Kaip jums sekasi laukti rezultatų, kur stojote?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:04:06 | Nuoroda

pas jus kb tik prie vf parašytas? prie mokamau nera?

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 71
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:06:50 | Nuoroda
Karalaitė rašė:

Taip, tik prie VF. Bet gal dėl to, kad M ir VF toks pats konkursinis balas, tai jo nekartoja...

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:08:15 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Karalaitė rašė:

Taip, tik prie VF. Bet gal dėl to, kad M ir VF toks pats konkursinis balas, tai jo nekartoja...

tai matytsvarbu, kad gerai paskaičiavo

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:09:28 | Nuoroda

Aha, tai svarbiausia. Nereikės apeliacijos rašyti

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:11:38 | Nuoroda

ziurekit as klausiau VDU ar prideda visa bala jei baigei su raudonu diplomu, jie patvirtino kad prideda tikrai. bet mano balas paskaiciuotas prie VDU be prideto...nzn ;/

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:12:01 | Nuoroda

Jo, pas mane irgi viskas tvarkoj :) Ramiai galima treciadienio laukt... 

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 96
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:13:25 | Nuoroda
zizzy rašė:

ziurekit as klausiau VDU ar prideda visa bala jei baigei su raudonu diplomu, jie patvirtino kad prideda tikrai. bet mano balas paskaiciuotas prie VDU be prideto...nzn ;/

Zize : http://www.lamabpo.lt/DUK_bendrasis.pdf - priespaskutinis klausimas lape. Niekas nieko neprideda, nebent esi olimpiados prizininke. 

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:14:29 | Nuoroda
zizzy rašė:

tai gal VDU tik sau  kažkaip prideda nes eilėj dėl krepšelio už baigima su paryrimu balų nieks neprideda

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:15:03 | Nuoroda

okey as irgi sita buvau skaiciusi, bet VDU man tiesiog patvirtino kad prideda ju univeras 1 bala.

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:16:59 | Nuoroda

Gal ten po to istojus kaipnors dadedineja, bet VDU nemanau, kad tai pakeis kanors. Nemanau, kad bus specialybiu, kur bus perpildyta VF vietu... Gausi krepseli - istosi i VF.  

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:20:12 | Nuoroda
zizzy rašė:

okey as irgi sita buvau skaiciusi, bet VDU man tiesiog patvirtino kad prideda ju univeras 1 bala.

Stojant į VDU - taip, dalyvaujant konkurse dėl VF - ne.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:20:40 | Nuoroda

Uo, rimtai yra balai surašyti. Bent tiek gerai, kad KB toks, kokį ir pasiskaičiavau - nėra klaidų ;))

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:21:06 | Nuoroda

ne jie cia snekejo apie siu metu kon.bala jog prideda, arba siaip prikalbejo visokiu nesamoniu ir tiek jie ..

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:22:14 | Nuoroda
Kayen rašė:
zizzy rašė:

Stojant į VDU - taip, dalyvaujant konkurse dėl VF - ne.

vos ne gaunas du kon. balai tada...absurdas

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:23:04 | Nuoroda

Prie konkursinio balo tau ir prideda, bet tavo konkursinis balas dalyvauja dviejuose konkursuose :) Pirmas konkursas del krepselio, antras konkursas jau kai gauni krepseli, VF vietu tavo specialybej yra 60, o krepseliu norinciu patekti 65 tarkim, tai 5 krepseliai su maziausiais konkursiniais balais nepatenka. Vat tam antram konkurse tau gali univeras pridet ka tik nori ir kaip nori, o konkurse del krepselio - visiems vienodos salygos. 

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:25:30 | Nuoroda
PsicLt rašė:

Prie konkursinio balo tau ir prideda, bet tavo konkursinis balas dalyvauja dviejuose konkursuose :) Pirmas konkursas del krepselio, antras konkursas jau kai gauni krepseli, VF vietu tavo specialybej yra 60, o krepseliu norinciu patekti 65 tarkim, tai 5 krepseliai su maziausiais konkursiniais balais nepatenka. Vat tam antram konkurse tau gali univeras pridet ka tik nori ir kaip nori, o konkurse del krepselio - visiems vienodos salygos. 

aciu uz paaiskinima, viska supratau db :)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:31:42 | Nuoroda

Prašau.. paaiškinkit, kaip pačiai tai balą apskaičiuoti, nes lamabpo rašo didesnį nei skaičiavau studijos.lt skaičiuokle.. O va kaip pačiai dabar tuos skaičius gaut, m ? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:33:38 | Nuoroda

Tai tu tik dziaukis, kad didesni raso :) Arba buk pirmoji, davusi apeliacija del per didelio konkursinio balo :D 

• Istorija / VBE 86
  • Matematika / VBE 76
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:34:41 | Nuoroda

tai taip iseina kad prie mokamu net KB neskaiciuoja tai tipo kiek vietu liks toi spec tarkim i kokia ekonomika VU turi 100 vietu, 80 is ju gauna krepselius o likusius 20 priima su bet kokiu KB nes jie patis moka uz moksla ar as teisus ar ne? :D

• Fizika / VBE 70
  • Informacinės technologijos / VBE 53
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 7
  • Matematika / VBE 71
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2009-07-17 16:35:03 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Prašau.. paaiškinkit, kaip pačiai tai balą apskaičiuoti, nes lamabpo rašo didesnį nei skaičiavau studijos.lt skaičiuokle.. O va kaip pačiai dabar tuos skaičius gaut, m ? :)

Tai tu džiaukis :D

O ten kartais ne tuo stebuklingu 0,2 didenis už tavo paskaičiuotą? Nes būtų logiška - studijos.lt neskiria A nuo B lygio.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą