Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
14:46:33
| Nuoroda
Mru simet neskelbs 2 turo , nors vietu tikrai turejo likt , pats turiu pazistamu kurie ten atsisake vietu , tai ar jiems nereik studentu ar kaip suprast ? |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-03
17:54:53
| Nuoroda
Studentas00 rašė:
Mru simet neskelbs 2 turo , nors vietu tikrai turejo likt , pats turiu pazistamu kurie ten atsisake vietu , tai ar jiems nereik studentu ar kaip suprast ? Arba likusias laisvas vietos perduos "saviems" |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
11:15:29
| Nuoroda
Tai dbr rasant prasyma reikia vaziuoti i savo univera? ar uztenka nuvykti ten kur prasyma rasiau pirmame ture? ir kaip su pinigu mokejimu, dbr reikes tik 30lt moket uz viena o uz du jau 150lt kaip r pirmame ture? Beje dar gal kas zino gal galima sutarti nutraukti su univeru jei jau esi pasirases ir telefonu ar per emaila?Nes as jau sudariau sutarti, bet stosiu i kita specialybe tam univere tai nezinau kaip nutraukti viska. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
12:08:49
| Nuoroda
vu laisvos vietos paskelbtos vu.lt tinklalapyje jau vakar |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
20:02:49
| Nuoroda
kolegijos likusias laisvas vietas, turi paskelbti rytoj. Klausimai: kelinta val. tai bus? Gal galima bandyti speti ir prasyma rasyti anksciau? ar reikia laukti, kada paskelbs interneto svetaineje.. Dekingas;) |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-04
21:49:22
| Nuoroda
sveiki, norejau paklaus ar butina tureti kvita jog mokejau 150 lt kad reiktu moketi tik 35 lt ? juk universitete tai jau uzregistruota ir jie mato kad as pavyzdziui esu pas juos istojes i mokama vieta. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
21:17:40
| Nuoroda
Kaip pildyti prašymus internetu? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-05
22:00:01
| Nuoroda
mahjong rašė:
sveiki, norejau paklaus ar butina tureti kvita jog mokejau 150 lt kad reiktu moketi tik 35 lt ? juk universitete tai jau uzregistruota ir jie mato kad as pavyzdziui esu pas juos istojes i mokama vieta. nereikia |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
01:12:59
| Nuoroda
Istojau i Universiteta mokama vieta, nunesiau, registravau dokumentus, taciau siandien paziuriu i LAMABPO duomenu baze, o ten raso: "Jūs esate užregistruotas(-a) dalyvauti stojimo papildomame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas 2009 metais, šių studijų programų konkurse:" ir pateiktas mano senas sarasas su zodziu KVIETIMAS prie specialybes i kuria istojau. O tai nereiskia, kad as esu nepriimtas i universiteta ar panasiai, jei esu uzregistruotas i II tura ??? Neramu |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
11:34:27
| Nuoroda
iki kada galima registruotis i antra tura? ar jau viskas... |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-08-06
11:52:23
| Nuoroda
klasika;DDD rašė:
iki kada galima registruotis i antra tura? ar jau viskas... rugpjucio 8d. |
Žinutė parašyta:
2009-08-06
12:12:05
| Nuoroda
Brokoliu_Majonezas rašė:
Istojau i Universiteta mokama vieta, nunesiau, registravau dokumentus, taciau siandien paziuriu i LAMABPO duomenu baze, o ten raso: "Jūs esate užregistruotas(-a) dalyvauti stojimo papildomame priėmime į Lietuvos aukštąsias mokyklas 2009 metais, šių studijų programų konkurse:" ir pateiktas mano senas sarasas su zodziu KVIETIMAS prie specialybes i kuria istojau. O tai nereiskia, kad as esu nepriimtas i universiteta ar panasiai, jei esu uzregistruotas i II tura ??? Neramu as irgi ta pati pamaciau, nors ir i vf istojau...neramu... o juk pas mane viskas uzregistruota ir sutartis pasirasyta... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
12:58:28
| Nuoroda
pas mane tokia pati situacija... |
Žinutė parašyta:
2009-08-06
14:04:29
| Nuoroda
parasiau el. laiska i KU priemimo komisija. tai sake, kad cia programos klaida ir sake nekreipt demesio. taigi viskas gerai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
14:05:46
| Nuoroda
nuraminai |
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:11:03
| Nuoroda
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:57:18
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
19:58:52
| Nuoroda
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. Tą pačią vietą irgi rašei, tik nemokamą? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
20:01:36
| Nuoroda
Blakstienėlė ;]] rašė:
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. Tą pačią vietą irgi rašei, tik nemokamą? jo. ta pacia |
|
Žinutė parašyta:
2009-08-06
20:05:19
| Nuoroda
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Versace rašė:
Blakstienėlė ;]] rašė:
Aš įstoaju į lt filologiją ir etnologiją mokama per pagrindinius stojimus, db pamačiau, kad yra 10 vietų toj pačioj spec, nemokamos..ar galiu bandyt pildyt prašymą, gal patekčiau į nemokamą? gali pabandyti verta. as ir istojau i mokama tai irgi nesiau prasyma bandysiu laime gal i nemokama pateksiu. Tą pačią vietą irgi rašei, tik nemokamą? jo. ta pacia Ir tik vieną vietą rašei? Beje, kokia tavo spec? |
|
|