Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:39:09
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
Visai idomiai butu nuvaryt i ta fuxu stovykla bet tai kai nevietinis tai sunku labai susigaudyt tame vilniui.... Taigi stovykla, tai ne Vilniuj vyks, gaudytis ten nereikės. Ei, nenorit kokio čato bendro padaryt skype ar kokios grupės facebook`e? |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-27
21:51:46
| Nuoroda
FitasX rašė:
Linksmas22 rašė:
Visai idomiai butu nuvaryt i ta fuxu stovykla bet tai kai nevietinis tai sunku labai susigaudyt tame vilniui.... Taigi stovykla, tai ne Vilniuj vyks, gaudytis ten nereikės. Ei, nenorit kokio čato bendro padaryt skype ar kokios grupės facebook`e? Nu vis tiek reikia zinoti kaip iki ten dasigauti skype chatas neblogai butu... |
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:00:54
| Nuoroda
Linksmas22 rašė:
FitasX rašė:
Linksmas22 rašė:
Visai idomiai butu nuvaryt i ta fuxu stovykla bet tai kai nevietinis tai sunku labai susigaudyt tame vilniui.... Taigi stovykla, tai ne Vilniuj vyks, gaudytis ten nereikės. Ei, nenorit kokio čato bendro padaryt skype ar kokios grupės facebook`e? Nu vis tiek reikia zinoti kaip iki ten dasigauti skype chatas neblogai butu... Juk turėtų būti kažkas tokio, pasakys vietą kur rinktis, kad ir pvz Medicinos fakultetas ir iš ten nuveš autobusas, bent manau taip turėtų būti. Po to į tą pačią vietą parveš. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:03:46
| Nuoroda
Linksmas, duok šian savo skype, o jei jau davei, tai sorry žioplas esu ir nepamačiau. bandysiu surinkt į čatą visus ką turiu, nors gan menki mano resursai. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:06:04
| Nuoroda
Beje, klausimas Pawlyzui. Ar tu tas pats Paulius kuris sėdėjo SA ten su visais, kur info reikėjo duot savo ir dėl LSP ? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:07:18
| Nuoroda
linksmas22 |
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:28:40
| Nuoroda
FitasX rašė:
Beje, klausimas Pawlyzui. Ar tu tas pats Paulius kuris sėdėjo SA ten su visais, kur info reikėjo duot savo ir dėl LSP ? Taip, buvau, tik ar aš duomenis suvesdinėjau tikrai neatsimenu, ba žmonių daug, o man nuo 14val smegenai pastarosiom dienom nebeveikia, tai būnu truputį zombio stadijoj Įmest ir mane galit į savo chatą, papasakot ko nors galėsiu... Nors ką čia, gi pats daugelio kontaktus turiu, tai galiu grupę sukurt Tik prieš tai einu atsigert, spraito |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:35:09
| Nuoroda
PawlyzaS rašė:
FitasX rašė:
Beje, klausimas Pawlyzui. Ar tu tas pats Paulius kuris sėdėjo SA ten su visais, kur info reikėjo duot savo ir dėl LSP ? Taip, buvau, tik ar aš duomenis suvesdinėjau tikrai neatsimenu, ba žmonių daug, o man nuo 14val smegenai pastarosiom dienom nebeveikia, tai būnu truputį zombio stadijoj Įmest ir mane galit į savo chatą, papasakot ko nors galėsiu... Nors ką čia, gi pats daugelio kontaktus turiu, tai galiu grupę sukurt Tik prieš tai einu atsigert, spraito Būtų super. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-27
22:47:12
| Nuoroda
galit ir mane prijungti prie chat'o skype: xmuffix123 |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-31
16:40:51
| Nuoroda
Sweiki busimi kaliegos dar wienas zmogus papildo jusu gretas kiek maciau sarasa, taj lbj daug panu musu grupej, wat vaikinu taj lbj mazaj mano kb buwo 16,40, o maziausias i wf buwo 19,12 man atrodo, o i wnf 15. |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-01
00:17:08
| Nuoroda
algemorta rašė:
Sweiki busimi kaliegos dar wienas zmogus papildo jusu gretas kiek maciau sarasa, taj lbj daug panu musu grupej, wat vaikinu taj lbj mazaj mano kb buwo 16,40, o maziausias i wf buwo 19,12 man atrodo, o i wnf 15. cha!! kai nuskilo DDD kokie tikslesni skaiciai kiek vaikinu ir merginu? ;D |
Žinutė parašyta:
2010-08-09
14:18:49
| Nuoroda
istojau i vnf skype kvieskit cherry-cherry12 |
|
Žinutė parašyta:
2010-08-23
13:00:08
| Nuoroda
Sveiki pirmakursiai, Aš, asmeniškai, įstojau į nemokamą vietą su 17b. (bet tatai buvo pernai) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-08-23
15:09:49
| Nuoroda
ir as cia istojau ir lb dziaugiuosi. prisijungsiu prie jusu mano skype:sniegis1 |