KTU Informatika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-02-24 22:19:37 | Nuoroda

Sveiki, noreciau paklausti ar mane priimtu i KTU informatika su siais egzaminais:
Lietuviu (Mokyklinis)
Matematika (Valstybinis)
Informatika (Valstybinis)

nes kazkaip paveluotai sugalvojau cia parasyti, aisku gerai sutariu su savo sules pavaduotoja tai galbut ir pakeistu ji man egzamina lietuviu is mokyklinio i valstybini bet as va kad nelb ir moku ta lietuviu, programuoju nuo 14 metu tai matke ir info gerai sekas.

Laukiu jusu nuomoniu.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-02-25 15:21:23 | Nuoroda

Šiaip į KTU informatiką nėra labai didelio konkurso. Pernai pažįstamas su mokykliniais lietuvių ir matematikos įstojo ir dar į nemokamą.

Žinutė parašyta: 2010-02-26 12:44:01 | Nuoroda

Na tiesa sakant tikrai cia nera sunku ystot... Vienas grupiokas su visais mokykliniais ystojo y nemokama...

• Informacinės technologijos / VBE 71
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 76
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 19
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-02-26 14:23:03 | Nuoroda
Soldieriss rašė:

Na tiesa sakant tikrai cia nera sunku ystot... Vienas grupiokas su visais mokykliniais ystojo y nemokama...

Bet užtat pakankamai sunku mokintis.

Žinutė parašyta: 2010-03-16 17:01:47 | Nuoroda

Istot i KTU labai lengva, stojamasis balas buna tragiskai zemas. Bet mokytis cia tikrai reikia. Ypac fizika ir matieka, del kuriu pirmam antram kurse ir skrenda lauk kruvos fuksu. Treciam kurse dabar is 250 istojusiu like apie 100 tik.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą