Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
12:53:30
| Nuoroda
Kas zinote, ar dar galime rytoj koreguot prasyma ar sian jau paskutine diena? Ir kaip ta 30lt susimoket, kaip ir pildant prasymus, banke, o ptoo tik jom parodyt ar kazkaip paciam universitete? labai prasau atsakykit kas zinot. aciu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
13:12:34
| Nuoroda
nejaugi niekas nezinot? beje , prasyma pildziau ne internetu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
13:23:08
| Nuoroda
Rastaman rašė:
Kas zinote, ar dar galime rytoj koreguot prasyma ar sian jau paskutine diena? Ir kaip ta 30lt susimoket, kaip ir pildant prasymus, banke, o ptoo tik jom parodyt ar kazkaip paciam universitete? labai prasau atsakykit kas zinot. aciu Viskas yra internete iki kada galima prasymus koreguoti lmgtfy.com/?q=Svarbiausios+pri%C4%97mimo+vykdymo+datos+2009 o ta 30 Lt banke sumoket reikia ceki parodysi ir viskas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
13:34:57
| Nuoroda
Iki rytojaus 15h gali koreguot, bet tūrėk omeny, kad kai kurie universitetai šeštadienį tik iki 13h dirbs, o kai kur ir eilė gali būti, tai stenkis ankščiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
18:00:00
| Nuoroda
Taciau dabar pagalvojau galbut neverta keisti? keisciau del to jog nenoriu i lzuu. mano pirmi prioritetai tokia: vdu ekonomika vf vu ekonomika vf ktu ekonomika vf LZUU ekonomika vf o poto mokami...taciau sprendziant is mano apzymiu i nemokamus nelabai pretenduoju, tai jei negaunu krepselio tai ir i lzuu nera galimybes nemokama istot ar ne? Tuomet nelabai apsimoka ka keisti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
20:28:59
| Nuoroda
Rastaman rašė:
Taciau dabar pagalvojau galbut neverta keisti? keisciau del to jog nenoriu i lzuu. mano pirmi prioritetai tokia: vdu ekonomika vf vu ekonomika vf ktu ekonomika vf LZUU ekonomika vf o poto mokami...taciau sprendziant is mano apzymiu i nemokamus nelabai pretenduoju, tai jei negaunu krepselio tai ir i lzuu nera galimybes nemokama istot ar ne? Tuomet nelabai apsimoka ka keisti kodel nera? yra juk i lzuu stoja zmones su zemesniais balais negu kitur (mano nuomone) taigi jei su savo rezultatais atsidursi tarp 3100 laiminguju, kurie gauna krepseli, tai tiesiog tu galbut nepapulsi i ktu del riboto vietu skaiciaus, taciau lzuu tau vietos atsiras.. tikiuosi suprantamai paaiskinau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
21:43:14
| Nuoroda
girdėjau, kad baigę lzuu ekonomiką paskui bankuose sėkmingai dirba. neverta jo nuvertinti. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-17
21:51:33
| Nuoroda
jei cia dedikuota man, as tikrai lzuu nenuvertinu, tiesiog, tai yra faktas, kad ten stoja maziau, o su didziausiais rezultatais renkasi vu, vgtu, ktu.. zinoma yra isimciu |
|
|