Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-10
19:51:34
| Nuoroda
laba as istojau i lt filologija ..noreciau susipazinti..kas dar istojote ????? ..maciau indriga pingpong... |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
06:34:54
| Nuoroda
fju rašė:
laba as istojau i lt filologija ..noreciau susipazinti..kas dar istojote ????? ..maciau indriga pingpong... malonu susipazinti, fju |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
19:34:33
| Nuoroda
pingpong rašė:
editha rašė:
Sveiki ;] įstojau į rusų filologiją ;}} dar norėjau paklaust dėl tos fuxų stofkės, kaip ten kas ;D kur reikėjo tą emailą savo pasakyt? ;D nes aš tai niekam nediktavau, nei ką ;D turbūt man ir kvietimo neatsiųs.. :} O šiaip tai planuoju bendrabuty gyvent, jei atsirastų bendraminčių, mano skype: editjulia1 :}} Sveika, Edita Priduodant dokumentus, šalia yra kabinetas, kuriame vaikšto studentai (tikriausiai iš studentų atstovybės), na ir ten nueini, papasakoja, kaip pasidaryt studento pažymėjimą, duoda lapuką apie fuxų stofkę, kuri vyks rugpjūčio 27-29 dienomis Pailgyje, Švenčionių rajone, dar duoda bukletą apie koncertą, vyksiantį rugsėjo 1d. Vingio parke. Nuveda prie kompo, ten užsirašo tavo vardą, pavardę ir paprašo e-mailą, nes į jį atsiųs pakvietimą į fuxų stofkę o tavo atveju net nežinau, ką patarti.. O tai, kai nešei dokumentus, nesimatė besibastančių studentų šalia? Tai vat, kad matėsi, ir mane užkalbino, sako "kai viską susitvarkysi, užeik pas mus ;D o aš ten kelis kartus pirmyn atgal į 6 aukštą laipiojau, ir paskui užmiršau visai ;D Bet va parašiau jiem į emailą, tai sakė, kad biškį pavėlavau. Tai į sotfkę nevarysiu :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-11
23:26:38
| Nuoroda
editha rašė:
pingpong rašė:
editha rašė:
Sveiki ;] įstojau į rusų filologiją ;}} dar norėjau paklaust dėl tos fuxų stofkės, kaip ten kas ;D kur reikėjo tą emailą savo pasakyt? ;D nes aš tai niekam nediktavau, nei ką ;D turbūt man ir kvietimo neatsiųs.. :} O šiaip tai planuoju bendrabuty gyvent, jei atsirastų bendraminčių, mano skype: editjulia1 :}} Sveika, Edita Priduodant dokumentus, šalia yra kabinetas, kuriame vaikšto studentai (tikriausiai iš studentų atstovybės), na ir ten nueini, papasakoja, kaip pasidaryt studento pažymėjimą, duoda lapuką apie fuxų stofkę, kuri vyks rugpjūčio 27-29 dienomis Pailgyje, Švenčionių rajone, dar duoda bukletą apie koncertą, vyksiantį rugsėjo 1d. Vingio parke. Nuveda prie kompo, ten užsirašo tavo vardą, pavardę ir paprašo e-mailą, nes į jį atsiųs pakvietimą į fuxų stofkę o tavo atveju net nežinau, ką patarti.. O tai, kai nešei dokumentus, nesimatė besibastančių studentų šalia? Tai vat, kad matėsi, ir mane užkalbino, sako "kai viską susitvarkysi, užeik pas mus ;D o aš ten kelis kartus pirmyn atgal į 6 aukštą laipiojau, ir paskui užmiršau visai ;D Bet va parašiau jiem į emailą, tai sakė, kad biškį pavėlavau. Tai į sotfkę nevarysiu :} nu lievai, kad taip ivyko nu bet padarysim juk meet'a paskutinemis rugpjucio dienomis visi :) ir kas pateks i stofke, ir kas nepateks |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-12
00:13:37
| Nuoroda
pingpong rašė:
editha rašė:
pingpong rašė:
editha rašė:
Sveiki ;] įstojau į rusų filologiją ;}} dar norėjau paklaust dėl tos fuxų stofkės, kaip ten kas ;D kur reikėjo tą emailą savo pasakyt? ;D nes aš tai niekam nediktavau, nei ką ;D turbūt man ir kvietimo neatsiųs.. :} O šiaip tai planuoju bendrabuty gyvent, jei atsirastų bendraminčių, mano skype: editjulia1 :}} Sveika, Edita Priduodant dokumentus, šalia yra kabinetas, kuriame vaikšto studentai (tikriausiai iš studentų atstovybės), na ir ten nueini, papasakoja, kaip pasidaryt studento pažymėjimą, duoda lapuką apie fuxų stofkę, kuri vyks rugpjūčio 27-29 dienomis Pailgyje, Švenčionių rajone, dar duoda bukletą apie koncertą, vyksiantį rugsėjo 1d. Vingio parke. Nuveda prie kompo, ten užsirašo tavo vardą, pavardę ir paprašo e-mailą, nes į jį atsiųs pakvietimą į fuxų stofkę o tavo atveju net nežinau, ką patarti.. O tai, kai nešei dokumentus, nesimatė besibastančių studentų šalia? Tai vat, kad matėsi, ir mane užkalbino, sako "kai viską susitvarkysi, užeik pas mus ;D o aš ten kelis kartus pirmyn atgal į 6 aukštą laipiojau, ir paskui užmiršau visai ;D Bet va parašiau jiem į emailą, tai sakė, kad biškį pavėlavau. Tai į sotfkę nevarysiu :} nu lievai, kad taip ivyko nu bet padarysim juk meet'a paskutinemis rugpjucio dienomis visi :) ir kas pateks i stofke, ir kas nepateks Tai aš manau, vistiek bus juk barake gyvenančių, susipažinsim tikrai :} |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-12
11:28:45
| Nuoroda
tikrai taip be to, juk dar wisi metai laukia moxlu... cementovkes ir t.t. ash gawau ta kwietima, bet tik sekmadieni atrashiau, nes ishwaziawus buwau. Tj mazai shansu, kad pawyx i stovke varyt... gaila, bet ka jau padarysi. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
00:11:43
| Nuoroda
ash irgi ne ta diena atrasiau, kai gavau, bet issiunciau dar, juk viltis mirsta paskutine ;D :D awdrug pakvies :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
00:12:21
| Nuoroda
na taip viltis - durniu motina, o motina vaiku nepalieka |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-13
21:51:40