Vokiečių k. 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-18 13:52:04 | Nuoroda

Aha, aš irgi linkiu sėkmės :) čia toks dalykas, kad  daugely atvejų tik sėkmė ir padės :O

• Istorija / VBE 90
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 65
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 42
Žinutė parašyta: 2010-06-18 17:17:20 | Nuoroda

Ech..Nuskriausti mes su tuo paskutiniu egzaminu. Bet iš dalies ir gerai..Daugiau laiko pakartojimui.Nors nežinia,ar bus naudos iš to.Nuo užduočių priklausys daug kas.Aš tik tikiuosi,kad abu rašiniai nebus kokiomis nesveikomis temomis... EU,Politik ar kažko tokio...

Žinutė parašyta: 2010-06-18 17:27:10 | Nuoroda

As tai jau panikuoju... Nieko as nemoku,absoliuciai,tiek atsiadaptavau,kad net sakinio suregst nemoku. Vienu zodziu,varau rytoj laikyti egzo del bajerio............;/

Žinutė parašyta: 2010-06-18 17:34:49 | Nuoroda

Mažiau baimės...Manau,tai tiesiog dėl įtampos...Gi  tiek metų tą vokiečių mokaisi..Pagrindai betkuriuo atveju pas tave yra,tik turi labai gerai pasilsėt ir atsipalaiduot..

Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:08:21 | Nuoroda

Mane tai durnas jausmas apima, kai pagalvoji, kad gramatika tikriausiai nepavyks, teksto suvokimas ir klausymas laimės dalykas, o rašto darbai priklausys nuo temos :DD %-D

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-18 19:38:44 | Nuoroda

Sėkmė kaip sėkmė...Bet reikia nepamiršt,kad ir gavas turim.Net jei ir nesiseka,svarbiausia nenuleist rankų ir nepasiduot.

Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:25:45 | Nuoroda

Na va pagaliau jau viskas pasibaigė. Kaip sekėsi jums?

Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:30:40 | Nuoroda

na kaip sekesi pamatysim liepos 12.. ;D o seip nebuvo lengvas, nes vokieciu kalba apskirai negali buti lengva, bet nebuvo toks sunkus kokio tikejausi ;]]

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 80
  • Užsienio kalba (vokiečių) / VBE 91
Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:44:27 | Nuoroda

Man tai nekaip sekėsi ,vienos užduoties visai nepadariau  :/ kitką paspėliojau kur nežinojau ką rašyt.Rašymo temos ir nekokios buvo,kas patiko tai gramatika:D . Tikrai šeip ganėtinai sunkus egzaminas buvo :)

Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:48:07 | Nuoroda

Gana geros rašinių temos ,manau, buvo.Laiškas ir neįpatingai sunkus.Aišku,nežinia,kiek gramatikos ir rašybos klaidų bus..O va LV ir HV Zusammenfassung'ai tai tikrai žiaurūs...Bent man. Dėl savęs džiaugiuosi,kad gramatikos užduotyse Lücken nebuvo...

Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:50:13 | Nuoroda
Gяєтค rašė:

Man tai nekaip sekėsi ,vienos užduoties visai nepadariau  :/ kitką paspėliojau kur nežinojau ką rašyt.Rašymo temos ir nekokios buvo,kas patiko tai gramatika:D . Tikrai šeip ganėtinai sunkus egzaminas buvo :)

Kurios nepadarei?Aš Zusammenfassung'ų abiejų tik po kelis žodžius įrašiau...

Žinutė parašyta: 2010-06-19 13:51:24 | Nuoroda

O dėl gramatikos pritariu-man ji irgi visai patiko..

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:01:04 | Nuoroda

aš ir zusamenfassung nepadariau klausymo visiškai o skaitymo tai kai kur parašinėjau dar kažką.Nu  temos sunkios nebuvo ,bet man tai nepatiko,nes tokiom temom mokykloje niekada nekalbėjom ,tai reikėjo truputį pagalvot ką rašyt.Laišką iš viso netuo laiku parašiau nes neperskaičiau užduoties iki galo,tai gausiu  taškų:/

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:11:11 | Nuoroda

Esamuoju rašei?Nemanau,kad visai už jį negausi...Tiesiog už INHALT bus 0...

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:14:06 | Nuoroda

Keista buvo, kad klausymas normaliai įgarsintas, ne taip kai ankstesniai metais ne tik neaiškiai suburba, bet ir pagreitintai. Nu bet vistiek ten galima sakyt tik spėliojau :D 

Zusammenfassung ne iš klausymo rašiau, o iš galvos, kas logiškai tinkų :D

Labai sunku buvo teksto suwokimo atsakinet i klausimus :S

Gramatikos tas testinis visai nieko, o toliau nzn ar gerai parašiau :)

Kurią temą rašinio rašėt?

Tą antrą temą reikėjo suprasti kaip  ar mokykla gali buti antri namai? tikiuosi taip.

Iš laiško ten ne visus tiksliai žodžius žinojau ką reiškia, bet rašiau iš pradžių ko tikėjausi iš kelionės, kad labai į ją norėjau, džiaugiausi. Paskui ten apie tuos žmones pas ką gyvenau, kad lb draugiški, aplankėm muziejų, žinomų wietų.. :SS

ir galiausiai apie mokykla, kad įmomūs mokiniai, radau daug draugų tram pam pam.. 

Į temą?

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:19:16 | Nuoroda

ne parašiau būsimuoju. :D nes nesupratau visų punktų ir nesigilinau per daug ką jie reiškia..dabar suprantu jau kad kaip nebuvus dar kelionei gali prašyt apibūdint šeimą ,kelionę..........

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:21:17 | Nuoroda

o ten laiske reikejo parasyt , kad as aplankaiu jau ta vokietija? nea, juk reikejo.. kad as turesiu dar ta kelione, ir ka apie ja galvoju... ciua gi busimasis laikas ? ar ne?

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:24:00 | Nuoroda
melanie rašė:

o ten laiske reikejo parasyt , kad as aplankaiu jau ta vokietija? nea, juk reikejo.. kad as turesiu dar ta kelione, ir ka apie ja galvoju... ciua gi busimasis laikas ? ar ne?

Užduotį rašyta, kad jau buvai Vokietijoje, tyrinėjai ar ka tas hospitiert reiskia :d zodziu uzduotis butuoju laiku.

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:26:27 | Nuoroda
Ledutte rašė:

Keista buvo, kad klausymas normaliai įgarsintas, ne taip kai ankstesniai metais ne tik neaiškiai suburba, bet ir pagreitintai. Nu bet vistiek ten galima sakyt tik spėliojau :D 

Tą antrą temą reikėjo suprasti kaip  ar mokykla gali buti antri namai? tikiuosi taip.

Iš laiško ten ne visus tiksliai žodžius žinojau ką reiškia, bet rašiau iš pradžių ko tikėjausi iš kelionės, kad labai į ją norėjau, džiaugiausi. Paskui ten apie tuos žmones pas ką gyvenau, kad lb draugiški, aplankėm muziejų, žinomų wietų.. :SS

ir galiausiai apie mokykla, kad įmomūs mokiniai, radau daug draugų tram pam pam.. 

Į temą?

Aha,klausymo net tempas gana lėtas,lyginant su praėjusiais metais buvo. Rašinio pirma tema rašiau..Kažkaip ja buvo ruoštasi įskaitai,tai lengviau. VISIŠKAI visko pačiai sukurt nereikėjo,nes laiko būtų pritrūkę...

O laiškas..Tavo tikrai į temą. Kiek supratau,pirmoj pastraipoj reikėjo kalbėt apie mintis prieš kelionę,antroj apie tai,kaip tave priėmė šeima ir trečioj apie laiką,praleistą mokykloj.

Žinutė parašyta: 2010-06-19 14:29:48 | Nuoroda
Vergissmeinnicht rašė:
Ledutte rašė:

Į temą?

Aha,klausymo net tempas gana lėtas,lyginant su praėjusiais metais buvo. Rašinio pirma tema rašiau..Kažkaip ja buvo ruoštasi įskaitai,tai lengviau. VISIŠKAI visko pačiai sukurt nereikėjo,nes laiko būtų pritrūkę...

O laiškas..Tavo tikrai į temą. Kiek supratau,pirmoj pastraipoj reikėjo kalbėt apie mintis prieš kelionę,antroj apie tai,kaip tave priėmė šeima ir trečioj apie laiką,praleistą mokykloj.

Tada labai gerai :)

blemba, kaip gerai būtų  išlaikyt geriau vokiečių.. nei tikiuosi

• Istorija / VBE 90
  • Matematika / VBE 65
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą