Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:04:06
| Nuoroda
pas jus kb tik prie vf parašytas? prie mokamau nera? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:06:50
| Nuoroda
Karalaitė rašė:
pas jus kb tik prie vf parašytas? prie mokamau nera? Taip, tik prie VF. Bet gal dėl to, kad M ir VF toks pats konkursinis balas, tai jo nekartoja... |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:08:15
| Nuoroda
daktariūkštis rašė:
Karalaitė rašė:
pas jus kb tik prie vf parašytas? prie mokamau nera? Taip, tik prie VF. Bet gal dėl to, kad M ir VF toks pats konkursinis balas, tai jo nekartoja... tai matytsvarbu, kad gerai paskaičiavo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:09:28
| Nuoroda
Aha, tai svarbiausia. Nereikės apeliacijos rašyti |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:11:38
| Nuoroda
ziurekit as klausiau VDU ar prideda visa bala jei baigei su raudonu diplomu, jie patvirtino kad prideda tikrai. bet mano balas paskaiciuotas prie VDU be prideto...nzn ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:12:01
| Nuoroda
Jo, pas mane irgi viskas tvarkoj Ramiai galima treciadienio laukt... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:13:25
| Nuoroda
zizzy rašė:
ziurekit as klausiau VDU ar prideda visa bala jei baigei su raudonu diplomu, jie patvirtino kad prideda tikrai. bet mano balas paskaiciuotas prie VDU be prideto...nzn ;/ Zize : http://www.lamabpo.lt/DUK_bendrasis.pdf - priespaskutinis klausimas lape. Niekas nieko neprideda, nebent esi olimpiados prizininke. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:14:29
| Nuoroda
zizzy rašė:
ziurekit as klausiau VDU ar prideda visa bala jei baigei su raudonu diplomu, jie patvirtino kad prideda tikrai. bet mano balas paskaiciuotas prie VDU be prideto...nzn ;/ tai gal VDU tik sau kažkaip prideda nes eilėj dėl krepšelio už baigima su paryrimu balų nieks neprideda |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:15:03
| Nuoroda
okey as irgi sita buvau skaiciusi, bet VDU man tiesiog patvirtino kad prideda ju univeras 1 bala. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:16:59
| Nuoroda
Gal ten po to istojus kaipnors dadedineja, bet VDU nemanau, kad tai pakeis kanors. Nemanau, kad bus specialybiu, kur bus perpildyta VF vietu... Gausi krepseli - istosi i VF. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:20:12
| Nuoroda
zizzy rašė:
okey as irgi sita buvau skaiciusi, bet VDU man tiesiog patvirtino kad prideda ju univeras 1 bala. Stojant į VDU - taip, dalyvaujant konkurse dėl VF - ne. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:20:40
| Nuoroda
Uo, rimtai yra balai surašyti. Bent tiek gerai, kad KB toks, kokį ir pasiskaičiavau - nėra klaidų ) |
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:21:06
| Nuoroda
ne jie cia snekejo apie siu metu kon.bala jog prideda, arba siaip prikalbejo visokiu nesamoniu ir tiek jie .. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:22:14
| Nuoroda
Kayen rašė:
zizzy rašė:
okey as irgi sita buvau skaiciusi, bet VDU man tiesiog patvirtino kad prideda ju univeras 1 bala. Stojant į VDU - taip, dalyvaujant konkurse dėl VF - ne. vos ne gaunas du kon. balai tada...absurdas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:23:04
| Nuoroda
Prie konkursinio balo tau ir prideda, bet tavo konkursinis balas dalyvauja dviejuose konkursuose Pirmas konkursas del krepselio, antras konkursas jau kai gauni krepseli, VF vietu tavo specialybej yra 60, o krepseliu norinciu patekti 65 tarkim, tai 5 krepseliai su maziausiais konkursiniais balais nepatenka. Vat tam antram konkurse tau gali univeras pridet ka tik nori ir kaip nori, o konkurse del krepselio - visiems vienodos salygos. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:25:30
| Nuoroda
PsicLt rašė:
Prie konkursinio balo tau ir prideda, bet tavo konkursinis balas dalyvauja dviejuose konkursuose Pirmas konkursas del krepselio, antras konkursas jau kai gauni krepseli, VF vietu tavo specialybej yra 60, o krepseliu norinciu patekti 65 tarkim, tai 5 krepseliai su maziausiais konkursiniais balais nepatenka. Vat tam antram konkurse tau gali univeras pridet ka tik nori ir kaip nori, o konkurse del krepselio - visiems vienodos salygos. aciu uz paaiskinima, viska supratau db |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:31:42
| Nuoroda
Prašau.. paaiškinkit, kaip pačiai tai balą apskaičiuoti, nes lamabpo rašo didesnį nei skaičiavau studijos.lt skaičiuokle.. O va kaip pačiai dabar tuos skaičius gaut, m ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:33:38
| Nuoroda
Tai tu tik dziaukis, kad didesni raso Arba buk pirmoji, davusi apeliacija del per didelio konkursinio balo |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:34:41
| Nuoroda
tai taip iseina kad prie mokamu net KB neskaiciuoja tai tipo kiek vietu liks toi spec tarkim i kokia ekonomika VU turi 100 vietu, 80 is ju gauna krepselius o likusius 20 priima su bet kokiu KB nes jie patis moka uz moksla ar as teisus ar ne? |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-17
16:35:03
| Nuoroda
Njateneri rašė:
Prašau.. paaiškinkit, kaip pačiai tai balą apskaičiuoti, nes lamabpo rašo didesnį nei skaičiavau studijos.lt skaičiuokle.. O va kaip pačiai dabar tuos skaičius gaut, m ? Tai tu džiaukis O ten kartais ne tuo stebuklingu 0,2 didenis už tavo paskaičiuotą? Nes būtų logiška - studijos.lt neskiria A nuo B lygio. |