Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
08:59:38
| Nuoroda
Mes su mokytoja nemažai chemines savybes mokomės, taip pat ir šiek tiek teorijos, tačiau ne itin daug. Nors aš čia kalbu apie organinę chemiją, kai mokėmės neorganinę, tai buvo pakankamai teorijos. Uždavinius visokius sprendžiam, ir sunkesnius, ir lengvesnius. Organinę chemiją mokomės iš Šulčiaus vadovėlio, neorganinę iš Pranienės, taip pat turim tokią žalią ir mėlyną knygutes. Dabar rašysim egzaminą iš organinės chemijos, o tada jau spręsim egzaminus iš visko. Tikiuosi pramuš ir įgysiu daugiau praktikos per juos. Kažkur apie 17 egzaminų turėtų išeiti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
12:00:43
| Nuoroda
Man chemijos egzaminas iš pasirinktų bus lengviausias, mes neorganine chemija mokomės iš Raudonio vadovėlio |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-04-27
13:21:35
| Nuoroda
Mes irgi pagal Raudonį. |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-28
19:08:30
| Nuoroda
Na mes jau mokykloje rimtai pradėjom kartojimą. Dabar laboratorinių maratonas. Žodžiu mėgintuvėliai barška tarška... |
|
Žinutė parašyta:
2010-04-30
19:08:51
| Nuoroda
Pavydžiu kas gali prisiversti kartoti, man kažkodėl būtent chemijos knygos atsiversti ranka nekyla ;/ |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-03
08:33:16
| Nuoroda
Mes irgi pradejom stipriai viska kartoti. Bet kadangi chemija man patinka tai viskas tiesiog puiku. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-04
14:07:24
| Nuoroda
Kiek chemijos bandomajame surinkot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-04
17:28:28
| Nuoroda
jau taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip nemėgstu tirpumo uždavinių, man jie tokie šlykštūs, tikiuosi neįdės į egzaminą |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-04
17:46:23
| Nuoroda
sanemis rašė:
jau taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip nemėgstu tirpumo uždavinių, man jie tokie šlykštūs, tikiuosi neįdės į egzaminą Juokauji? Jie patys normaliausi kokie tik gali bebūt. O, kad jie pasitaikytų egzamine. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-04
20:22:42
| Nuoroda
bis aufs Messer rašė:
sanemis rašė:
jau taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip nemėgstu tirpumo uždavinių, man jie tokie šlykštūs, tikiuosi neįdės į egzaminą Juokauji? Jie patys normaliausi kokie tik gali bebūt. O, kad jie pasitaikytų egzamine. Sako mokytoja, kad čia labai lengvi ir bla bla, ir uždavė man juos savarankiškai išmokti - ar aš kvailas , ar ką - nesuprantu visiškai jų.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-05
12:20:14
| Nuoroda
sanemis rašė:
bis aufs Messer rašė:
sanemis rašė:
jau taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip nemėgstu tirpumo uždavinių, man jie tokie šlykštūs, tikiuosi neįdės į egzaminą Juokauji? Jie patys normaliausi kokie tik gali bebūt. O, kad jie pasitaikytų egzamine. Sako mokytoja, kad čia labai lengvi ir bla bla, ir uždavė man juos savarankiškai išmokti - ar aš kvailas , ar ką - nesuprantu visiškai jų.... O uždavinius 'su plokštelėm' moki? |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-05
14:56:36
| Nuoroda
bis aufs Messer rašė:
sanemis rašė:
bis aufs Messer rašė:
sanemis rašė:
jau taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaip nemėgstu tirpumo uždavinių, man jie tokie šlykštūs, tikiuosi neįdės į egzaminą Juokauji? Jie patys normaliausi kokie tik gali bebūt. O, kad jie pasitaikytų egzamine. Sako mokytoja, kad čia labai lengvi ir bla bla, ir uždavė man juos savarankiškai išmokti - ar aš kvailas , ar ką - nesuprantu visiškai jų.... O uždavinius 'su plokštelėm' moki? Nu ir sulyginai uzdaviniai su plokstele visiskai lengvesni su jais nera ka veikti, o tirpumo uzdaviniai yra sunkesni ir visai kitaip sprendzias. Dabar man liko ismokti juos spresti ir su uzdaviniais per egza su jais neturesiu vargo, kad ir koks butu. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-05
15:22:34
| Nuoroda
Tau gal ir nėra kas veikti, na o man tai gan sunku į juos įsijaust. O dėl sunkumo, tai tirpumo uždaviniai - vienas juokas. Bet čia vėlgi, ko gero, galioja taisyklė "kiekvienam savaip". |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-05
16:51:27
| Nuoroda
Uždaviniai su plokštelėm man taip pat nėra lengvi, tačiau juos labiau suprantu negu tirpumą. Nors gal kai su mokytoja eisim kartu tirpumo uždavinius, išsiaiškinsiu ir pamėgsiu juos. Man kažkaip iš vis egzaminų uždaviniai yra sunkūs (tik 2009 metų buvo lengvesni, bet ir taip apsižioplinau), o šiaip man visai patinka išeigos uždaviniai. Bet vėl, negaliu sakyti, kad juos idealiai moku ir man juose nėra ką veikti |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-09
21:57:00
| Nuoroda
Už mėnesio bus chemijos valstybinio egzamino išvakarės. Oi bijosiu tada, oi bijosiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-11
17:32:50
| Nuoroda
Gal kas turite (x;2009] Chemijos MOKYKLINIUS egzaminus su atsakymais? Jau valstybinius beveik visus padariau, bet noėtųsi pasipraktikuoti ir mokykliniam lygy Skype parasykit: deividas_x jei ka turit, as irgi pasidalinsiu, ka turiu |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-12
19:07:20
| Nuoroda
nagi kas nors plz |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
19:03:45
| Nuoroda
šiandien taip nuotaiką numušė chemija...... Dariau 2000 metų valstybinį egzaminą... Gaučiau tik kokius 65 procentus, o planavau apie 80..... nežinau, visiškai dingo ūpas..... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
20:48:20
| Nuoroda
Nerašykit tokių postų, atrodot kaip depresiškai suluošinti visoje galimybių skalėje. |
|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
22:05:20
| Nuoroda
Tu gal egzaminų nelaikai ir nejauti emocinio nestabilumo ar galvos susprogimo jausmo? :D |
|
|