Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-15
15:41:06
| Nuoroda
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Praitais metais buvo tik apie 2800. Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! |
Žinutė parašyta:
2009-07-15
15:47:47
| Nuoroda
Ko jus taip jaudinates? Gyvenimas juk nesugrius, jei neistosit, metus laiko prasibastysit ir vel galesit stot |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:05:37
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Praitais metais buvo tik apie 2800. Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! Mano tik 19,24. Jeigu si skaiciuokle gera. O as visada norejau MRU. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:13:31
| Nuoroda
Pridek dar 0.2, jeigu matematika A lygiu mokeisi ir jau istojai |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:25:10
| Nuoroda
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Praitais metais buvo tik apie 2800. Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! Mano tik 19,24. Jeigu si skaiciuokle gera. O as visada norejau MRU. Jau čia su 0,2 pridėtu, ar ne? Nes kažkur radau, kad rašei 19, 04. Vistiek manau, kad turėtume į MRU praslyst... Kažkas išsigimėliško būtų, jei taip neatsitiktų |
Žinutė parašyta:
2009-07-15
17:29:02
| Nuoroda
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Praitais metais buvo tik apie 2800. Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! Mano tik 19,24. Jeigu si skaiciuokle gera. O as visada norejau MRU. Jau čia su 0,2 pridėtu, ar ne? Nes kažkur radau, kad rašei 19, 04. Vistiek manau, kad turėtume į MRU praslyst... Kažkas išsigimėliško būtų, jei taip neatsitiktų Tai pagal jus ta studijos.lt balų skaičiuoklė neprideda to 0,2? Bet juk duoda pasirinkti metinį balą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:05:52
| Nuoroda
Muf Muf rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
Freckle rašė:
EzoTao rašė:
zzmogeliukas rašė:
3500 prasymu skaicius i teise kazkaip privercia sunerimt Praitais metais buvo tik apie 2800. Kokie 3500 prasymu? Kol kas i teise vf nl yra apie 2000. Kiek as ziurejau, tai vien MRU apie 2000 yra. O dar juk VU ir VDU yra. Tas tai taip. Šiemet visi karštligiškai veržiasi į MRU. Tikiuos, kad jie naivūs ir jų balai <19. Nes kitaip man reikės pildyt kolegijų sąrašą ;? Tada man belieka uzmirsti teise. Tavo balas dar pakankamai aukstas. Turetum tikrai istoti jeigu ne i VU, tai i MRU tikrai. O manes jau tikriausiai laukia pedagoginis. O koks tavo balas - nepamenu? Dabar jau svajoju tik apie MRU. Laikysiu špygas net miegodamas! Mano tik 19,24. Jeigu si skaiciuokle gera. O as visada norejau MRU. Jau čia su 0,2 pridėtu, ar ne? Nes kažkur radau, kad rašei 19, 04. Vistiek manau, kad turėtume į MRU praslyst... Kažkas išsigimėliško būtų, jei taip neatsitiktų Tai pagal jus ta studijos.lt balų skaičiuoklė neprideda to 0,2? Bet juk duoda pasirinkti metinį balą skaičiavau su šita skaičiuokle tai man rašė 19,44, o kai skaičiavau pati pagal formulę tai gavosi 19,64, nu tai reiškiasi, kad čia šita skaičiuoklė biškį chimičija.: )) bet kažkaip džiugina mane šiti chimičijimai.:DD va jei paaiškėtų kad reikėtų 0,2 atimt..:DD blem atrodytų šūdas tie 0,2 balo, bet kai dabar tai jie kiek apramina.: DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
19:48:48
| Nuoroda
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:02:17
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:05:32
| Nuoroda
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:08:49
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:10:11
| Nuoroda
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) Neprisideda, mano matkė B lygiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:20:48
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
Gal ir aš čia pereisiu, nes net į mokamą nebesitiki xD o koks tavo kb, kad tokios pesimistinės prognozės?: )) 19,34. Dabar vyksta konkursas ir dėl mokamų vietų o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) Neprisideda, mano matkė B lygiu šiuo atžvilgiu tau nenuskilo.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:22:18
| Nuoroda
Žmonės nenenusišnekėkit. Jūs jaučiat, kad jau iš proto einat? Mažiau galvokit apie tuos savo stojimus, nes iki kito trečiadienio nebedatrauksit. Turi 19.3-19,6 ir leidžia į kelnes, kad niekur neįstos, nebūkit juokdariai. Eikit geriau saule pasidžiaukit |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:22:20
| Nuoroda
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) Neprisideda, mano matkė B lygiu šiuo atžvilgiu tau nenuskilo.: ) Kaip sakau: geriau B 9, nei A 4 |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:23:51
| Nuoroda
saras* rašė:
Žmonės nenenusišnekėkit. Jūs jaučiat, kad jau iš proto einat? Mažiau galvokit apie tuos savo stojimus, nes iki kito trečiadienio nebedatrauksit. Turi 19.3-19,6 ir leidžia į kelnes, kad niekur neįstos, nebūkit juokdariai. Eikit geriau saule pasidžiaukit Pasidžiaugiau 3 dienas Žiūrėk, kad netektų po to man sakyt "Juk sakiau" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:26:14
| Nuoroda
saras* rašė:
Žmonės nenenusišnekėkit. Jūs jaučiat, kad jau iš proto einat? Mažiau galvokit apie tuos savo stojimus, nes iki kito trečiadienio nebedatrauksit. Turi 19.3-19,6 ir leidžia į kelnes, kad niekur neįstos, nebūkit juokdariai. Eikit geriau saule pasidžiaukit mes jaudinamės de dėl to kad niekur neįstosim, o dėl to, kad neįstosim ten kur labiausiai norim.: ) |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:26:55
| Nuoroda
Jei ir teks, nu ir kas? Išgyvensit ir be tos savo teisės... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:27:30
| Nuoroda
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
edita.va rašė:
Kaffeeklatch rašė:
o čia pridėjus tuos 0,2, jei tau jie prisideda?: ) Neprisideda, mano matkė B lygiu šiuo atžvilgiu tau nenuskilo.: ) Kaip sakau: geriau B 9, nei A 4 o geriausia 10 A.:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-15
20:28:13
| Nuoroda
edita.va rašė:
saras* rašė:
Žmonės nenenusišnekėkit. Jūs jaučiat, kad jau iš proto einat? Mažiau galvokit apie tuos savo stojimus, nes iki kito trečiadienio nebedatrauksit. Turi 19.3-19,6 ir leidžia į kelnes, kad niekur neįstos, nebūkit juokdariai. Eikit geriau saule pasidžiaukit mes jaudinamės de dėl to kad niekur neįstosim, o dėl to, kad neįstosim ten kur labiausiai norim.: ) Nesupratau aš to tavo posto, bet pažiūrėjus į tavo balus jis bet kuriuo atveju atrodo juokingas. |
|
|