Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2013-04-08
10:24:47
| Nuoroda
Danke! Pranesiu cia iskart, kai po CMEKO kas aisku bus ir pasidalinsiu ispudziais, bei patirtimi. |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-10
19:37:37
| Nuoroda
Sveiki, as taip pat planuoju stoti i teise ir policijos veikla. Butinai pranesk kaip tau ten sekesi CMEKe manes irgi ji laukia. o uzsiregistruoti reikia internetu? |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-10
19:57:57
| Nuoroda
mažyla** rašė:
Sveiki, as taip pat planuoju stoti i teise ir policijos veikla. Butinai pranesk kaip tau ten sekesi CMEKe manes irgi ji laukia. o uzsiregistruoti reikia internetu? Stai, netgi tau tiesiai kur reikia, kai gausi ar jei jau gavai siuntima - tai registruokis bet kokiai datai: cmek.vrm.lt/paslaugos.php Na taip, butinai pranesiu, uz keletos valandu isvykstu i Vilniu kad ten anksti ryte but. Bet bent jau is savo puses daug gero nezadu, nes pagal 3 dalykus jei ne daugiau mane ten gali sunaikinti juodai, vietoj ir iskart DD |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-11
16:27:53
| Nuoroda
Norėčiau paklausti ar kas iš įstojusiu turėjo ar turi širdies užesi ir vis vien praėjo CMK ir mokosi MRU teise ir policijos veikla? |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-11
18:56:56
| Nuoroda
Šiandien pasidariau paskutiniuosius tyrimus. Dare VEM, tai labai skubejau susimoket uz tyrima, po to skubejau vel i kabineta, tai pulsas pries kruvi gavos gana daznas 120/70, tai sake gali prie to prisikabinti..tikiuosi taip nebus., nes tikrai cia del skubejimo, na bet Vilniui nepasakysi kaip ten kas. Jau uzsiregistravau balandzio 29d..bijau, nes visko prisiklausiau. |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-11
18:57:40
| Nuoroda
SergiuLT laukiu tavo pasakojimo ) |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-12
19:11:12
| Nuoroda
Hey zmones! |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-12
19:31:23
| Nuoroda
Taigi man nepasiseke labai nes turejau dideles trys problemas: Sirdis, Kraujas, akys. Nors nei viename is tu punktu neturejau gyvenime nusiskundimu arba menkiausiu simptomu, bet tyrimai Klaipedoje ir CMEKE vistiek kai kurias is ju iskele. VEM, trys skirtingus kraujo, slapimo bendra, Sirdies echoskopija, EGD Skopija, Akims deja - Ragenos topografija del keratokonuso. (Negalvokit kaip visi jeigu matot 1,0 ir 1,0 kad praeisit 100%, buna ivairiu anomaliju su akimis asimptomatiniu, tad butu gerai pasitikrinti uz tos 30 LT papildomai akys pries vykstant i CMEK), be to chirurgas kietas vyrukas, bet kazkodel dave man papildoma tyrima ploksciapedystes rentgenograma ir aprasyma. (juokinga nes nuo vaikystes uzsiiminieju kovos menais, gatves akrobatika (ant zoles, asfalto, smelio, gimnastikos salese etc.), ir dar dalyvavau Rusijoj pas desantininkus rimtuose karo mokymuose.
|
|
Žinutė parašyta:
2013-04-15
17:46:03
| Nuoroda
Ačiū už išsamų pasakojimą Nuraminai, nes nuo visu istorijų forumuose jau buvau tikrai išsigandusi, kad pereit neįmanoma ) O gal gali papasakoti apie sukimą kėdėje? ar tau to nedarė? |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-15
19:49:21
| Nuoroda
mažyla** rašė:
Ačiū už išsamų pasakojimą Nuraminai, nes nuo visu istorijų forumuose jau buvau tikrai išsigandusi, kad pereit neįmanoma ) O gal gali papasakoti apie sukimą kėdėje? ar tau to nedarė? Ka zinau tikrai viskas normaliai ten buvo, tik gaila kad nieko nesiskundziu visa gyvenima praktiskai, o analizes rodo kitaip, bet ka padarysi.. Apie kede, negaliu papasokoti, nes to nedare. Nebent tavo kortelej kas nors tokio butu, kad prirektu tokio testo? Nors ka zinau ant kedes suktis man paciam nepatiktu, nors atrakcionu, lektuvu, greiciu, auksciu ir panasiai nebijau hehe |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-16
13:30:53
| Nuoroda
Na ka gi, dar turiu pridurti. Kad siandien man paskambino vidaus reikalu gydytojas ir pasake kad dar man nusiuntus is namu papildomu keleta tyrimu yra sansu pereit komisija, tai su tiek problemu jeigu pereisiu, tada kitiem saugiau jaustis galima! |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-16
20:26:30
| Nuoroda
ooo, sveikinu. tikiuosi iseis ir tau pereiti Na jei tu su tokiomis problemomis pereisi, tai as galiu buti drasi Na bet vistiek kazkas neramina, nors net nezinau kas |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-20
00:37:46
| Nuoroda
Kėdėje suktis reikia gaisrininkams, tai būkit ramūs jum nebus karuselių |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-27
15:42:56
| Nuoroda
Sveiki, as zadu stoti siais metais, i Teisė ir policijos veikla, mru, nesuprantu kada reikia darytis ta smek, ar pries stojima ar stojant? Aciu uz pagalba. |
|
Žinutė parašyta:
2013-04-27
18:44:17
| Nuoroda
Prieš stojant reikia susitvarkyt visus reikalus dėl sveikatos |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-01
21:56:25
| Nuoroda
Sveiki. Tai kaip supratau, jeigu turiu nešioti akinius šansų įstoti praktiškai neturiu? |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-05
00:51:16
| Nuoroda
Dar yra šansų, nors ir nešioji akinius |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-12
14:57:05
| Nuoroda
Sveiki, bandysiu šiemet stot i teisę ir policijos veiklą, 20d užsiregistravau i cmek, pergyvenu baisiausiai ;D gal kas turit kokių apsiliepimų? |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-15
15:24:08
| Nuoroda
ar dar ne per velu cmekui? nes siandien buvau komisariate ir suzinojau, kad registruotis reikejo vasari-balandi?.. |
|
Žinutė parašyta:
2013-05-16
14:51:32
| Nuoroda
Sveiki, norejau paklaust kas zinot koks turi buti fizinis pasiruosimas? |