Politologija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-04 20:40:07 | Nuoroda
as1991 rašė:

Sveiki, norėjau paklausti, kas geriau : politologija vu ar vdu ? :)

VU reikalauja daug geresnių rezultatų, turi visus egzaminus vos ne šimtukais išlaikyt, tai daryk išvadas :) Bet matai, daug kam atrodo VDU geriau nei VU. Aš pats renkuosi VDU politologija/viešasis administravimas, nes Kaune man patogiau, ir turiu galimybę gaut finansavimą. O šiaip tai nėra skirtumo man asmeniškai, jei tik norėsi mokytis tai ir VU ir VDU gerai seksis, nuo žmogaus daugiau priklauso nei nuo universiteto

• Informacinės technologijos / VBE 10
  • Istorija / VBE 95
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / MBE 8
  • Matematika / VBE 18
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 94
Žinutė parašyta: 2010-07-04 23:51:43 | Nuoroda
Maklaudas iš Maklaudų giminės rašė:
as1991 rašė:

Sveiki, norėjau paklausti, kas geriau : politologija vu ar vdu ? :)

VU reikalauja daug geresnių rezultatų, turi visus egzaminus vos ne šimtukais išlaikyt, tai daryk išvadas :) Bet matai, daug kam atrodo VDU geriau nei VU. Aš pats renkuosi VDU politologija/viešasis administravimas, nes Kaune man patogiau, ir turiu galimybę gaut finansavimą. O šiaip tai nėra skirtumo man asmeniškai, jei tik norėsi mokytis tai ir VU ir VDU gerai seksis, nuo žmogaus daugiau priklauso nei nuo universiteto

Teisingai pasakyta.viskas priklauso nuo pačio žmogaus...aš tai pat politika vdu...

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 00:17:26 | Nuoroda

Ką daryti, po galais. Noriu neįstoti į VU. Noriu į VDU. Tik su tėvais negaliu susitart. Liepia pirmu numeriu rašyti VU. Atseit prestižas, atseit kokybė. Ką man su jais daryt? Gal dar, duok Dieve, ir neįstosiu, bet širdis jaučia, kad istorkę išlaikiau panašiai kaip ir LT. Anglų 90 irgi turėtų būt...

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 09:45:21 | Nuoroda

Ačiū už informaciją, VDU ir man daug patogiau tik 50 kilometrų, o VU visi 200 ;) Be to teko girdėti, kad yra daugiau galimybių rinktis, bei turėti, pavyzdžiui, laisvą penktadienį ;) Na tikiuosi susitiksim Maklaude iš Maklaudų giminės ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:03:43 | Nuoroda
basikom rašė:

Ką daryti, po galais. Noriu neįstoti į VU. Noriu į VDU. Tik su tėvais negaliu susitart. Liepia pirmu numeriu rašyti VU. Atseit prestižas, atseit kokybė. Ką man su jais daryt? Gal dar, duok Dieve, ir neįstosiu, bet širdis jaučia, kad istorkę išlaikiau panašiai kaip ir LT. Anglų 90 irgi turėtų būt...

kažkaip bandyk susitarti :/ sakyčiau paslapčia sukeist vietom , bet deja tai nepadės - tėvai gali liepti nepriimti pasiūlymo ir antrą kartą laukti.

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 88
Žinutė parašyta: 2010-07-05 10:05:29 | Nuoroda
Rūtelė1991 rašė:

Ačiū už informaciją, VDU ir man daug patogiau tik 50 kilometrų, o VU visi 200 ;) Be to teko girdėti, kad yra daugiau galimybių rinktis, bei turėti, pavyzdžiui, laisvą penktadienį ;) Na tikiuosi susitiksim Maklaude iš Maklaudų giminės ;)

Taip VDU susidarai tvarkaraštį pats, o dažniausiai penktad pavyksta pasidaryt laisvą :) VDU politika antroje vietoje, galbūt susitiksim :D

• Istorija / VBE 89
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 86
  • Matematika / VBE 88
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:37:25 | Nuoroda
basikom rašė:

Isijungiau balu skaiciuokle, suvedziau tokius balus, kokius cia rasei, ir dar desimtukus visur pusmeciuose (nes nezinau tavo pazymiu:)), tai zinok i VU TSPMI vf istoji, bet taip ant ribos:) Keista raminti zmogu sakant "galbut neistosi'' :D O teveliai matys tavo uzpildyta prasyma? Jei ne, tai tiesiog nerasyk VU ir tiek... Negrazu meluoti, bet juk cia toks svarbus dalykas tau:)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 11:43:14 | Nuoroda

Taip Aušra, gal susitiksim ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:13:17 | Nuoroda
basikom rašė:

Pats blogiausias dalykas yra tas, kai nurodinėja tėvai. Pats/pati turi apsispręsti. Tu iš to kursies tolesnę ateitį, o ne tėvai. :) Jei man taip pradėtų kaišiot, aiškint ir panašiai ką man daryt, aš jiems taip ir pasakyčiau. O paskui įstosi ten kur nenorėjai, tau nepatiks ir kentės ne tik mokslai, bet ir tu pati psichologiškai :) Aš tau patarčiau pasipriešint tėvams ir daryt taip kaip tu nori :)

• Fizika / VBE 56
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 33
  • Matematika / VBE 70
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 12:56:28 | Nuoroda

Taip tu teisus ;) Bet aš pati prašau tėvų patarimo, nes sunku apsispręsti ar į Kauną, kurį šiek tiek žinai ir turi pažystamų, giminių.... ar i Vilnių, į kurį atvykęs nežinosi į kurią pusę eiti ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 13:13:37 | Nuoroda

Visada rinkitės patys, nes tėvų liepimai kur stoti gali per daug įtakoti gyvenimą tolimesnį. O šiaip tai VU TSPMI for the win ;)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 16:06:29 | Nuoroda

Taip noriu į VU, bet VDU man patogiau ;) O kai pasižiūri į tavo rezultatus ir pamatai, kad įstojai į mokamą, baisu pasidaro :) 

Beje, norėjau paklausti kaip VU su tvarkaraščiu ? Ar yra daug galimybių rinktis. ar įmanoma turėti laisvą penktadienį ? :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 17:49:58 | Nuoroda
jacikaas rašė:
basikom rašė:

Pats blogiausias dalykas yra tas, kai nurodinėja tėvai. Pats/pati turi apsispręsti. Tu iš to kursies tolesnę ateitį, o ne tėvai. :) Jei man taip pradėtų kaišiot, aiškint ir panašiai ką man daryt, aš jiems taip ir pasakyčiau. O paskui įstosi ten kur nenorėjai, tau nepatiks ir kentės ne tik mokslai, bet ir tu pati psichologiškai :) Aš tau patarčiau pasipriešint tėvams ir daryt taip kaip tu nori :)

o gal žinot kokia yra perstojimo sistema? Tarkim, įstoju į VU, bet man ten tragiškai nepatinka, galiu lėkt į VDU ar tai sudėtinga? :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 19:23:16 | Nuoroda

Aha man irgi įdomu  :)

Žinutė parašyta: 2010-07-05 19:29:43 | Nuoroda
basikom rašė:
jacikaas rašė:
basikom rašė:

o gal žinot kokia yra perstojimo sistema? Tarkim, įstoju į VU, bet man ten tragiškai nepatinka, galiu lėkt į VDU ar tai sudėtinga? :)

Tiksliai nežinau, bet man atrodo, jog čia taip pat, kaip kitur - viskas pagal susirinktus kreditus, tarkim, VU ir VDU: jeigu VDU reikia vieno dalyko, nori ten perstoti ir VU tai mokeis, išlaikei egzaminą, eini į atitinkamą kursą iš savo buvusio univero kurso, jei neturi kai kurių kreditų, persilaikai.

Pas mus VU TF atėjo viena panelė, atrodo, antrakursė iš MRU, ji neturėjo ten Politikos mokslų, ekonomikos, tai, lankydama paskaitas su savo kursu, taip pat ateidavo su mumis, pirmakursiais, į egzaminus ir rinkosi trūkstamus kreditus.

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-05 20:43:06 | Nuoroda

Aišku ;) Ačiū :)

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-06 11:35:46 | Nuoroda

Beje, norėjau paklausti kaip VU su tvarkaraščiu ? Ar yra daug galimybių rinktis. ar įmanoma turėti laisvą penktadienį ? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 13:28:06 | Nuoroda
Rūtelė1991 rašė:

Vėlgi - nežinau, kaip TSPMI, bet pas mus VU TF buvo pirmam semestre laisvas penktadienis, o antram - padarė laisvą trečiadienį. Jeigu įkels srautines paskaitas į penktadienį, tai šansų kaip ir nėra laisvo jo turėt, o jei seminarai, tai juos galima kilnotis - reikia tartis su seminaristais, žiūrėt grupės pageidavimus ir pan. Kartais tas vienos laisvos dienos pasidarymas gali sukomplikuot tvarkaraštį, kad net fiziškai nelabai bus įmanoma gerai pasiruošt kažkam ir lankyt paskaitas, tai čia irgi - menas viską tvarkingai pasidaryt

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2010-07-06 14:23:58 | Nuoroda

Ačiū :)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 14:40:38 | Nuoroda

Kas dėl laisvų dienų, tai tikrai galima :} Aš pamenu ir po kelias dienas turėdavau lasvais kažkurį semestrą, tarp jų ir penktadienį. Pirmadienį ir penktadienį berods.

• Istorija / VBE 86
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 74
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 74
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą