Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-10-08
20:14:16
| Nuoroda
sveiki man reiktu pjusus pagalbos:) niekaip neapsisprendziu ka galeciau studijuoti su siais egzaminais: Matematika Lietuviu Anglu Istorija Geografija
isanksto dekui uz pasiulymus ir atsakymus |
|
Žinutė parašyta:
2009-10-08
22:08:50
| Nuoroda
neskaitant medicinos ir kai kurių inžinerijos mokslų, tai praktiškai viską :D |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-10-09
14:36:51
| Nuoroda
Studijuoti is tiesu galetum beveik viska Bet pasirink,kas tave trauktu labiau... Nes dabar sunku kazka ir atsakyti. |
Žinutė parašyta:
2009-10-09
20:32:12
| Nuoroda
aisku gal kas galetu pasipasokaoti kas ka studijuojat kas gero yra kas blogo ar ir ura idomus tas mokslas ir panasiai buciau labai dekingas jei padetumete |
|
Žinutė parašyta:
2009-10-15
22:21:14
| Nuoroda
Aš studijuoju informologiją (prireikė istorijos, lietuvių ir anglų). Man patinka, įdomus mokslas. Beje, tai nieko panašaus į informatiką. Tai yra socialinių mokslų studijos, komunikacijos ir informacijos studijų sritis. Paprastai kalbant - informologija yra informacijos vadyba Yra net ir toks neoficialus posakis, kad kas valdo informaciją, tas valdo pasaulį, taigi lieka nuspręst ar nori valdyt pasaulį |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-10-19
11:39:43
| Nuoroda
ka galeciau studijuoti su siais egzaminais: 1) lietuviu 2)matematikos 3)istorijos laukiu jusu nuomoniu:D |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2009-11-04
14:33:23
| Nuoroda
Danius rašė:
aisku gal kas galetu pasipasokaoti kas ka studijuojat kas gero yra kas blogo ar ir ura idomus tas mokslas ir panasiai buciau labai dekingas jei padetumete As studijuoju ergoterapija Vilniaus kolegijoj. Idomu,bet nelengva. |