Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:13:10
| Nuoroda
arturelis rašė:
jei būtų baisu būtų negerai ;D šiaip ne smagu ir labai džiaugiuos.. ir matau, kad daug nevietinių, tai truputį ramiau ;D tai gerai, kad smagu ir mum smagu tai Artūras, kaip suprantu, būsi? sakyk, kas paskatino tokią specialybę rinktis? ahaaa, bent jau aš - tikrai nevietinė. Pala, pats iš kur? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:14:25
| Nuoroda
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:
tj va mergytes radau butuka 2kambariu labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype : mixiuke- nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt
NU KA tikrai pigiai tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:14:49
| Nuoroda
aišku, iš Vilniaus, hehe, nepyk, mestelėjau akį į anketą |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:15:54
| Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
gizmau_kaka rašė:
tj va mergytes radau butuka 2kambariu labai netoli musu univero ;D tj jei netenkins musu bendrabutis jei gausim..tj galim 4iese susimest..ir gyvent ten,kol dar nevelu ;] kaina 500 ...tj kiekvienai gautusi po 125 lt..tj skaitau labai nebrangiai...viskas yra visi baldai ir t.t. ;] skype : mixiuke- nu dar norisi kazkaip ta bendrabuti pamatyt
NU KA tikrai pigiai tikrai nebrangiai.. va aš tai dabar lauksiu bendriko, o po to žiūrėsiu buto .. nes dabar bumas ir manau, kad kainos gerokai sukeltos tai jau taiiiiip |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:16:35
| Nuoroda
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:24:42
| Nuoroda
arturelis rašė:
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
00:29:01
| Nuoroda
le lac rašė:
arturelis rašė:
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
02:58:42
| Nuoroda
o gal kas zinot ar numanot kiek grupiu bus? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:08:57
| Nuoroda
manau, kad dvi todel, kad praeitais metais buvo priimta irgi 70 zmoniu ir buvo 2 grupes atrodo ) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:15:14
| Nuoroda
Kažin pagal ką tas grupes skirstys? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:27:54
| Nuoroda
nu va ir man idomu o tai kas praset bendrabucio ? :) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:38:00
| Nuoroda
beje, paneles is Kauno , kuriuose rajonuose patartumete ieskotis buto/kambario ? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:51:23
| Nuoroda
arturelis rašė:
beje, paneles is Kauno , kuriuose rajonuose patartumete ieskotis buto/kambario ? Patogiausia būtų arčiausiai universiteto, bet senamiesty ir laisvės alėjoj turėtų būt laaabai brangu. Kokiuose šančiuose ar viljampolėj geriau neieškok būsto.. Atmosfera nekokia ;D Nors realiai visi mūsų rajonai vienodi. Geriau žiūrėk kur pigiau ir kur susisiekimas geras |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
09:57:32
| Nuoroda
keptuve rašė:
arturelis rašė:
beje, paneles is Kauno , kuriuose rajonuose patartumete ieskotis buto/kambario ? Patogiausia būtų arčiausiai universiteto, bet senamiesty ir laisvės alėjoj turėtų būt laaabai brangu. Kokiuose šančiuose ar viljampolėj geriau neieškok būsto.. Atmosfera nekokia ;D Nors realiai visi mūsų rajonai vienodi. Geriau žiūrėk kur pigiau ir kur susisiekimas geras bendrabutis geriausia iseitis tada ... o jei rimtai , kas per vieta kur tas KHF bendrikas ? nes siaip tai va kiek vakar pasiskaiciau, tai visai puse bedos tie bendrabuciai .. ir gan arti ir is vis, kaip sakiau, turbut geriausia net nekvarsint sau galvos ir palaukt ziemos, kada kainos tikrai kris tai va Monika, gal sakau kuriam kur nors atskira kulturininku grupe pvz facebook'e ? :) arba dar kur nors |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
10:03:46
| Nuoroda
Ta vieta tai gal ir gera, nežinau, buvau ten porą kartų vaikystėj ;D O apie grupę mintis gera aš už facebook'ą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
10:04:02
| Nuoroda
Sakyk kaip tave rast ten ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
10:11:49
| Nuoroda
pagal varda pavarde ;DDD parasyk Arturas Vodcicas |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
10:16:02
| Nuoroda
Pamėginsiu, tikiuosi man pavyks DD |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
12:50:29
| Nuoroda
tai va junkites i grupe ar per Monika ar per mane ten patogiau bus bendraut visoms/visiems ;D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-26
13:19:41
| Nuoroda
arturelis rašė:
le lac rašė:
arturelis rašė:
noras daryti gyvenime tai, kas patinka ir teikia jėgų o aš pats iš Vilniaus ) šiaip į kultūros vadybą norėjau seniai, nes jau gan seniai turėjau įvairios patirties o kas Tave paskatino rinktis šią specialybę ? kodėl į Kauną ? :) na, kadangi iš manęs taip pat geros medikės ar matematikės nebūtų.. kažkaip irg senokai buvau nusižvelgus šią specialybę ir šiaip gan aktyvus visą laiką žmogus buvau. Tokie dalykai tinka ir patinka, taigi o į Kauną todėl, kad, kiek man žinoma, kitur nėra galimybės to studijuot, taip? yra .. LMTA :) bet ten yra stojamasis egzas pokalbis ir projekto rašymas : ) berods šiemet buvo renkamas kursas ir yra kolegijose, pvz. VK (Vilniaus kolegija), Klaipėdos kolegijoje ir ten kituose miestuose/miesteliuose mažai domėjais ;]]] joke... ;] o jei rimtai, tai gerai gerai !!! būsim kursiokai gal domėjaus žinau ir apie tą LMTA, ir apie kolegijas, bet kažkaip čia nusprendžiau kodėl pats į Kauną? |