Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:27:23
| Nuoroda
Balai ir procentai, skiriasi? Jeigu tarkim man pasakė, kad surinkau 30balų, tai tiek procentų ir gaunasi? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:34:55
| Nuoroda
Gretut rašė:
Balai ir procentai, skiriasi? Jeigu tarkim man pasakė, kad surinkau 30balų, tai tiek procentų ir gaunasi? manau tai 30% |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:37:14
| Nuoroda
Labai laiminga esu,tikrai nesitikėjau tiek surinkti,kiek surinkau.maniau bus geriausiu atveju 80,o va, ir 89 surinkau . Tuo labiau po egzamino mokytoja lietuvių pasakė,kad visai ne į temą rašiau Tai va,sveikinu ir jus visus! |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:37:33
| Nuoroda
Ech, sveikinu išlaikiusius ir gerai išlaikiusius Aš tai šiandien tokį nuoširdų šoką gavau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:38:58
| Nuoroda
surinkau 40procentų...absurdas...tikėjausi tikrai daugiau..net norisi apeliaciją rašyti, bet bijau.. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
18:56:30
| Nuoroda
jei zmogus neislaike, ar verta rasyt apeliacija kad pertikrintu..? o kur tikrins, ten pat kur pirma karta taise, ar i kita vieta sius.. ir dar, nepakenks mokykliniam egzui..? |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:00:50
| Nuoroda
Bent kiek esu girdėjus, tai verta. Juk neturi ko prarasti. Gal kaip nors sukrapštys tą 1proc. ir jau būsi išlaikęs. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:12:14
| Nuoroda
Na ką, gavau 81. Kaip man tai nėra geri, bet ir taip žinojau, kad susimoviau. Ypač teksto suvokime, kur luyginant su vertinimo instrukcija vos kelis klausimus teisingai atsakiau. Rašinys ištempė, turbūt. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:26:03
| Nuoroda
98. liudna kazko |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:28:49
| Nuoroda
mums gaila taves... blet negaliu tokiu marazmu skaityt |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:30:20
| Nuoroda
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:30:41
| Nuoroda
Turka rašė:
mums gaila taves... blet negaliu tokiu marazmu skaityt minediskai kazkas is tu nervu sneka zinok man saves kazko negaila, nes kad ir liudna del kvailu klaidu, bet rezultatas nuostabus iste bus daugiau net |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:31:14
| Nuoroda
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt |
|
|
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:32:14
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t |
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:34:10
| Nuoroda
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:36:52
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:36:59
| Nuoroda
Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:40:26
| Nuoroda
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n* paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:40:49
| Nuoroda
ka_tu_kaip_tu rašė:
Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai aciu uz grazius zodzius |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-01
19:40:49
| Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t todel, kad as laiminga nereaaaliai Nemanau, kad protinga dabar minti kitiems ant žaizdos ir erzinti. Džiaugiesi? Tai gerai, bet kam erzinti kitus? |