Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:37:24
| Nuoroda
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra jo, bet tai čj daugumą paims. tikrai dar ir ne visi norės/galės varyti. o nezinot, kiek laiko stovke trunka?? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:39:50
| Nuoroda
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra jo, bet tai čj daugumą paims. tikrai dar ir ne visi norės/galės varyti. o nezinot, kiek laiko stovke trunka?? 2-3 dienas:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
12:45:08
| Nuoroda
Nastiona rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Pikačiū. rašė:
jarver rašė:
Nastiona rašė:
jarver rašė:
na ka, kursiokai, susitiksime rugseji )) ruoskites aukstajai matkei na, tikiuosi eko dieniniame nebus daug moksliuku nors visi mes cia tokie tai gal dar susitiksim anksiau, fuxu stovykla dar laukia ;DD o zinot gal kur jau reik i ja registruotis, nes kiek pamenu, ten iskart po istojimo reik registruotis.. na, bet tikiuosi i gera grupe pateksiu man atrodo kai registruot dokumentus neši, tai iškart ir į stovkę pasakai, kad nori aisku na, bet ten irgi visu nepaima, kazkokia atranka irgi yra jo, bet tai čj daugumą paims. tikrai dar ir ne visi norės/galės varyti. o nezinot, kiek laiko stovke trunka?? 2-3 dienas:) Oooo, man toks laikotarpis tinka |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:01:15
| Nuoroda
kazkokie ekonomista nekalbus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:01:56
| Nuoroda
jarver rašė:
Tiesa, da jum klausimelis, ar daug vilnieciu cia stoja?? Vilnieciai atsishaukit! VILNIUS HERE :D turbtu i vakarini mane numes |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:31:24
| Nuoroda
As irgi is vilniaus ;D ir matyt i vakarini ;o |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:33:50
| Nuoroda
tai dar ir į tą fuxų tovyklą atrenka? o pagal kokius kriterijus? kažkaip keistai... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:48:20
| Nuoroda
nowyte rašė:
As irgi is vilniaus ;D ir matyt i vakarini ;o mesk skype reik susipazint |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:52:51
| Nuoroda
Sveiki, pirmakursiai:) jei turit kokių klausimų ar neaiškumų, klauskit drąsiai, pabandysiu atsakyt:) Galit ir emeilu parašyt [email protected]. Mačiau apie stofkę kalbant, tai ji truks šiemet keturias dienas Kuratorius Eiviltas |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
13:54:14
| Nuoroda
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:01:20
| Nuoroda
Na, ekonomistai busimieji, nenorit pasikviest mane i one draugus? Mano e-mailas: [email protected] . Be to rimtai sian kazkokie nekalbus jus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:04:54
| Nuoroda
Eiviltas rašė:
Sveiki, pirmakursiai:) jei turit kokių klausimų ar neaiškumų, klauskit drąsiai, pabandysiu atsakyt:) Galit ir emeilu parašyt [email protected]. Mačiau apie stofkę kalbant, tai ji truks šiemet keturias dienas Kuratorius Eiviltas Sveikas del stovyklos dar butu idomu suzinoti, kur jinai vyks? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:05:29
| Nuoroda
tj kad labai mazai cia musu.. ir kur gi visi..:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:05:33
| Nuoroda
Eiviltas rašė:
Sveiki, pirmakursiai:) jei turit kokių klausimų ar neaiškumų, klauskit drąsiai, pabandysiu atsakyt:) Galit ir emeilu parašyt [email protected]. Mačiau apie stofkę kalbant, tai ji truks šiemet keturias dienas Kuratorius Eiviltas Labas norėčiau sužinoti, kokiu maždaug metu ji bus ir ar visi galės dalyvauti? taip pat, gal galima sužinoti, kaip ten viskas vyksta? ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:15:34
| Nuoroda
Tai kaip supratau neakivaizdininkų čia nėra |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:19:07
| Nuoroda
sveiki, na ka jungiuos prie jusu, tik turbut as prie vakariniu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:22:54
| Nuoroda
Sveiki, kursiokai. Sekmes. |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:30:24
| Nuoroda
Oooo pagaliau dar vienas ciuvas atsirado, nes as jau galvojau pateksiu kaip i harema |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:32:27
| Nuoroda
sveiki, kolegos. prisijungsiu ir aš prie jūsų mano skype: jolitak |
Žinutė parašyta:
2009-07-23
14:50:04
| Nuoroda
Vichy* rašė:
sveiki, na ka jungiuos prie jusu, tik turbut as prie vakariniu sveika prisijunk prie vakarinuku parasyk:P skype: butterfly1414 (greiciausiai ir as vakarine ) |
|
|