Lietuvių gimtosios kalbos egzaminas
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:27:23 | Nuoroda

Balai ir procentai, skiriasi? Jeigu tarkim man pasakė, kad surinkau 30balų, tai tiek procentų ir gaunasi?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:34:55 | Nuoroda
Gretut rašė:

Balai ir procentai, skiriasi? Jeigu tarkim man pasakė, kad surinkau 30balų, tai tiek procentų ir gaunasi?

manau tai 30% :)

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:37:14 | Nuoroda

Labai laiminga esu,tikrai nesitikėjau tiek surinkti,kiek surinkau.maniau bus geriausiu atveju 80,o va, ir 89 surinkau . Tuo labiau po egzamino mokytoja lietuvių pasakė,kad visai ne į temą rašiau :) Tai va,sveikinu ir jus visus! 

• Biologija / VBE 90
  • Chemija / VBE 54
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 89
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:37:33 | Nuoroda

Ech, sveikinu išlaikiusius ir gerai išlaikiusius ;) Aš tai šiandien tokį nuoširdų šoką gavau :D

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 100
  • Matematika / VBE 96
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 82
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:38:58 | Nuoroda

surinkau 40procentų...absurdas...tikėjausi tikrai daugiau..net norisi apeliaciją rašyti, bet bijau..

• Istorija / VBE 74
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 40
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 50
Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:56:30 | Nuoroda

jei zmogus neislaike, ar verta rasyt apeliacija kad pertikrintu..? o kur tikrins, ten pat kur pirma karta taise, ar i kita vieta sius..  ir dar, nepakenks mokykliniam egzui..?

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:00:50 | Nuoroda

Bent kiek esu girdėjus, tai verta. Juk neturi ko prarasti. Gal kaip nors sukrapštys tą 1proc. ir jau būsi išlaikęs.
O mokyklinio laikymui tas tikrai neturi turėti jokios įtakos. Tam tos apeliacijos ir yra, kad jas teikti. O ne drebėti, kad nuskalpuos. Gal ir galėtum drebėti, jei būtum surinkęs kiek daugiau nei keliasdešimt proc.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:12:14 | Nuoroda

Na ką, gavau 81. Kaip man tai nėra geri, bet ir taip žinojau, kad susimoviau. Ypač teksto suvokime, kur luyginant su vertinimo instrukcija vos kelis klausimus teisingai atsakiau. Rašinys ištempė, turbūt.

• Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 81
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 93
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:26:03 | Nuoroda

98. liudna kazko

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:28:49 | Nuoroda

mums gaila taves...

blet negaliu tokiu marazmu skaityt

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:30:20 | Nuoroda

eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n*

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:30:41 | Nuoroda
Turka rašė:

mums gaila taves...

blet negaliu tokiu marazmu skaityt

minediskai kazkas is tu nervu sneka ;) zinok man saves kazko negaila, nes kad ir liudna del kvailu klaidu, bet rezultatas nuostabus ;) iste bus daugiau net ;)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:31:14 | Nuoroda
Justė, rašė:

eik tu sau 98,wow,dar nusivylus? pfff....tyliu,ble ka kalbet man kai gavau 9%? n*

paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret :) kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt ;)

• Matematika / VBE 99
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:32:14 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

paprikolinau, norejau reakcija jusu paziuret :) kokie pikti visi, kuriems nepavyko sekmingai pasirodyt ;)

kazi kodel mes tokie pikti,tikrai idomu...b**t

Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:34:10 | Nuoroda
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

todel, kad as laiminga nereaaaliai :D

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:36:52 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus

• Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 78
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 63
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:36:59 | Nuoroda

Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti :) Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai :)

• Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:40:26 | Nuoroda
fainaa rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

nu tai ir eik dziaukis,nebent neturi draugu ,tai ir sedi prie kompo ir nervini kitus

nusprendziau ateit cia ir pasidziaugt nerealia savo sekme ir panervinti virtualioje erdveje sedincius zmones, kurie reiskia pykti ant visu, kuriems sypsosi fortuna ;)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:40:49 | Nuoroda
ka_tu_kaip_tu rašė:

Kagi, sveikinu visus išlaikiusius, linkiu nenusiminti neišlaikiusiems. Rašykit apeliacijas, tikrina kitoje vietoje, trečias vertintojas. Mokykliniam įtakos neturės. Kaip jau kažkas sakė, nėra ko prarasti :) Sėkmės belaukiant kitų rezultatų ir linkiu dar paatostogaut nebesinervinant. Nes po išleistuvių jau prasidės nervai :)

aciu uz grazius zodzius :)

• Matematika / VBE 99
Žinutė parašyta: 2010-07-01 19:40:49 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
Justė, rašė:

Nemanau, kad protinga dabar minti kitiems ant  žaizdos ir erzinti. Džiaugiesi? Tai gerai, bet kam erzinti kitus? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą