Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
10:38:11
| Nuoroda
:) Kartais ir pačiuose politikos moksluose naudojama matematika, pavyzdžiui naudojant lošimų teoriją, taikant kiekybinius tyrimo metodus ir pan. |
|
Vartotojas neegzistuoja |
Žinutė parašyta:
2010-07-14
19:24:57
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Miglė' rašė:
Oi, kaip noriu patekti į VU TSPMI!!! Oi, tau negalima O vat ir įstosiu. |
Žinutė parašyta:
2010-07-14
20:24:49
| Nuoroda
Šaunu, Migle;) Mano kb mažas. Svarstau, ar būt naiviai ir vis tiek rašyt pirma vf, po to vnf:D Ai,rašysiu, mano prašymas kitu atveju būtų kraupiai tuščias:/ Vis skaičiuoju,kiek jau paduota prašymų. Na ir atrodo, jau paduota daugiau nei išvis buvo anąmet. Reiškia, bus arši kova ir kad kb reikės nemažo. Visgi dalykas,kuris mane neramina labiausiai, labiau negu kažkada egzaminų laukimas, laikymas, nežinia dėl rezultatų- ar tikrai teisingai renkuosi. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-14
20:37:51
| Nuoroda
zirklūtes. rašė:
Šaunu, Migle;) Mano kb mažas. Svarstau, ar būt naiviai ir vis tiek rašyt pirma vf, po to vnf:D Ai,rašysiu, mano prašymas kitu atveju būtų kraupiai tuščias:/ Vis skaičiuoju,kiek jau paduota prašymų. Na ir atrodo, jau paduota daugiau nei išvis buvo anąmet. Reiškia, bus arši kova ir kad kb reikės nemažo. Visgi dalykas,kuris mane neramina labiausiai, labiau negu kažkada egzaminų laukimas, laikymas, nežinia dėl rezultatų- ar tikrai teisingai renkuosi. Tai, žinoma, kad rašyk vf. Gi niekada nežinai, kaip gali atsitikti. O gal imsi ir įstosi. Tuo labiau, jei tavo prašymas, kaip pati sakai - "kraupiai tuščias". Aš ir manau, kad bus arši kova. Na, žiūrėsim ;> Tikiuosi, kad tie, kurie LABAI nori čia, įstos. Svarbu, kad mokytųsi suinteresuoti žmonės. O tau tegaliu patarti pergalvoti viską iš naujo ir sužinoti, ko iš tikro nori ;> Žinau, kad nėra lengva. |
Žinutė parašyta:
2010-07-14
23:11:32
| Nuoroda
Miglė' rašė:
CiaCia rašė:
Miglė' rašė:
Oi, kaip noriu patekti į VU TSPMI!!! Oi, tau negalima O vat ir įstosiu. Hehe, nepriimk asmeniškai, vakar kiek stogas nučiuožęs buvo, sėkmės |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-15
10:16:11
| Nuoroda
CiaCia rašė:
Miglė' rašė:
CiaCia rašė:
Miglė' rašė:
Oi, kaip noriu patekti į VU TSPMI!!! Oi, tau negalima O vat ir įstosiu. Hehe, nepriimk asmeniškai, vakar kiek stogas nučiuožęs buvo, sėkmės Būna ;D |
Žinutė parašyta:
2010-07-16
04:51:44
| Nuoroda
Miglė' rašė:
zirklūtes. rašė:
Šaunu, Migle;) Mano kb mažas. Svarstau, ar būt naiviai ir vis tiek rašyt pirma vf, po to vnf:D Ai,rašysiu, mano prašymas kitu atveju būtų kraupiai tuščias:/ Vis skaičiuoju,kiek jau paduota prašymų. Na ir atrodo, jau paduota daugiau nei išvis buvo anąmet. Reiškia, bus arši kova ir kad kb reikės nemažo. Visgi dalykas,kuris mane neramina labiausiai, labiau negu kažkada egzaminų laukimas, laikymas, nežinia dėl rezultatų- ar tikrai teisingai renkuosi. Tai, žinoma, kad rašyk vf. Gi niekada nežinai, kaip gali atsitikti. O gal imsi ir įstosi. Tuo labiau, jei tavo prašymas, kaip pati sakai - "kraupiai tuščias". Aš ir manau, kad bus arši kova. Na, žiūrėsim ;> Tikiuosi, kad tie, kurie LABAI nori čia, įstos. Svarbu, kad mokytųsi suinteresuoti žmonės. O tau tegaliu patarti pergalvoti viską iš naujo ir sužinoti, ko iš tikro nori ;> Žinau, kad nėra lengva. O, kad taip ir butu! :)
Mano KB yra 18,7. Praeitu metu VF buvo 18. Turint omeny, kad KB vis kyla, man tai kelia truputi nerimo. Bet vistiek viliuosi, kad per 0,7+ VF nepakils... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:38:16
| Nuoroda
O ne atvirkščiai, krenta? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
09:39:38
| Nuoroda
Aišku įvairūs faktoriai įtakoja KB kritimą/kilimą. šiais metais pognozuojamas kritimas, kadangi daugelis studentų išvažiuoja į užsienį, bei daugelis blogai išlaikė egzaminus. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
10:07:25
| Nuoroda
jūs čia verkiat su 18,7. įstosit gi. Va mano 18,1, tai jau duagiau nerimauti reikia :D |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
11:24:57
| Nuoroda
O baigus VU politologiją įmanoma į žurnalistikos magistrą įstot? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
13:09:31
| Nuoroda
Jo, klausiau,sakė, kad į žurnalistikos magistrą priima iš visų sričių...šiaip man kažkokia paini ta sistema. Galvoju, būtinai studijuosiu magistrą, jei bakalauro studijų programos pasirodo neretai kiek per plačios ir šiaip nykios,tai ten visokių įdomių yra:) Šįmet, manau, sunkiau įstoti į politologiją (VU), nes sumažėjo vietų. O kad balai turėtų kristi, nes daug kas blogai išlaikė egzaminus,nesutinku... na aš blogai išlaikiau, bet tai dar nieko nereiškia:) aišku, nemačiau egzaminų analizių, bet manau,kad šimtukininkų ir 90+ santykis su kitais yra toks pat,kaip visada. Dieve,jau už savaitės rezultatai,arne?;( |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-16
16:18:44
| Nuoroda
Oi kaip gerai, kad galima, nes žurnalistikos konkūrso nepraėjau, tai tikiuosi bent į politologiją įstoti :] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-17
19:50:27
| Nuoroda
Klasusykit, o jei parasiau vnf politologija VU ir antru prioritetu parasiau I (neakivaizdziai), tai kai sius viena mokama ir nemokama vieta, tai dar ziures ka nemokamai parasiau toliau? Neakivaizdines mokamos, tai ir ziures kaip i mokama, ane?
Niekas neplanuojat stoti neakivaizdziai ir veliau pereiti? Nes man i vnf truksta, todel nusprendziau neakivazdziai... (mastau dar (:) |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
13:34:18
| Nuoroda
Ei??? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-19
23:40:24
| Nuoroda
Golde rašė:
Klasusykit, o jei parasiau vnf politologija VU ir antru prioritetu parasiau I (neakivaizdziai), tai kai sius viena mokama ir nemokama vieta, tai dar ziures ka nemokamai parasiau toliau? Neakivaizdines mokamos, tai ir ziures kaip i mokama, ane?
Niekas neplanuojat stoti neakivaizdziai ir veliau pereiti? Nes man i vnf truksta, todel nusprendziau neakivazdziai... (mastau dar (:) Pirmos pastraipos nelabai supratau. Tai....jo. Nežinau. Neee,ne man neakivaidžiai mokintis. Aš pritinginti:). O kad pereiti,tai ne taip lengva,manau. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-20
14:41:51
| Nuoroda
Aš pernai įstojau į VU TSPMI neakivaizdinį (ištęstines studijas, kaip dabar vadinasi). apie kitokią studijų formą nė nesvarsčiau, nes dirbu ir kitaip man netinka. mano kursiokų tarpe, pirmą semestra pasitaikė labai daug svajojončių apie perėjumą, antrame semestre tokių girdėjosi vis mažiau. Ištęstinės - tikrai geras dalykas motyvuotam ir protingam žmogui. Turi laiko per akis (jei nedirbi) mokytis sąlygos puikios - gali mokytis namie, bibliotekoj, literatūros daug, rašai rašto darbus ir pan. Žinau, kad galima susitartis su dėstytojais, kad leistų paskaitas su dieniniu kartu lankyt papildomai (tokių norinčių metų pabaigoje irgi , kiek žinau, sumažėjo). Tiesa, gal kiek mažiau bendravimo su kursiokais ir to tikro studentiško gyvenimo , bet tikiu, kad kas nori, tas susiranda kitas aspektas, nors studijos mokamos (yra tik kelios VF vietas ištėęstinėse) bet norint sutaupyti, ar nesant kitos galimybės, gyventi su tevais ir tik i paskaitas ir seminarus atvaziuoti. Paskaitos vyksta 1 savaite koki rugsėjį ir lapktritį, o seminarai po 1 savaitgalį spalio ir gruodžio mėn. , aišku pavasiario semestre kitais mėnesiais, bet esmė ta pati.. patogi tokia sisitema labai, ne kaip kaikur kad neakivaizdinis vos ne kiekvieną šeštadienį... Žodžiu, noriu pasakyt tai, kad ištęstinių studijų tikrai nereikia bijot - jei tik turi motyvacijos moktytis, sąlygos yra geros, o jei motyvacijos trūksta - ir kasdieninis paskaitų bei seminarų lankymas nepades... |
Žinutė parašyta:
2010-07-22
12:00:34
| Nuoroda
hm, ka tik paziurejau savo lamabpo accounta. ir tenai lenteleje, kur uzpildytas prasymas, raso, kad geriausiuju balas grupeej stojant i VF politikos mokslus yra 20.14.. |
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
12:17:34
| Nuoroda
Nesidžiauk, čia rodo Tavo KB |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2010-07-22
13:28:09