Istojusieji i SK cia <--- :}
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-31 12:45:35 | Nuoroda
strapse rašė:

reikia tik atestato ;) siandien nesiau nei fotkiu nieko nereikejo :P

aciu :)

• Biologija / VBE 37
  • Chemija / VBE 38
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 60
Žinutė parašyta: 2009-07-31 12:48:39 | Nuoroda
Volume rašė:

Bet bendrabuti linksmiau :>

nu tj jaj kas pasikviesi T mane butelioka isgersam :D

Žinutė parašyta: 2009-07-31 14:24:15 | Nuoroda

Tomeli baik zmones is kelio vest ;D

• Biologija / VBE 33
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 15
  • Matematika / MBE 10
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 17
Žinutė parašyta: 2009-07-31 14:47:23 | Nuoroda

ej, tik manes nepamirskit pasikviest :D

• Biologija / VBE 37
  • Chemija / VBE 38
Žinutė parašyta: 2009-07-31 18:42:55 | Nuoroda

Įstaigų ir įmonių administravimas. :)

Šiaip nei kiek būtų kainors nekrito, nes klasiokė kambarį Šiauliuose nuomosis, tai 300 berods, dar be komunalinių... tai nekas.

Man irgi išties įdomu kokia bendrabučių būklė, nes žiauriai bijau į kokį lušnyną patekti. Svabiausia, kad vėjai nelakstytų žiemą ir tarakonų nebūtų, o kitkas suremontuojama. Noriu į bendriką. Dar įdomu. Kodėl neprašė tėvų atlyginimo 3mėn vidurkio? Negi visiems užteks bendriko? 

• Istorija / VBE 5
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 43
  • Matematika / VBE 12
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 38
Žinutė parašyta: 2009-07-31 18:52:05 | Nuoroda

na siaip tai jo, bet kartais norisi ramiau pabut, ko bendrabutyj nelabai pavyksta padaryt :) siaip kiek girdejau geri tie bendrabuciai sk..

• Biologija / VBE 33
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-07-31 19:35:01 | Nuoroda
kiddazz rašė:

na siaip tai jo, bet kartais norisi ramiau pabut, ko bendrabutyj nelabai pavyksta padaryt :) siaip kiek girdejau geri tie bendrabuciai sk..

Manau, kad nesvarbu kur gyveni. Nes jeigu norėsi mokytis, mokysies ir bendrabutyje ir bute. O jeigu nenori gali net ir pas korepetitorius eidamas nemokėti. Jūs dabar sakysi, kad bendrabutyje triukšmas ir t.t. Jo, tas tiesa. Tačiau visada galima gražiai susitarti. Manau.

• Istorija / VBE 5
  • Matematika / VBE 12
Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:10:11 | Nuoroda
*sunshine rašė:
kiddazz rašė:

Manau, kad nesvarbu kur gyveni. Nes jeigu norėsi mokytis, mokysies ir bendrabutyje ir bute. O jeigu nenori gali net ir pas korepetitorius eidamas nemokėti. Jūs dabar sakysi, kad bendrabutyje triukšmas ir t.t. Jo, tas tiesa. Tačiau visada galima gražiai susitarti. Manau.

nu manau merginu bendrabutyje yra geriau... znot jos tvarkingesnes... o kaip man pasakojo bachurai zn.... vn kojne ten kita ten.... gal pradzioje bute pameginsu gyvent :D jaj bus per brangu prisijunksiu kaijp nors ir i bendrabucio chiebra :D o bute siek tiek laisviau.... grysti kada nori parsivedi ka nori... ir t...t.... sava virtuve vonia :P

Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:20:33 | Nuoroda

Kada lauziam pirma susipazinimo bonke ?:D

Žinutė parašyta: 2009-08-01 11:38:04 | Nuoroda
Volume rašė:

Kada lauziam pirma susipazinimo bonke ?:D

ilgai laukt nereijks 4 savaitikes ir lauziam

Žinutė parašyta: 2009-08-01 13:51:59 | Nuoroda
Tomelisss1990 rašė:
*sunshine rašė:
kiddazz rašė:

nu manau merginu bendrabutyje yra geriau... znot jos tvarkingesnes... o kaip man pasakojo bachurai zn.... vn kojne ten kita ten.... gal pradzioje bute pameginsu gyvent :D jaj bus per brangu prisijunksiu kaijp nors ir i bendrabucio chiebra :D o bute siek tiek laisviau.... grysti kada nori parsivedi ka nori... ir t...t.... sava virtuve vonia :P

Negi yra du bendrikai? Merginų ir vaikinų? ;D Aš tai maniau, kad kartu.. tik kambariai skirtingi. Aš tai kaip tik pradžioje bendrike,  o paskui gal jeigu vaikinas ras darbą šiauliuose su juo bute apsigyvensiu.

Tik kas nervina, kad reikia už 5mėn sumokėti iškarto.

• Istorija / VBE 5
  • Matematika / VBE 12
Žinutė parašyta: 2009-08-01 14:22:18 | Nuoroda

Tomelis1990 duok savo skype :>

Žinutė parašyta: 2009-08-01 16:33:29 | Nuoroda

oky

Žinutė parašyta: 2009-08-03 22:27:27 | Nuoroda
nu sweiki :) aš irgi į šk.. socialinį darbą.. :) gyvensiu pas mamos pažįstamą.. o iki fakulteto 6km, autikais virš 1h... tikriausiai bendriko negausiu.. nors tikrai norėčiau.. kad ir kaip ten triukšminga ar baisu :D vis linksmiau gyvent..
Žinutė parašyta: 2009-08-03 22:33:35 | Nuoroda
fantazijaX rašė:
nu sweiki :) aš irgi į šk.. socialinį darbą.. :) gyvensiu pas mamos pažįstamą.. o iki fakulteto 6km, autikais virš 1h... tikriausiai bendriko negausiu.. nors tikrai norėčiau.. kad ir kaip ten triukšminga ar baisu :D vis linksmiau gyvent..

Tai nerašei prašymo dėl bendriko? ;}} 

• Istorija / VBE 5
  • Matematika / VBE 12
Žinutė parašyta: 2009-08-04 12:25:02 | Nuoroda

Tai nieko is finansu neatsiras? ;D

• Biologija / VBE 33
  • Matematika / MBE 10
Žinutė parašyta: 2009-08-05 10:29:22 | Nuoroda

man atrodo kad ne

Žinutė parašyta: 2009-08-05 21:41:33 | Nuoroda

O kazin vyrioku slaugu bus? 

• Biologija / VBE 37
  • Chemija / VBE 38
Žinutė parašyta: 2009-08-05 23:25:33 | Nuoroda

Ateisi i bendrabuti pabusiu slaugu tau :P

Žinutė parašyta: 2009-08-06 14:44:31 | Nuoroda
Volume rašė:

Ateisi i bendrabuti pabusiu slaugu tau :P

Jej pasikviesi, kawos pawaisinsi - atejsiu

• Biologija / VBE 37
  • Chemija / VBE 38
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą