Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-27
08:06:46
| Nuoroda
Pas mane irgi lygiai tokia pati situacija-šiandien važiuoju užregisturoti dokumentų, tai prašymą dėl bendrabučio parašysiu, dėl visa ko O buto/kambario ir pati ieškau... Šiaip gan daug pasiūlymų, bet jau reiktų ne vienai aišku nuomotis |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-27
20:21:48
| Nuoroda
tai reikia tikėtis, kad susirasim kokią vietelę ir išgyvensim:D sėkmės:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-27
22:17:36
| Nuoroda
Aha,šiandien moteriškė registruojanti filologus man pasakė: "Reikia prašymo bendrabučiui? Žinok jie baisūs, brangūs ir be interneto, kaip nori... ". Oi kaip paguodė, tai šakės ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
20:31:28
| Nuoroda
Sveiki As cia ir pataikiau, tiesiai is Vilniaus, taip pat sunku ir gaila isvaziuoti i Kuna, bet ka jau padarysi. Kaip ir norejau to ir noriu. Norejau jusu paklausti, ryt kaip zinoma paskutine diena uzsiregistruot, tik as va galvojau reikia VU centriniam Vilniui. Tai kaip - VU centriniam ar VU KHF? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:19:19
| Nuoroda
Sveikut prisijungus! Užsiregistruot reikia pačiam Kaune.. KHF |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:35:56
| Nuoroda
A.. aciu Kaip supratau ir reiks pildyt del bendrabucio prasyma...Hm. Nezinau netraukia bendrabutis, reiks ziuret kaip su butu nuomom. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-28
21:58:55
| Nuoroda
Skubėk su butais-kainos dienom kyla ;D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-30
13:49:01
| Nuoroda
butų nuomos kainos dabar aišku kad kyla, kol sulekia studentai nauji. pataria daug kas kolkas pagyvent bendrike, ir buto ieškotis kokį lapkritį, tada jau bus pamažėjęs antplūdis nuomų, tad ir kainos mažės. o šiaip- ir aš į filologus reklamerius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-30
17:52:41
| Nuoroda
Malnu susipažint, akiduobe :> |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-30
17:53:14
| Nuoroda
Jetau, pirštai nebeklauso.. "Malonu susipažint".. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
18:10:34
| Nuoroda
Sveiki,tiksliau sveikos,turbut:]na ka, as taipogi istojau i lt,filologija ir reklama.tikiuos nenusivilsiu studijom.siaip lb nusiminiau,kad si specialybe tik kaune(taip norejau is jo issinesdint,pabodo:],na, bet ka padarysi),nes kaip ir dauguma norejau issitrenkt i vilniu.butu siaip lb malonu susipazint su busimom kursiokem/iokais,tikrai:],nes kiek baugoka bus rugseji stovet vienai:]ai,beje,gal kas zadat varyt i ta fuksu stovykla?gal kas turi kokiu nuomoniu apie ja? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
21:41:21
| Nuoroda
jurzole rašė:
Sveiki,tiksliau sveikos,turbut:]na ka, as taipogi istojau i lt,filologija ir reklama.tikiuos nenusivilsiu studijom.siaip lb nusiminiau,kad si specialybe tik kaune(taip norejau is jo issinesdint,pabodo:],na, bet ka padarysi),nes kaip ir dauguma norejau issitrenkt i vilniu.butu siaip lb malonu susipazint su busimom kursiokem/iokais,tikrai:],nes kiek baugoka bus rugseji stovet vienai:]ai,beje,gal kas zadat varyt i ta fuksu stovykla?gal kas turi kokiu nuomoniu apie ja? Laba! Sveika prisijungus į negausų būrį ;D Aš asmeniškai į stovyklą nevarysiu,bet girdėjau būna tikrai smagu O, tai mokysies "vietoj", kaunietė esi? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
22:25:22
| Nuoroda
Jap,esu kauniete,todel lb norejosi pakeist aplinka,nes kiekviena uzkampi zinau.nepavyko.sud..:]as tai nlb ka esu girdejus apie tas stovyklas,neskaitant interneto,tai kazkaip ir domina ka kiti apie ja masto,vaziuoja,nevaziuoja.gal ir vaziuociau,bet man ta stovykla kertasi su kitu renginiu,taip,kad as irgi nestovyklausiu:]o tu ne kauniete? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
19:14:13
| Nuoroda
Na ką, Sveikos visos būsimos kursiokės (Oho, kaip skambiai!) Tai nusprendžiau ir aš prisijungti. Reikia gi kažkaip pradėti, mažai čia mūsų tame forume, bet nieko, kaip nors, palengva "prisidauginsim" Mano vardas Toma. Laukiu kažkodėl studijų pradžios, o ir bendrabutį gavau, tai vai kokios įdomybės laukia. Kaip Leninas sakė, Mokykis. Mokykis. Mokykis. tai taip ir darysim Argi ne? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-14
13:01:18
| Nuoroda
Sveikos. Ale kaip gerai matyti jau gausėjantį mūsų būrį. O tai anksčiau žinojau vos dvi paneles, kurio čia mokysis... Ir aš įstojau čia. Esu labai patenkinta, mat niekur kitur savęs neįsivaizdavau. Jau kitą savaitę kraustysiuos į Kauną - reikia pradėti pažindintis su šituo miestu. Laukiu šįmet labai rugsėjo 1. Nauja vieta, nauji žmonės. Viskas vėl prasideda nuo nulio. Įdomu. Skype une.doroti , el. paštas [email protected] -- rašykite, jei kas pabendrauti norėsite. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-26
19:29:24
| Nuoroda
Šiomis dienomis keliuosi Kaunan. Internetas bus toli toli ir būtų malonu, kad parašytumėte man sms'iuką, kad prieš rugsėjo pirmą drąsiau susitiktume ir/ar kartu Rugsėjo pirmą į KHF nueitume. taigi laukiu. nr. 863985663 |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-26
19:36:52
| Nuoroda
Šiomis dienomis keliuosi Kaunan. Internetas bus toli toli ir būtų malonu, kad parašytumėte man sms'iuką, kad prieš rugsėjo pirmą drąsiau susitiktume ir/ar kartu Rugsėjo pirmą į KHF nueitume. taigi laukiu. nr. 863985663 |
|
Žinutė parašyta:
2009-09-03
16:15:58
| Nuoroda
sveikos visos, matau nemazas bureliscia susirinko:)smagu... kaip matosi paciam universitete jau susidare kelios merginu grupeles, kurios yra labiau susibendravusios, sveikintina:) taciau kad ir kaip bebutu keista, nevisos yra tokios draugiskos, kokios galbut dedasi esancios... nepykit jeigu ka izeisiu, ne su tokiais ketinimais cia pasisakyt sumaniau, jusu dar kolkas nepazistu tai nieko ir nebandau isrodineti:) kaip jau supratau visos zino, kad musu grupej yra mergina, kuri yra istekejusi. taip tai as apie savo asmenini gyvenima as cia jum nezadu aiskintis ir tuo labiau kazkam teisintis kas, kaip ir kodel. nes cia mano reikalas. tik girdejau, jog atsirado tokiu, kuriom tai kazkodel labai uzkliuvo ir nepatiko. jeigu jusu nuomone cia yra kazkokia geda ar dar kas kito ka reiktu aptarineti, ar saipyis... tai atsiprasau, bet man tai atrodo juokinga.. siaip ar taip, jeigu kas nepatinka tai eikit ir man aiskiai sakykit, nes daug maloniau, kai viska tiesiai sviesiai isgirsti, o ne kaip sugedusiam telefone kokiam... tai tiek, smagiu studiju ir linksmo studentavimo visoms! |
|
Žinutė parašyta:
2009-09-03
19:46:53
| Nuoroda
akviles rašė:
sveikos visos, matau nemazas bureliscia susirinko:)smagu... kaip matosi paciam universitete jau susidare kelios merginu grupeles, kurios yra labiau susibendravusios, sveikintina:) taciau kad ir kaip bebutu keista, nevisos yra tokios draugiskos, kokios galbut dedasi esancios... nepykit jeigu ka izeisiu, ne su tokiais ketinimais cia pasisakyt sumaniau, jusu dar kolkas nepazistu tai nieko ir nebandau isrodineti:) kaip jau supratau visos zino, kad musu grupej yra mergina, kuri yra istekejusi. taip tai as apie savo asmenini gyvenima as cia jum nezadu aiskintis ir tuo labiau kazkam teisintis kas, kaip ir kodel. nes cia mano reikalas. tik girdejau, jog atsirado tokiu, kuriom tai kazkodel labai uzkliuvo ir nepatiko. jeigu jusu nuomone cia yra kazkokia geda ar dar kas kito ka reiktu aptarineti, ar saipyis... tai atsiprasau, bet man tai atrodo juokinga.. siaip ar taip, jeigu kas nepatinka tai eikit ir man aiskiai sakykit, nes daug maloniau, kai viska tiesiai sviesiai isgirsti, o ne kaip sugedusiam telefone kokiam... tai tiek, smagiu studiju ir linksmo studentavimo visoms! Na, su manim šita naujiena niekas nepasidalino, sužinojau tik dabar, iš tavęs |
|
Žinutė parašyta:
2009-10-01
02:42:31
| Nuoroda
Reik sukurt tinklapi? uzeik cia temos pavadinimas |