Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
21:53:26
| Nuoroda
Mane irgi visai buvo sudominęs toksai mandras studijų pavadinimas , bet kai pasižiūrėjau MTV mokomuosius dalykus ir draugų pasakojimų paklausiau, tai kažkoks nusivylimas apemė. Pačios fizikos visiškai minimaliai, o daugiau vadybininkų nesąmonės Tai prašyme į patį galą nugrūdau šitą pasirinkimą. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
12:46:02
| Nuoroda
Schaba, as tokios pat nuomones esu. Norisi daugiau mokslo, negu ekonomikos... Todel ir pasirinkau taikomaja fizika aplinkui visi tik ir sako: sis mokslas ne merginoms... deja, jau pats laikas naikinti stereotipus |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
14:11:01
| Nuoroda
Marzenuś rašė:
Schaba, as tokios pat nuomones esu. Norisi daugiau mokslo, negu ekonomikos... Todel ir pasirinkau taikomaja fizika aplinkui visi tik ir sako: sis mokslas ne merginoms... deja, jau pats laikas naikinti stereotipus Kadangi ilgai svarsčiau tarp ekonomikos ir informatikos inžinerijos/fizikos, tai MTV savotiškai pratęsia šį svarstymą... Tikiuosi, jog studijos sustyguos fizikos pagrindus bei suteiks ekonomikos žinių, pamačius viską iš "vidaus" bus galima kažką konkrečiau, na pvz. nepatikus vadybos/ekonomikos daliai po 1 kurso peršokti į gryną fizika. Be to magistrantūrą puikiai galima studijuoti abejuose sektoriuose. O šiaip tai be galo palaikau visas merginas, būsimas fizikes. Tiesiog šaunu, kad kuo tokių daugiau! |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
22:59:42
| Nuoroda
Sori, bet niekaip nesuprantu kaip galima svarstyti tarp EKONOMIKOS ir FIZIKOS? Seriously guys : | |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-21
23:50:34
| Nuoroda
manau studijuojant MTV i ka noresi i ta ir gilinsiesi. o ekonomikos zinios tikrai gali nepamaisyt |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
09:02:06
| Nuoroda
schaba rašė:
Sori, bet niekaip nesuprantu kaip galima svarstyti tarp EKONOMIKOS ir FIZIKOS? Seriously guys : | Labai paprastai... tik gaila, kad šiuo metu ekonomistų yra perteklius. |
|
|