Būsima specialybė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-12-01 20:03:09 | Nuoroda

Sveiki, esu moksleivis iš Klaipėdos mokausi 10 klasėje (2 gimnazinėje). Artėja lygių pasirinkimas 11-tai klasei ir net nenutuokiu ką maždaug rinktis ir į ką orentuotis. Taigi norėčiau sulaukti patarimų ir pasidalinimo patartimi :), nes šioj srity esu visai žalias. 

Kalbant apie mėgiamus ir besisekančius dalykus, tai ateitį norėčiau sieti su anglų kalba. Puikiai sekasi ir lietuvių kalba. Abi kalbas gerai moku, bet 2 užsienio kalba - rusų yra man problema. Turbūt išvis žinau tiek žodžių, kad ant pirštų būtų imanoma suskaičiuoti.  Kaip girdėjau matematika net neverta imti B lygio-nors su ja man fifty fifty :) . Dar mėgstu biologiją, geografiją iš bėdos fiziką. Istorija sekasi gan prastai, nes tyngiu ją mokintis. Chemija panašiai kaip ir fizika.

Būsiu labai dėkingas už jūsų pasisakymus :)

Ir va kokių dalykų reikia norint studijuoti užsienio verslo vadybą. Ir vopšie kaip atrodo tas visas blankas kurį reikės pildyt. Kaip ten reikalai bus su vaikiškais dalykais (dailė, sportas) ir kokių dalyų bus galima atsisakyti. Ir dar karta būsiu labai dėkingas jei apšviesit būsima lyderį. :D

Žinutė parašyta: 2009-12-01 22:59:38 | Nuoroda

A lygiu rinkis tuos mokomuosius dalykus, kurie tau sekasi gerai :)  tai gali savo tolimesnius mokslus sieti su kalbomis yra juk daug specialybių :) 

Žinutė parašyta: 2009-12-01 23:02:06 | Nuoroda

ai beje dėl dailės,kūno kultūros :) tai kūno kultūra privaloma,bet turėsi pasirinkti A ar B lygį :) o dėl dailės nežinau kaip tavo mokykloje,bet pas mane mokykloje galima rinktis tarp dailės ,fotomeno ,šokio :) tai dėl to neturiu atsakymo į tavo klausimą :) čia jau reikia domėtis pas auklėtoją ar esamą 11toką tavo mokykloje :) o tas blankas tai paprastas lapas :) į kurį turėsi surašyti valandų skaičius ir lygius :) 

Žinutė parašyta: 2009-12-02 20:36:53 | Nuoroda

Dekui.

Žinutė parašyta: 2009-12-30 19:13:03 | Nuoroda

jeigu nesi tikras, ko noresi po 2 metu, gerai butu pasirinkti bent jau lt, uzsienio kalba ir matematika A lygiu, o del kitu dalyku jau pagal norus ir sugebejimus...tiesiog sie yra pagrindiniai stojant i nemazai specialybiu...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą