Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-03-04
20:36:15
| Nuoroda
Sveiki, esu dešimtokas ir man artėja profilio pasirinkimas ir turiu keletą klausimų. Taigi ateityje norėčiau studijuoti kanors iš biomedicinos srities :) Kolkas gerai sekasi lietuvių, biologija ir anglų, man labai patinka istorija, tačiau į ją rimčiau pradėjau žiūrėti tik per pastaruosius metus. . Dabar apie problemas.. Kalbant apie mano norus turiu problemų su chemija ir matematika. Kaip manot ar vertėtų šiuos dalykus imti B lygiu? Ir ar su juo galima laikyti egzaminus ? Ir paskutinis klausimas - ar nuo šiol bus visur tik valstybiniai egzaminai ir turint b lygį ar galima juos laikyti? Dėkui visiems už atsakymus. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-04
20:52:28
| Nuoroda
Sveiki . Esu dešimtokė ir norėčiau paklausti,kokių reikia dalykų stojant į vadybą ir verslo administravimą? )) Žinau ,kad reikėtų matematikos, užsienių kalbų , istorijos. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-04
20:54:26
| Nuoroda
Lietuviu kalbos dar |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-07
12:25:11
| Nuoroda
Padesit kas? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-07
13:31:50
| Nuoroda
Na, siemet tai laikyti valstybini gali visi, net ir besimokantys b lygiu, juolab vos kelis mokyklinius peliko. O kaip toliau bus net nezinau. Zinoma, daug geriau matematika ir chemija butu a lygiu mokytis, nes bendriniam kurse dazniausiai ne visas temas praeina. Ir manyciau, kad besiruosiantys laikyti egzaminus tures a lygiu mokytis, nes mokykliniu egzaminu nelieka. tikiuos padejau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-03-08
00:07:47
| Nuoroda
Dekui. |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-08
16:53:24
| Nuoroda
Visai puolus aš į neviltį gal kas gali man padėt? nejau archeologija studijuot galima tik Vilniaus universitete? ar tikrai niekur kitur nera kur ja galima studijuot? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-12
10:28:20
| Nuoroda
digital6522 rašė:
Visai puolus aš į neviltį gal kas gali man padėt? nejau archeologija studijuot galima tik Vilniaus universitete? ar tikrai niekur kitur nera kur ja galima studijuot? Na, bent jau aš taip pat nieko daugiau neraudau, nebent užsienyje |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-21
10:23:53
| Nuoroda
kur galeciau istoti su anglu, lietuviu ir istorijos valstybiniais egzaminais? |
|
Žinutė parašyta:
2010-03-23
22:57:01
| Nuoroda
I visus socialinius ir humanitarinius mokslus :Teise, politologija, viesasis administravimas, socialinis darbas, tarptautinaii santykiai, filologija, filosofeja ir begale kitu, tiesiog pasidometi truputeli reikia |