Kultūros vadyba 2009
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:13:10 | Nuoroda
arturelis rašė:

jei būtų baisu būtų negerai ;D šiaip ne :) smagu ir labai džiaugiuos.. :) ir matau, kad daug nevietinių, tai truputį ramiau ;D

tai gerai, kad smagu :) ir mum smagu :) tai Artūras, kaip suprantu, būsi? :) sakyk, kas paskatino tokią specialybę rinktis? :) ahaaa, bent jau aš -  tikrai nevietinė. Pala, pats iš kur? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:14:25 | Nuoroda
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:

tj va mergytes radau butuka 2kambariu  labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype :  mixiuke-   nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt :D

NU KA tikrai pigiai

tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos :)

• Istorija / VBE 50
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 71
  • Matematika / VBE 32
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 68
Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:14:49 | Nuoroda

aišku, iš Vilniaus, hehe, nepyk, mestelėjau akį į anketą :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:15:54 | Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:

tj va mergytes radau butuka 2kambariu  labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype :  mixiuke-   nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt :D

NU KA tikrai pigiai

tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos :)

tai jau taiiiiip

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:16:35 | Nuoroda

noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų :) o aš pats iš Vilniaus :)) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties :) o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :)

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:24:42 | Nuoroda
arturelis rašė:

noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų :) o aš pats iš Vilniaus :)) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties :) o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :)

na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. :) kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi :) o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? :)

Žinutė parašyta: 2009-07-26 00:29:01 | Nuoroda
le lac rašė:
arturelis rašė:

na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. :) kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi :) o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? :)

yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas :) pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas :) ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose :) mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal :)

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 02:58:42 | Nuoroda

o gal kas zinot ar numanot kiek grupiu bus? :) 

Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:08:57 | Nuoroda

manau, kad dvi :) todel, kad praeitais metais buvo priimta irgi 70 zmoniu ir buvo 2 grupes :) atrodo :))

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:15:14 | Nuoroda

Kažin pagal ką tas grupes skirstys? :)

• Istorija / VBE 83
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 87
  • Matematika / VBE 22
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:27:54 | Nuoroda

nu va ir man idomu :) o tai kas praset bendrabucio ? :)

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:38:00 | Nuoroda

beje, paneles is Kauno , kuriuose rajonuose patartumete ieskotis buto/kambario ? 

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:51:23 | Nuoroda
arturelis rašė:

beje, paneles is Kauno , kuriuose rajonuose patartumete ieskotis buto/kambario ? 

Patogiausia būtų arčiausiai universiteto, bet senamiesty ir laisvės alėjoj turėtų būt laaabai brangu.

Kokiuose šančiuose ar viljampolėj geriau neieškok būsto.. Atmosfera nekokia ;D Nors realiai visi mūsų rajonai vienodi. Geriau žiūrėk kur pigiau ir kur susisiekimas geras :)

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 22
Žinutė parašyta: 2009-07-26 09:57:32 | Nuoroda
keptuve rašė:
arturelis rašė:

Patogiausia būtų arčiausiai universiteto, bet senamiesty ir laisvės alėjoj turėtų būt laaabai brangu.

Kokiuose šančiuose ar viljampolėj geriau neieškok būsto.. Atmosfera nekokia ;D Nors realiai visi mūsų rajonai vienodi. Geriau žiūrėk kur pigiau ir kur susisiekimas geras :)

bendrabutis geriausia iseitis tada  ... :D o jei rimtai , kas per vieta kur tas KHF bendrikas ? nes siaip tai va kiek vakar pasiskaiciau, tai visai puse bedos tie bendrabuciai .. ir gan arti :) ir is vis, kaip sakiau, turbut geriausia net nekvarsint sau galvos ir palaukt ziemos, kada kainos tikrai kris :) tai va :D Monika, gal sakau kuriam kur nors atskira kulturininku grupe :) pvz facebook'e ? :) arba dar kur nors :) 

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 10:03:46 | Nuoroda

Ta vieta tai gal ir gera, nežinau, buvau ten porą kartų vaikystėj ;D

O apie grupę mintis gera :) aš už facebook'ą

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 22
Žinutė parašyta: 2009-07-26 10:04:02 | Nuoroda

Sakyk kaip tave rast ten ;D

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 22
Žinutė parašyta: 2009-07-26 10:11:49 | Nuoroda

pagal varda pavarde ;DDD parasyk Arturas Vodcicas

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 10:16:02 | Nuoroda

Pamėginsiu, tikiuosi man pavyks :DDD

• Istorija / VBE 83
  • Matematika / VBE 22
Žinutė parašyta: 2009-07-26 12:50:29 | Nuoroda

tai va junkites i grupe ar per Monika ar per mane ;) ten patogiau bus bendraut visoms/visiems ;D

• Istorija / VBE 50
  • Matematika / VBE 32
Žinutė parašyta: 2009-07-26 13:19:41 | Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
arturelis rašė:

yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas :) pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas :) ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose :) mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal :)

domėjaus ;) žinau ir apie tą LMTA, ir apie kolegijas, bet kažkaip čia nusprendžiau :) kodėl pats į Kauną? :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą