal SMF pirmakurses paneles galetu svao skype mestelt?:) estr3ja777 :))) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:08:01
| Nuoroda
jei manes klausi, tai as is Panevezio D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:08:01
| Nuoroda
Lxury rašė:
Lunaria rašė:
smagu 8-) vis jaukiua,kad kazka jau bent siek tiek zinai/pazisti:P daugiau nemeginai skambinti tiems pietautojams? ne;) einu skambint tuoj;) |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:08:39
| Nuoroda
Twilight rašė:
jei manes klausi, tai as is Panevezio D koks velnias i Klaipeda nesa?:) kaune nebutu arciau? |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:09:18
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O tj tu ieskosi buto ar barake ar jau turi buta?:)) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:09:27
| Nuoroda
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O aaaaaaaa man virs 200 km, jeeega ;D tai vat, ieskaus butuko.. :] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:09:41
| Nuoroda
kaip ir buta;) |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:09:57
| Nuoroda
Twilight rašė:
jei manes klausi, tai as is Panevezio D galingu liucu buvo sia vasara panevezy |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:10:17
| Nuoroda
taip isejo, Kaune butu mokslas mokamas, o cia kai pakliuvau i nemokama, negi atsisakysi.. :] |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:10:28
| Nuoroda
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O aaaaaaaa man virs 200 km, jeeega ;D tai vat, ieskaus butuko.. :] ucchh ) tolokai ) kada zadat dokus vezti? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:10:38
| Nuoroda
Twilight rašė:
jei manes klausi, tai as is Panevezio D *galingu liuciu buvo sia vasara panevezy |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:11:01
| Nuoroda
moniic rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D o kur tu gyveni?:)) nu nieko nepadarysi teks jau tau tokia dalia ) xi o as is Gargzdu:) |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:11:21
| Nuoroda
moniic rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
Twilight rašė:
Lunaria rašė:
moniic rašė:
Twilight rašė:
as irgi SMF !!! :D moniic, o kur tu ruosies gyvent? nes as irgi ne vietine oab Visi i valdzia jau nori )) xixi priimsim dar joke, mes su broliu ir draugais jau issinomavom buta 5min iki fakulteto ) yaeehooo ) o man gan tolokai bus univeras;//// visai is kito klaipedos galo vazinet reiks;D tu dziaukis, kad Klaipedoj gyveni, as isvis kitam Lietuvos gale Jokioj Klaipedoj:DDDDD as tiesiog gyvensiu ten:) nuo mano namu iki tos klaipedos 23 km:) o kuriam gale tu gyveni?;O aaaaaaaa man virs 200 km, jeeega ;D tai vat, ieskaus butuko.. :] ucchh ) tolokai ) kada zadat dokus vezti? as tai rytoj:) |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:11:21
| Nuoroda
Lxury rašė:
Twilight rašė:
jei manes klausi, tai as is Panevezio D galingu liucu buvo sia vasara panevezy nieko baisaus, tik keleta gatviu uztvinde ;D |