Matematika 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:45:11 | Nuoroda
Burbulas1 rašė:

95%  Gavau kiek norėjau, bet tiek nesitikėjau  Prieš egzaminą galvojau, kad 100% surinksiu, o po egzamino galvojau, kad 90% nebus. Kadangi surinkau >90%, tai rudenį važiuoju studijuot į Angliją 

Man irgi tas pats buvo. :D

Pries egza tikejausi 100%, po egzo apie 85%, o 93% gavau. :D

• Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 48
  • Matematika / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:45:21 | Nuoroda
ella rašė:

jezus, kokie jus geri zmones. net gera girdeti, kad kazkas izvelgia bent kiek optimizmo visame sitame sude. aciu uz padrasinancius zodzius, pradedu galvot, kad, matyt, rimtai man nelemta buvo istoti ten kur tikrai norejau. :)

tik jau nepaleisk svajonės! geriau palauk metus arba įstok į prastesnį uni ir kitąmet perstok,bet tik nestok belekur. kad ir kaip ten susimovei, visada yra išeitis, nenuleisk rankų

• Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Matematika / VBE 86
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 100
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:47:07 | Nuoroda

Ciukacianga grazus istorijos rezultatas? :D Negaila, kad ne 100%?

• Istorija / VBE 62
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 48
  • Matematika / VBE 93
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:47:57 | Nuoroda

Matematikos man visiškai niekur nereikia, tik šiaip ėjau dėl įdomumo į tą egzaminą, nes A lygiu nieko neveikiau, pažymį gerą ir taip parašė auklėtoja.. Ir kaip buvo apmaudu žiūrėti į tuos žmones, kurie visus metus stengėsi, ėjo pas korepetitorius ir gavo 6, 9, 24 procentus.. nesuprantu, iš kur tie 49 :D nes man ten žalias miškas, savo sprendimo variantų prisigalvojau... :DD

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 95
  • Matematika / VBE 49
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 47
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:48:01 | Nuoroda

Matematikos man visiškai niekur nereikia, tik šiaip ėjau dėl įdomumo į tą egzaminą, nes A lygiu nieko neveikiau, pažymį gerą ir taip parašė auklėtoja.. Ir kaip buvo apmaudu žiūrėti į tuos žmones, kurie visus metus stengėsi, ėjo pas korepetitorius ir gavo 6, 9, 24 procentus.. nesuprantu, iš kur tie 49 :D nes man ten žalias miškas, savo sprendimo variantų prisigalvojau... :DD

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:49:01 | Nuoroda

84. pries egza tikejaus virs 90 ar net 100. na, bet isejus supratau, jgo jaudulys padare savo, aisku ir neisprendziau vieno. tad netekau 12oks tasku. na, bet ka jau padarysi. ;) kiek tikejaus isejus is egzo gaut, tiek ir gavau. 

• Fizika / VBE 73
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 63
  • Matematika / VBE 84
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 43
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:50:40 | Nuoroda
Legetutė rašė:

Tipiškas efektas,kai žmogus kala mokykloje mokinasi,pas korepetitorius vaikšto,jam nepasiseka egzaminuose,o kai žmogus įjungia relax and take it easy..tada viskas savaime gerai gaunasi... kai mokiniesi tiesiog nereikia plešytis...

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:52:04 | Nuoroda

mes rezultatų koridoriuj laukėm apie 3h, bet buvo verta. xD

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:53:54 | Nuoroda
Gincė rašė:

mes rezultatų koridoriuj laukėm apie 3h, bet buvo verta. xD

kiek gavai?

• Biologija / VBE 93
  • Chemija / VBE 70
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
  • Matematika / VBE 70
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:55:14 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
ella rašė:

jezus, kokie jus geri zmones. net gera girdeti, kad kazkas izvelgia bent kiek optimizmo visame sitame sude. aciu uz padrasinancius zodzius, pradedu galvot, kad, matyt, rimtai man nelemta buvo istoti ten kur tikrai norejau. :)

tik jau nepaleisk svajonės! geriau palauk metus arba įstok į prastesnį uni ir kitąmet perstok,bet tik nestok belekur. kad ir kaip ten susimovei, visada yra išeitis, nenuleisk rankų

aciu. net nzn, ka dabar man daryt. tikejau ir net galvot negalvojau, kad matkes tiek mazai gausiu. gerai sakoma, kad tik garsiai pasakyk savo norus, dievas is tavo planu pasijuoks. teisybe. sikart pati istikinau tai ir labai skaudziai, blem..

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:56:07 | Nuoroda
Kriause rašė:

gaila aišku, bet reikia džiaugtis tuo kas yra;D ir dar kai pagalvoju, kad tai galbūt dėl vieno testo klausimo, kurį susišvietė iš teisingo pakeist į neteisingą... :D bet aš laiminga, lb :))

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:57:44 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

gaila aišku, bet reikia džiaugtis tuo kas yra;D ir dar kai pagalvoju, kad tai galbūt dėl vieno testo klausimo, kurį susišvietė iš teisingo pakeist į neteisingą... :D bet aš laiminga, lb :))

kur su tokias balais žadi stoti?:)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 18:58:21 | Nuoroda
ella rašė:
čiungačianga rašė:
ella rašė:

aciu. net nzn, ka dabar man daryt. tikejau ir net galvot negalvojau, kad matkes tiek mazai gausiu. gerai sakoma, kad tik garsiai pasakyk savo norus, dievas is tavo planu pasijuoks. teisybe. sikart pati istikinau tai ir labai skaudziai, blem..

o kur norėjai stoti? gal dar ne viskas prarasta? tėvai nemokėtų už mokslus? gi galėtum pereit į nemokamą poto

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:00:32 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
ella rašė:
čiungačianga rašė:
ella rašė:

o kur norėjai stoti? gal dar ne viskas prarasta? tėvai nemokėtų už mokslus? gi galėtum pereit į nemokamą poto

Būtent gyvenimas tuo nesibaige,juk svarbiausia,kad išlaikej ir nereiktu savęs vadinti nevykele,egzaminai niekada neparodys tavo tikrų žinių..galima įstoti į mokamas..

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:00:44 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

niekur;DDD

rimc, važiuoju užsienin, kitąmet stosiu ten, tikriausiai sociologiją :) nors širdy norėčiau lb istoriją- antropologiją studijuot, tai tikiuos pavyks rast combined studies kokias.

o kaip tavo rezultatai? ar pakanka įstoti kur trokšti?

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:01:12 | Nuoroda
ella rašė:

Aš pats visiškai kardinaliai pakeičiau savo studijų kryptį, prieš pat paskutinius egzaminus. Patikėk, pajaučiau palengvėjimą. Tik nesakyk, kad į ekonomiką norėjai :)

• Fizika / VBE 75
  • Matematika / VBE 80
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:03:10 | Nuoroda

Legetutė rašė:
Matematikos man visiškai niekur nereikia, tik šiaip ėjau dėl įdomumo į tą egzaminą, nes A lygiu nieko neveikiau, pažymį gerą ir taip parašė auklėtoja.. Ir kaip buvo apmaudu žiūrėti į tuos žmones, kurie visus metus stengėsi, ėjo pas korepetitorius ir gavo 6, 9, 24 procentus.. nesuprantu, iš kur tie 49 nes man ten žalias miškas, savo sprendimo variantų prisigalvojau... D

Tipiškas efektas,kai žmogus kala mokykloje mokinasi,pas korepetitorius vaikšto,jam nepasiseka egzaminuose,o kai žmogus įjungia relax and take it easy..tada viskas savaime gerai gaunasi... kai mokiniesi tiesiog nereikia plešytis...

Tai vat... o dabar taip įdomu sulaukti anglų, nes visiškai nežinau, ko tikėtis.. 30 ar 70.. visiškai :)

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 49
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:03:41 | Nuoroda
čiungačianga rašė:
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

niekur;DDD

rimc, važiuoju užsienin, kitąmet stosiu ten, tikriausiai sociologiją :) nors širdy norėčiau lb istoriją- antropologiją studijuot, tai tikiuos pavyks rast combined studies kokias.

čia manęs klausi?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:06:22 | Nuoroda
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
KarabinaS rašė:
čiungačianga rašė:
Kriause rašė:

niekur;DDD

čia manęs klausi?

taip :)

• Istorija / VBE 99
  • Matematika / VBE 86
Žinutė parašyta: 2010-07-07 19:10:41 | Nuoroda
NONcom rašė:
ella rašė:

Aš pats visiškai kardinaliai pakeičiau savo studijų kryptį, prieš pat paskutinius egzaminus. Patikėk, pajaučiau palengvėjimą. Tik nesakyk, kad į ekonomiką norėjai :)

ne, tikrai ne i ekonomika ;)  tai dabar ir as keisiu savo studiju norus, nes nieko kito jau ir nebelieka :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą